- 16 Ağustos 2010
- 293.028
- 602.893
- 43
Sen gençsin ben ne yapayımKalbim dayanmaz abla
Gelirsem çatlarım burda ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen gençsin ben ne yapayımKalbim dayanmaz abla
Gelirsem çatlarım burda ben
bilmukabele ablaammHaftaya Cuma evime gideceğim canım inşaallah
Sizi unutmak mümkün mü
Sormayın valla. Bu internet yüzunden cok mağdur oldum.Korecanım nerelerdesin
insallahKoremanya temellimi geldin ?
Istemez cimri seniBelki bayramda gelseydin 5 lira verirdim
Ben çakma maklubemle birinci oldum naber???Git uyu zaten 1.olamadın
Sen zaten buradasın diye demiştim Sen de bal kaymaksın Dur olmadı ,ben bal kaymağı fazla sevmem sen de fıstıklı baklava gibisin
Bende pilavla hıhBen çakma maklubemle birinci oldum naber???
Hiç te bileBen normalde sessiz bir üyeyim ve beni çok kızdıran üyelere karşı K Kazen bey tekrardan susun diyince fazla çok fazla tepki verdim. Nevreste hanımın bir iki mesajı beğendiğini görünce de taraf tuttuğunu düşündüm. Eğlenmenin dışında bir amacım yoktu. Ki üyeler fazla fazla haksız üstüme geldiler. Beni her konuda haksız suçlu duruma soktular. Sadece üzüldüğüm tek şey var oda o kadar yumuşak ve olgun davranan @Lisabella hanım ve K Kazen beye ayıp ettim. İkisinden özür dilerim. Bir daha asla katılmayacağım. Ayrıca @deynepnaz hanım sizde ortalığı çok karıştırdınız umarım bu yarışmadan sonra durulursunuz. Yarışmada emeği geçen herkes hakkını helal etsin.
Cısssss. ..
Ooovvv fıstıklı baklava nammmm 1 dilimi 300 kalori baya da ederim varmış oleeyyyy
Seninki az çakma değildi hani.. itirafın da var Arşivde. ..Bende pilavla hıh
Aman internetimize zeval gelmesin.Yoksa kalpten giderizSormayın valla. Bu internet yüzunden cok mağdur oldum.
Azı bulamayan çoğu hiç bulamazIstemez cimri seni
Aferin sana yaslandığımız kabul etSen gençsin ben ne yapayım
Arşivde degil başlıkta yazıyor zatenSeninki az çakma değildi hani.. itirafın da var Arşivde. ..
Öğretmenim canım benim canım benim
Ooovvv fıstıklı baklava nammmm 1 dilimi 300 kalori baya da ederim varmış oleeyyyy
Senden 1 yaş büyüğümAferin sana yaslandığımız kabul et
Bari yanına cift sıfır ekleAzı bulamayan çoğu hiç bulamaz