Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canımkızlarrrr
Banlıyken boş boş yatmayıp size tahinli pide yaptım.
Eki Görüntüle 2003356 Eki Görüntüle 2003357
Ayy koymasaydım keşkeHaha yalnız degilim ama coco var,kyohei vaar daha sayamadiklarim var ayyy ama senin su yaptigini canim cok cekti suan aş ermiş kadar oldum
Teşekkür ederim NevrestecigimEllerine sağlık canım
4.takim olarak yemek topiginden cikmamamiz?4.takimdayimm kaptanim
Olsunn ellerine saglikk.benim yerime de bir parca fazla yersin olur biter :) afiyet bal seker olsunAyy koymasaydım keşke
Ne kadanda bogazimiza duskun bir takımız4.takim olarak yemek topiginden cikmamamiz?
Ee napak ölek mi katilcan mi sen hıııOlsunn ellerine saglikk.benim yerime de bir parca fazla yersin olur biter :) afiyet bal seker olsun
Ne kadanda bogazimiza duskun bir takımız
Sagol kuzucum.Olsunn ellerine saglikk.benim yerime de bir parca fazla yersin olur biter :) afiyet bal seker olsun
Ne kadanda bogazimiza duskun bir takımız
KatilicammEe napak ölek mi katilcan mi sen hııı
Hhahahh alıstin mi sende neyse sana o madalyayi aldirtcaz kuzumKatilicamm
Hhahahh alıstin mi sende neyse sana o madalyayi aldirtcaz kuzum
Yeni kategorimize bekliyoruz
@Lunya
@rabia01
M Mitsuomi
@manolya1458
@Mazikeen
FusRam
hippotalamus
@-VUSLAT-
@nuryolu
@yamukprenses
@88prenses22
@shapee
@FallenAngel
@Birfidandik
Koremanya sende katiliyormusun canısı? Beni soracak olursan çalışmalar tam gaz devam ediyor
Kız koremenya geri dön :))son zamanlarda biraz meşguliyetim var canım.İşlerimi bitirebilirsem yarısmanın sonlarına size katılabilirim.Menüm kafamda hazır zaten.
Hadi bakalim bekliyorum tarifini
Niçün?:)Kız koremenya geri dön :))
Alışamadım ya..Niçün?:)
Ben sevdimdiAlışamadım ya..
Inşallah sorunsuz yukleyebilirim:)son zamanlarda biraz meşguliyetim var canım.İşlerimi bitirebilirsem yarısmanın sonlarına size katılabilirim.Menüm kafamda hazır zaten.
Hadi bakalim bekliyorum tarifini