Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım yapışmaması için çok fazla olmamak kaydıyla unluyoruz.Oklavaya sarıp açıyoruz.Biraz yaptıkça gelişiyor yani yapamıyorum olmuyor demeden denemek gerekiyor
Simdi kuzum,hani oklavayla belli bi büyüklüğe kadar acabiliyorum.ama hani daha da buyutmek istediğimiz zaman yufkayi oklavaya dolayip boyle açarken şap diye ses geliyo hatta.onu yapamiyorum iste
Canım yapışmaması için çok fazla olmamak kaydıyla unluyoruz.Oklavaya sarıp açıyoruz.Biraz yaptıkça gelişiyor yani yapamıyorum olmuyor demeden denemek gerekiyor
Simdi kuzum,hani oklavayla belli bi büyüklüğe kadar acabiliyorum.ama hani daha da buyutmek istediğimiz zaman yufkayi oklavaya dolayip boyle açarken şap diye ses geliyo hatta.onu yapamiyorum iste
merhabaaa buraya gelemedim ama yarışmayı takip ediyorum. oy verirken çok zorlanıcam galiba herkesin eline sağlık valla menüler tarifler süper hele bazıları beni benden alıyor