- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
Katilirsin tabiki canim:) herkes katılabiliyor:)bende katılabilir miyim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katilirsin tabiki canim:) herkes katılabiliyor:)bende katılabilir miyim:)
benim koçiş askerde bakalım ablamdayım katılmayı çok istiyorum hep seyKatilirsin tabiki canim:) herkes katılabiliyor:)
Eveet kendisinin menüsü bir harikaabenim koçiş askerde bakalım ablamdayım katılmayı çok istiyorum hep sey
iirci olarak katılıyordum şimdi de yarıpşmacı olabilirmiyim biraz tereddütteyim Nevreste ablanın menüsünü görünce :) biraz tursıyorum :)
Canım merhaba hoşgeldinGüzel düşüncelerin için teşekkür ederimBence sen hiç vakit kaybetmeden menü hazırlığına başlaSonra yapacak tarif kalmazSofranı bekliyorumbenim koçiş askerde bakalım ablamdayım katılmayı çok istiyorum hep sey
iirci olarak katılıyordum şimdi de yarıpşmacı olabilirmiyim biraz tereddütteyim Nevreste ablanın menüsünü görünce :) biraz tursıyorum :)
Yok hayatim eksik bisey yok oncelikle duzenlenip onaylanması gerekiyor ondan sonra açılıyor konu.nevreste gelince duzenleme yapar.neler yaptinBayanlar bende konu açıp yükleme yaptım ama genele açıklmak için denetime bekliyor filan diyor, eksik bişey yapmış olabilir miyim?
Sağol canım ay bakalım şansım var mı sizlerin yanında yaptık bişeyler görürsünüz :)))Yok hayatim eksik bisey yok oncelikle duzenlenip onaylanması gerekiyor ondan sonra açılıyor konu.nevreste gelince duzenleme yapar.neler yaptin
Niye olmasin canim benim,herkesin sansi var.diğer tariflere bakarsam benimde sansim yok inan ki.ama halkımızın oylari kestirilemiyor,en sonuncu olacak diye düşündüğümüz tarifler birinci olabiliyor hayirlisi canim merakla bekliyorumSağol canım ay bakalım şansım var mı sizlerin yanında yaptık bişeyler görürsünüz :)))
Niye olmasin canim benim,herkesin sansi var.diğer tariflere bakarsam benimde sansim yok inan ki.ama halkımızın oylari kestirilemiyor,en sonuncu olacak diye düşündüğümüz tarifler birinci olabiliyor hayirlisi canim merakla bekliyorum
Oylama yalnis hatirlamiyorsam 24 haziranda basliyor canim.herkese bildirim gidiyor oylamanın ikinci veya üçüncü gününde.gelen bildirimi tiklayinca alt alta sirasiyla yapilan tarifler çıkıyor.üyeler en cok hangisini begendiyse o tarifin ismine tikliyorlar.oyle isteOylama nasıl oluyor canım?
Damak tadıma uygun herşeyi yerim canım yemek ayırt etmiyorumPatatesli içli köfte yapacağım bizim yöreye aitCok aciktim yaaaa bugün esim nöbetçi ne yapip yesem ki acep. Nevreste nevrosum en sevdigin yemek hangisi
Konuyu önce Kazen görüyor sonra ben düzenleyip açıyorum canımTabi uygun değilse kabul etmiyoruzBayanlar bende konu açıp yükleme yaptım ama genele açıklmak için denetime bekliyor filan diyor, eksik bişey yapmış olabilir miyim?
Afiyet olsun hamarat nevrosum beni evlatlik al,hic yük olmam sana bütün yemekleri siler süpürürm sana da bulaşık cikmamis olurDamak tadıma uygun herşeyi yerim canım yemek ayırt etmiyorumPatatesli içli köfte yapacağım bizim yöreye ait
Tamam canım alayım bir tabak fazla konmuş sorun olmazAma sen de çok beceriklisin arada bana yemek yaparsınAfiyet olsun hamarat nevrosum beni evlatlik al,hic yük olmam sana bütün yemekleri siler süpürürm sana da bulaşık cikmamis olur
Tabikide canim,arada bi çorba falan karalarim hemenTamam canım alayım bir tabak fazla konmuş sorun olmazAma sen de çok beceriklisin arada bana yemek yaparsın
Baklava isterimTabikide canim,arada bi çorba falan karalarim hemen
Tembel nevroş hafta sonu sofra kurcam acaba başkasıyla aynı çorbayı yapsak ne olurTamam canım alayım bir tabak fazla konmuş sorun olmazAma sen de çok beceriklisin arada bana yemek yaparsın
Benim çorbamı yapmazsan olurTembel nevroş hafta sonu sofra kurcam acaba başkasıyla aynı çorbayı yapsak ne olur
Baklava feda olsun nevrosuma.sen baklava isinde de ustasin gördüm beeeennn yaa nevros,ben oklavayla büyük yufka acamiyorum.merdaneyle acabiliyorum.bana şu oklava olayını ogretebilir misin bebemBaklava isterim