Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yahu ben şaka yaptım, ben çoktan oy vermiştim başka bir tarife :)Bende verdim ama gecersiz galiba
Sen buraya iyi kaynaştın yeni kategoriye katılmadan hayatta bırakmamYoksa iflah olmazdık abla
Çok tatlısın ya ,hep gel sen bu konuyaCoco 1 oy daha almış kim verdiyse çıksın söylesin
Haftaya Cuma evime gideceğim canım inşaallahHahaha aynen ablam ters bir ekşın oldu ama
Neyse unutmada bizi Hayır tamam ailenin yanindasin ama burdaki ailenide ihmal etme
Gelir dayanirim kapiniza
Aynen canım söylenecek gerçekten çok söz varHepsini okuyamadım. Ortalık karışmış yine. Buranın da pokunu çıkarmışlar.
Söylenecek cok söz var aslında ama kendimi zor tutuyorum. Maksat olay çikarip huzur bozmaktı en basından beri.
Kalbim dayanmaz ablaSen buraya iyi kaynaştın yeni kategoriye katılmadan hayatta bırakmam
Çok tatlısın ya ,hep gel sen bu konuya
Çok tatlısın ya ,hep gel sen bu konuya
Biz çatlamadıysak sen hiç çatlamazsınKalbim dayanmaz abla
Gelirsem çatlarım burda ben
Bu mu tatlıÇok tatlısın ya ,hep gel sen bu konuya
Önumüzdeki maclara bakalim :))
Agrasifim kompleksliyimBiz çatlamadıysak sen hiç çatlamazsın
Bu mu tatlı
Saati vardı sonunda kapandı:)Aaa şaka yapmıştım açıkmıydı ki
Amaben hep oy verdikten sonra kim kime oy vermis gördüm bugune kadarYok cnm kazen açıklama yaptı açık oylama olmuş bu sefer. ..
Bakalım annemÖnumüzdeki maclara bakalim :))
Git uyu zaten 1.olamadınKızlar yeter yatın uyuyun.. benim de uykum var uyuyamıyorum sizin yüzünüzden ama..
Sen zaten buradasın diye demiştim Sen de bal kaymaksın Dur olmadı ,ben bal kaymağı fazla sevmem sen de fıstıklı baklava gibisin