- Emoji Skoru
- 16.869
- Puanlar
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 19 yaşındayımSenden 1 yaş büyüğüm![]()
Seni ben pek çok severim nevosum editorum bitenemÖğretmenim canım benim canım benim![]()
Catlama durumuna geldimAman internetimize zeval gelmesin.Yoksa kalpten gideriz
![]()

Neyini seversin şunun sendeSeni ben pek çok severim nevosum editorum bitenem![]()
@Nevreste sigortamı yatırın ,kaçak üye çalıştırmayın@deynepnaz @Nevreste sigortanı yatırıyor mu![]()
Küçülde cebime girBen 19 yaşındayım![]()
Ben de seni seviyorumSeni ben pek çok severim nevosum editorum bitenem![]()
Bencede bacım bak seni beleşe çalıştiriyor burdaaa hakkını ara yemesin@Nevreste sigortamı yatırın ,kaçak üye çalıştırmayınSağol @HAbibte bacı oturduğum yerde ,yol parası yok diye isteyememiştim iyi oldu konuyu açtığın
![]()
Allah kolaylık versin canımYarın sınav görevim var
Ben uykuya kaçar
Bu öpücükler KK de sevip de kavusamayanlara gelsin![]()
Evet burda en yaşlısı o bırakıp gitsene ben geçsem. YerineEn çok olgunluğunu![]()
Kibarlığını,candanlığını,dostluğunu ,iyiliksever oluşunuEn çok olgunluğunu![]()
Aman deynep'im etme eyleme bu devirde nasıl sigorta yapayım@Nevreste sigortamı yatırın ,kaçak üye çalıştırmayınSağol @HAbibte bacı oturduğum yerde ,yol parası yok diye isteyememiştim iyi oldu konuyu açtığın
![]()
Kıskanma beni senin tahtında gözüm var benim olacak editörlük benimKüçülde cebime gir![]()
Yapmayin şunu yaaaa şimdi sisecekKibarlığını,candanlığını,dostluğunu ,iyiliksever oluşunuNevreste
![]()
BilmukabeleKibarlığını,candanlığını,dostluğunu ,iyiliksever oluşunuNevreste
![]()
Yalnız ayda 10 dakika KKya girmeyle editörlük olmazKıskanma beni senin tahtında gözüm var benim olacak editörlük benim![]()

Onları dersem sizin tayfa cemaat neydi işte onun adı, ordan bilinirim diye dimedimKibarlığını,candanlığını,dostluğunu ,iyiliksever oluşunuNevreste
![]()