- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
Gelirsin de katilirsin insallahCıks Başka bahara,inşallah gaza gelmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelirsin de katilirsin insallahCıks Başka bahara,inşallah gaza gelmem
Farkettim
İşte boşuna demedim ikimizinde , ne diyorum anlayamadı bile kalakaldı yahuSadece kendinin degil onun kini de yakmissin aziciik :)
Aman bizde tüyo vermeyelim o zamanBen de merak ettim de söylemez diye sormadım
Aman söylemeAyy heycan yaptim çorba ve ama yemekte karar kildim fakat tatlı henüz net değil yarına kadar bulurum. Süpriz olsun soylemiyeyim
Haydaaaa ben katılmayacağım gaz vermeyin diyorum ,yapılanlara bakdeynepnaz ee neler yapacaksın? Atağa geçme zamanı
Bende kalakalmadim desem yalan olur,kimmis o uc renkli pilavciii didiimİşte boşuna demedim ikimizinde , ne diyorum anlayamadı bile kalakaldı yahu
Aman bizde tüyo vermeyelim o zaman
Aman söyleme
Katılmazsan olmazHaydaaaa ben katılmayacağım gaz vermeyin diyorum ,yapılanlara bak
İşte senmissinBende kalakalmadim desem yalan olur,kimmis o uc renkli pilavciii didiim
Hazır çorbaKatılmazsan olmaz
Sen bi düşün menünü belirle
Milleti oyalama
Devir zamandan tasarruf devri
Gaz vermekle uğraşacağım zamanı tariflerine ayırma hakkımı gasp etme
Deynep şuurunu kaybetmiş herhalde ses etmeyelim derHazır çorba
Spagetti
Tulumba
Güzel mi menüm Menüyü görünce Kazen kovar mı acep
Deynebim senin zaten tariflerin harika, bence bu fırsatı kacirma derim, o kadar şansın sınırda kaldı belki kısmet büyük hediyeyedirHaydaaaa ben katılmayacağım gaz vermeyin diyorum ,yapılanlara bak
Ben de geçen gün EnHarbiKiz ı etiketleyemedim ,sütlü nuriyeli bıyıklı bacım dedim anladılar.İşte senmissin
Sadece bıyıklıdanda taniyabilirlermiş benceBen de geçen gün EnHarbiKiz ı etiketleyemedim ,sütlü nuriyeli bıyıklı bacım dedim anladılar.
Hediyede mediyede gözüm yokDeynebim senin zaten tariflerin harika, bence bu fırsatı kacirma derim, o kadar şansın sınırda kaldı belki kısmet büyük hediyeyedir
Olsun canım niye olmuyormuş gözün enlerin yemek yarışması birincisi deynepnaz , kulağa nasıl geliyorHediyede mediyede gözüm yok
O kadar yoruluyorum seçmiyorlar beni,tarif marif yok KKya
Benim efenimmİşte senmissin
Aaahh ne vuruyon beOlsun canım niye olmuyormuş gözün enlerin yemek yarışması birincisi deynepnaz , kulağa nasıl geliyor
ne deeemekkk dostumbildiğim konularda..yardıma ve de fikir vermeye her zaman burdayımkontesella çok teşekkür ederim not alıyorum şu an
sen miydin o yiğit okuyunca kalakaldımdı bi didim benden olsa olsa tek renkli pilavcı olurUc renkli pilavci benimm bi kere
Kaptanimm beni sen sanmis
Merak ettim valla bi an evvel bekliyorum bendeEveeett hanımlar bugün çarşıya çıktım malzemelerimi aldım yarın yemeklerimi yapıp sahura kadar yuklerim resimleri allah'ın izniyle
Reca ediyorum kayınvalideleri karıştırmayalım bu işeBu iş tam kayınvaldemlik keşke bilse imternet kullanmayı:)
Küçülüyor tabi kiNevroş paintte resim mı kuculuyor