- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Lunyam,ezogelin yap,kozlenmis kirmizi biber corbasi var,tarhana corbasi,yüksuk corbasi anali kizli corbaTembel nevroş hafta sonu sofra kurcam acaba başkasıyla aynı çorbayı yapsak ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lunyam,ezogelin yap,kozlenmis kirmizi biber corbasi var,tarhana corbasi,yüksuk corbasi anali kizli corbaTembel nevroş hafta sonu sofra kurcam acaba başkasıyla aynı çorbayı yapsak ne olur
Canım yapışmaması için çok fazla olmamak kaydıyla unluyoruz.Oklavaya sarıp açıyoruz.Biraz yaptıkça gelişiyor yani yapamıyorum olmuyor demeden denemek gerekiyorBaklava feda olsun nevrosuma.sen baklava isinde de ustasin gördüm beeeennn yaa nevros,ben oklavayla büyük yufka acamiyorum.merdaneyle acabiliyorum.bana şu oklava olayını ogretebilir misin bebem
Benim çorbamı yapmazsan olur
Kız çorba kültürüm mu var kiLunyam,ezogelin yap,kozlenmis kirmizi biber corbasi var,tarhana corbasi,yüksuk corbasi anali kizli corba
Nasıl yani anlamadımBaklava feda olsun nevrosuma.sen baklava isinde de ustasin gördüm beeeennn yaa nevros,ben oklavayla büyük yufka acamiyorum.merdaneyle acabiliyorum.bana şu oklava olayını ogretebilir misin bebem
Simdi kuzum,hani oklavayla belli bi büyüklüğe kadar acabiliyorum.ama hani daha da buyutmek istediğimiz zaman yufkayi oklavaya dolayip boyle açarken şap diye ses geliyo hatta.onu yapamiyorum isteNasıl yani anlamadım
Anladim kuzum cabaliycam ogrencem baska care yokCanım yapışmaması için çok fazla olmamak kaydıyla unluyoruz.Oklavaya sarıp açıyoruz.Biraz yaptıkça gelişiyor yani yapamıyorum olmuyor demeden denemek gerekiyor
Şimdi bu nasıl anlatılır kiSimdi kuzum,hani oklavayla belli bi büyüklüğe kadar acabiliyorum.ama hani daha da buyutmek istediğimiz zaman yufkayi oklavaya dolayip boyle açarken şap diye ses geliyo hatta.onu yapamiyorum iste
Yani tarif edilmesi biraz zorBen kendi kendime öğrendim.Annem her dışarı çıktığında hamur yoğurur ya mantı yada gözleme yapardımAnladim kuzum cabaliycam ogrencem baska care yok
Aynen anlatmak çok zorŞimdi bu nasıl anlatılır ki
Şimdi bu nasıl anlatılır ki
Yani tarif edilmesi biraz zorBen kendi kendime öğrendim.Annem her dışarı çıktığında hamur yoğurur ya mantı yada gözleme yapardım
aynen anlatmakla da anlayabilecegim mechul zaten.videoda izliyorum izliyorum olmuyor.zamanla pratiklestiricem artik :)))Aynen anlatmak çok zor
Aynen zamanla pratikleşiyorsun sonra aç açabildiğin kadaraynen anlatmakla da anlayabilecegim mechul zaten.videoda izliyorum izliyorum olmuyor.zamanla pratiklestiricem artik :)))
İyi ki merdane var bi ogrensem zaten yarışmalara neler neler yaparim.ama ogrencem kurtuluşu yok elimdenAynen zamanla pratikleşiyorsun sonra aç açabildiğin kadar
Su böreği bekliyoruzİyi ki merdane var bi ogrensem zaten yarışmalara neler neler yaparim.ama ogrencem kurtuluşu yok elimden
Ben lazanyadan yalanci su böreği yapsam olma mı ayni tat vallaSu böreği bekliyoruz
Olmaz el açması su böreği bekliyoruzBen lazanyadan yalanci su böreği yapsam olma mı ayni tat valla
Tamm nevrosum kategori açılırsa yapcam belki yapar buraya resim koyarim belli olmaz ama yapcam bigun sözOlmaz el açması su böreği bekliyoruz
Tamam bekliyorumTamm nevrosum kategori açılırsa yapcam belki yapar buraya resim koyarim belli olmaz ama yapcam bigun söz
Ne var ki yapmada çocuk oyuncağı ,çocuklar bile yapar (laf aramızda ben bile bu çocuk gibi güzel açamıyorum)Simdi kuzum,hani oklavayla belli bi büyüklüğe kadar acabiliyorum.ama hani daha da buyutmek istediğimiz zaman yufkayi oklavaya dolayip boyle açarken şap diye ses geliyo hatta.onu yapamiyorum iste