- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Ben öldüğümde yerime geçebilirsinKıskanma beni senin tahtında gözüm var benim olacak editörlük benim
Önce bize yanık yemeklerinden eklemen gerekecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öldüğümde yerime geçebilirsinKıskanma beni senin tahtında gözüm var benim olacak editörlük benim
Fatih Ürek abimiz ne demiş;Onları dersem sizin tayfa cemaat neydi işte onun adı, ordan bilinirim diye dimedim
NYalnız ayda 10 dakika KKya girmeyle editörlük olmaz
Ülkeye ne zaman dönüş yapacaksın?Sınırları kapatalımN
Ne demek istedin simdi burası benim olsun ilk seni atacam burdan
Gözlüğün kaç numara senin git corap or otur dedikodu yap ne işin var burdaBen öldüğümde yerime geçebilirsin
Önce bize yanık yemeklerinden eklemen gerekecek
Artık burdayimmmm zamanım oldukça geliyorum bi kereÜlkeye ne zaman dönüş yapacaksın?Sınırları kapatalım
Kibarlığını,candanlığını,dostluğunu ,iyiliksever oluşunu Nevreste
Nevos abla candir gerisi heyecandirYapmayin şunu yaaaa şimdi sisecek
Ama bir kere gelmen yetmezArtık burdayimmmm zamanım oldukça geliyorum bi kere
Bende o modda dolanıyorum zatenFatih Ürek abimiz ne demiş;
E la lem ne der se de sin hadi hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiii
nırı nırı nın nırı nırı nın
Daha o kadar yaşlanamdımGözlüğün kaç numara senin git corap or otur dedikodu yap ne işin var burda
Nevos abla hay maşallah ne kadar uzun ne kadar çok kişi ben yazarken hiç yorulmadim alti üstü 15 kişiydiTarifime oy veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
dilber
Unicornbe
Aselim
@masumm
f.b.t.l
kuzularinannesi
baharnaz
saydin78
Tikkabilla
sersum
splendor_bg
sahra_melisa
esmer226
firdefs
nehirnil111
I isimx
seker000
rudecute
SusmayanKalem
@Kelebekcikkk
sysa
@Portakal Sulu Ordek
Elos35
L ltnbng
SekerPancarii
@_SARAYCA_
@Margaringo
kendinehas
Y YaprakRdvn
@hsya09
tubaa1
@zeynep_88_
I iklimim123
hasbeee
xra221
@utangacusengec
I iremerve1990
Blackflowerr
kushi
G Greeneliton
Hktby
X XXX77
06rey38
Tek Tesellim
@Asminimdelilim
L lilith748
Scss2016
SapkamDoluCicekle
@zeynones2
baharinbahcesi
T Tabakola
sakura28
gunes_45
B burjuu0658
A Adana47
Tek yazmaya gerek yok ki,oy verenlerin üstüne tıklatıp,kopyala yapıştır yapıyorum ben ,etiket te yapıyorum başına Ama yine etiket çıkmıyor Nevoştan yardım istiyorum5 saniyede etiketi düzeltiyor.Nevos abla hay maşallah ne kadar uzun ne kadar çok kişi ben yazarken hiç yorulmadim alti üstü 15 kişiydi
55 kişi oy vermiş.Elleri dert görmesin.Nevos abla hay maşallah ne kadar uzun ne kadar çok kişi ben yazarken hiç yorulmadim alti üstü 15 kişiydi
Ben Ramazandan beri böyleyim hala düzeltemedimSaat 2 olmuş rekor kırdım Hala da uykum yok,çay mı demlesem ne yapsam
Ahahha bende kopyaliyomda çıkmıyor sonra tekrar tek duzenliyom neyse bi dahakine bende nevos ablama yaptirimTek yazmaya gerek yok ki,oy verenlerin üstüne tıklatıp,kopyala yapıştır yapıyorum ben ,etiket te yapıyorum başına Ama yine etiket çıkmıyor Nevoştan yardım istiyorum5 saniyede etiketi düzeltiyor.
Hayırlı gecelerİyi geceler..