Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel Tarif İftar Sofraları
Yöresel Yemekler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
Sen ballisin55 kişi oy vermiş.Elleri dert görmesin.
Teşekkür etmeden olmuyor
Ben kolay etiketliyorum
Ne zaman istersen canımAhahha bende kopyaliyomda çıkmıyor sonra tekrar tek duzenliyom neyse bi dahakine bende nevos ablama yaptirim
Caktirma
- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
""Yarışmada emeği geçen herkes hakkını helal etsin"" derken??? Bi haksızlık yaptığını mı düşünüyorsun??Ben normalde sessiz bir üyeyim ve beni çok kızdıran üyelere karşı Kazen bey tekrardan susun diyince fazla çok fazla tepki verdim. Nevreste hanımın bir iki mesajı beğendiğini görünce de taraf tuttuğunu düşündüm. Eğlenmenin dışında bir amacım yoktu. Ki üyeler fazla fazla haksız üstüme geldiler. Beni her konuda haksız suçlu duruma soktular. Sadece üzüldüğüm tek şey var oda o kadar yumuşak ve olgun davranan @Lisabella hanım ve Kazen beye ayıp ettim. İkisinden özür dilerim. Bir daha asla katılmayacağım. Ayrıca @deynepnaz hanım sizde ortalığı çok karıştırdınız umarım bu yarışmadan sonra durulursunuz. Yarışmada emeği geçen herkes hakkını helal etsin.
Kazen abi ödülün büyük olmadığını söyleyince herkeste bi geri vites bi özür dilemeler..böyle birşeyi soylemeseydi bu sitenin anasını aglatırdınız..
Bu olaylar başladığı günden beri en cok yıpranan ben olmusumdur eminim ki.herkes yeterince psikolojimi bozdu sagolsun.rabbim herkesin kalbine göre veriyor gercekten.
@EmiraSalih canım benim seni yürekten tebrik ediyorum.hayırlı uğurlu olsun insallah
Çok teşekkür ederim canımNevreste Nedemeek çook begendim agzimi sulandiran sofranin mimari sensin demekki ,nokta atışı yapmışım bak goruyormusun, başarılar
- 2 Aralık 2015
- 31.693
- 105.643
- 598
Canım aldığın oy sayısı en büyük cevap anlayana""Yarışmada emeği geçen herkes hakkını helal etsin"" derken??? Bi haksızlık yaptığını mı düşünüyorsun??
Kazen abi ödülün büyük olmadığını söyleyince herkeste bi geri vites bi özür dilemeler..böyle birşeyi soylemeseydi bu sitenin anasını aglatırdınız..
Bu olaylar başladığı günden beri en cok yıpranan ben olmusumdur eminim ki.herkes yeterince psikolojimi bozdu sagolsun.rabbim herkesin kalbine göre veriyor gercekten.
@EmiraSalih canım benim seni yürekten tebrik ediyorum.hayırlı uğurlu olsun insallah
- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
Canim bu arada seni bulmusken güzel bi tebrik edeyim şimdiden hayırlı olsun""Yarışmada emeği geçen herkes hakkını helal etsin"" derken??? Bi haksızlık yaptığını mı düşünüyorsun??
Sofran tam bir iftar sofrasiydi olsaydim aç kurt gibi dalardim
- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
BencedeCanım aldığın oy sayısı en büyük cevap anlayana
Coco canım hoşgeldin""Yarışmada emeği geçen herkes hakkını helal etsin"" derken??? Bi haksızlık yaptığını mı düşünüyorsun??
Artık konuyu kapatalım mı
Yeni kategorilerde tariflerini görecek miyiz
- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
Cok tesekkur ederim bitanem Allah razı olsunCanim bu arada seni bulmusken güzel bi tebrik edeyim şimdiden hayırlı olsun
Sofran tam bir iftar sofrasiydi olsaydim aç kurt gibi dalardim
- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
Nevos abla yeni kategori belli miCoco canım hoşgeldin
Yok canım belli değilNevos abla yeni kategori belli mi
- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
Nevrosum canim benim,o kadar yiprandim ki birdaha katılir mıyım katilmaz mıyım bilmiyorum.kendimi hala toparlayamadim inan ki.cok teşekkür ederim seni seviyorumCoco canım hoşgeldin
- 2 Aralık 2015
- 31.693
- 105.643
- 598
2 güne belli olur.Kazen sinirlenince ara veriyor ,siniri geçince açılıyor ,alıştık bizNevos abla yeni kategori belli mi
- 2 Aralık 2015
- 31.693
- 105.643
- 598
Nevrosum canim benim,o kadar yiprandim ki birdaha katılir mıyım katilmaz mıyım bilmiyorum.kendimi hala toparlayamadim inan ki.cok teşekkür ederim seni seviyorum
Tamam canım nasıl istersenNevrosum canim benim,o kadar yiprandim ki birdaha katılir mıyım katilmaz mıyım bilmiyorum.kendimi hala toparlayamadim inan ki.cok teşekkür ederim seni seviyorum
Kapımız hep açık biliyorsun
Kazen'i etiketleyip yazsaydın mesajını2 güne belli olur.Kazen sinirlenince ara veriyor ,siniri geçince açılıyor ,alıştık biz
Niye kıskanıyorsun
- 2 Aralık 2015
- 31.693
- 105.643
- 598
Uyumuştur diye rahatsız etmeyeyim dedimKazen'i etiketleyip yazsaydın mesajını
- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
Aslında seni çok iyi anlıyorum canım Nevreste Abla da bilir benim de bir kere ilk katilimimdi içli köfte yapmistim yarismayla ilgisi olmayan birisi yok içli köfte böyle yapılmaz söyle olur diye polemik çıkarmıştı çok agirima gitmisti bi 3 5 sene kafilmamaistim nerdeyse nevos abla çok ugrasmisti beni ikna etmek için sonunda o kazandı tiryakisi oldumNevrosum canim benim,o kadar yiprandim ki birdaha katılir mıyım katilmaz mıyım bilmiyorum.kendimi hala toparlayamadim inan ki.cok teşekkür ederim seni seviyorum