- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
yalniz gitmem sizide sürüklerim sahi ne var ne yok siyasette gidin bakinin biSiyasete kaçarsan Munzevi Zencefil çok sevinir.Hemen banlanırsın Biz de kurtuluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalniz gitmem sizide sürüklerim sahi ne var ne yok siyasette gidin bakinin biSiyasete kaçarsan Munzevi Zencefil çok sevinir.Hemen banlanırsın Biz de kurtuluruz
bir sartlaTamam bu kez gittim kesin acı bana rabia
Nedir diye sorsam mı kibir sartla
Akıllı olyalniz gitmem sizide sürüklerim sahi ne var ne yok siyasette gidin bakinin bi
ortak olacagiz kabulmuNedir diye sorsam mı ki
ortak olacagiz kabulmu
ben akilliyim nevosum oraya gidince delirtiyolar beni yoksa uslu bir melegimAkıllı ol
kime olabilir nevosum
Kime karşı
24 haziran a kadar şekerim ben katılacam valla çok istiyorum hatta birara su tv de yemek programlarına müracaat etmiştimkendime güveniyorumNe zamana kadarmış hemen değilse bende katılırım cicim
Tabi tabi bilmez miyimben akilliyim nevosum oraya gidince delirtiyolar beni yoksa uslu bir melegim
Hani beni azad etmiştinkime olabilir nevosum
Yaaa ne güzel mutlaka katılın o halde ♡♡24 haziran a kadar şekerim ben katılacam valla çok istiyorum hatta birara su tv de yemek programlarına müracaat etmiştimkendime güveniyorum
hayir nevosa karsipinkstrap a karşıysa olur
anlasma saglanmazsa hala azadsin nevosumHani beni azad etmiştin
Küstüm oynamıyorumhayir nevosa karsi
İstersen ben sana çok basit tatlı tarifi verebilirimBen yine yok diyeyim , ama belli olmaz biliyorsun
Tatlı işi beni aşar
Tamamdır nevoş noldum demeyeceksin nolacağım diyeceksinhayir nevosa karsi
Seninle anlaşmak zor oluranlasma saglanmazsa hala azadsin nevosum
balik avlayalim ozamanKüstüm oynamıyorum