- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Hayir canim ne yazikki 2 saat once cikisimi yapmisken buraya geldim ve anket gorunuyordu...sok oldum. Ama bi hikmeti varmis demekYarışmalar bitince anketler görünüyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir canim ne yazikki 2 saat once cikisimi yapmisken buraya geldim ve anket gorunuyordu...sok oldum. Ama bi hikmeti varmis demekYarışmalar bitince anketler görünüyo
Bu saatten sonra zaten güven kalmadı sanırımSitenin adaletine ve birbirinize güveniniz yoksa ? Neden yarışmaya katılıyorsunuz anlamadım..
Aynı üyeler size oy verse hiç tarihe bakmazsınız yada birden gelen oylara..
Bi kişi 1.olacaktı oda hak etti oldu.
Valla çok çirkin geçti bu kategori.
Arkadasım sizin içinde süphe duyuldugunda kazen cıkıp konustugunda gayet memnundunuz.Evet adil olsaydı editör taraf tutmazdı. Ya da biz suçlu konumundayken kazen bey sizin susun derken çıkıp düzgün bir açıklamaya yapabilirdi. Yada bizim kendimizi savunmamıza izin verilirdi. Büyük ödül adı üstünde. Açıklandıktan sonra yapılmayan kalmadı. Tabiki yönetimin uygun görüldüğü birine ödül gidecekti.
teşekkür ederim canım. daha once de söylediğim gibi rekor oy aldik, bence ikimiz de hatta coco da birinci lütfen üzülme beni de üzersin...emirasalih tebrikler arkadaşım
Büyük ödül neymiş Nevroş ne kaçırdıkSadece ara veriyoruz
Biraz enerji toplayalım devam ederiz.
Tabi Kazen daha iyi bilir
ben şahsen görmeden oy vermiştimİlk oylama basladıgından beri görünüyor ki ?
Bende görmeden oy verdim,ben şahsen görmeden oy vermiştim
size görünüyormuş demekki
İlk oylama basladıgından beri görünüyor ki ?
Insan aptal yerine konmak istemiyor. Zaten 1.ci olamyacam. Ne umrumda..ben kazene itiraz etmesem simdi cocoda 1.ydi. neden ben yazmayana kadar gelip burda coconun 2.uyelik alip oy kullanip diskalifiye oldugunu yazmadi??? Ben özelden sormasam bu konuda aciklama bile yazmayabilirdi. Simdi sus falan demeyin bana. Rica ediyorum. Yöneticinin boyle önemli seyleri onceden soylemesi gerekmez miCanım uzatma istersen olabilir bu hayatta tesadüflerle insanlar ölüyor. Sen çok başarılıydın sarmaların hatrına uzatma gı
Taraf tuttuğumu kim söyledi.Evet adil olsaydı editör taraf tutmazdı. Ya da biz suçlu konumundayken kazen bey sizin susun derken çıkıp düzgün bir açıklamaya yapabilirdi. Yada bizim kendimizi savunmamıza izin verilirdi. Büyük ödül adı üstünde. Açıklandıktan sonra yapılmayan kalmadı. Tabiki yönetimin uygun görüldüğü birine ödül gidecekti.
Bu saatten sonra zaten güven kalmadı sanırım
hayır kimin ne kadar oyu var görünmüyordu ben oy kullanırkenİşte konuya bu kadar hakimler oylar günlerdir görünüyor yeni değil ....
Bende ablamda en az 30 oy farkla 1.ci olduk..son 10 dakikada yarismanin sonucunu belirleyecek 5oy gelseydi ben kendi 1.ligimide sorgulardim..güvensizlik bu saatte değil sizinle başladı ! Unutmayın herkes için adalet lazım. Sizde kardeşinizde daha önce birinci oldu o zaman da mı adalet yoktu ?
İlk olarak sen oy kullandın o zamanhayır kimin ne kadar oyu var görünmüyordu ben oy kullanırken
canım benim sıkıldığım konu adaletsizliğin olma ihtimaliteşekkür ederim canım. daha once de söylediğim gibi rekor oy aldik, bence ikimiz de hatta coco da birinci lütfen üzülme beni de üzersin...
Yönetimde olan sizsiniz tabiki her zaman haklı konumdasınız. Üyeler beni haklı görecek değil ya. Ama neden itiraz ettiğimi ikimizde biliyoruz. Uzatmama gerek yokgüvensizlik bu saatte değil sizinle başladı ! Unutmayın herkes için adalet lazım. Sizde kardeşinizde daha önce birinci oldu o zaman da mı adalet yoktu ?