Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Emira SY
ben kazanmiyorum bu belli zaten. Ama haksizlik varsa ortada bu hepimizi ilgilendirir. Bu kadar önemsedigim bi yarismada boyle bi son olunca şok oldum sadece yoksa asla sana bi art niyetim yok
Ya arkadaşlar lütfen yeter ama ya.. resmen birinciliğine gölge düşüyor böyle.. Emira SY
hakettin sonuna kadar cnm.. herşeye rağmen kimseyle polemiğe girmedin ve seviyeni hep korudun.. madalyan ve birinciliğin hayırlı olsun cnm. .
Kazen
bey lütfen artık buna nasil inanayim.. gunlerdir saat basi oylar ilerlerken nasil oluyorda oylamanin bitmesine 10 dakika kala 5 üye birden gelip oy kullanip yarismanin seklini degistiriyor...
öyle olmuş ... tek tek kontrol ettim diyorum hiç bir Ip çakışması vs yok. O kadar kısa sürede modem kapatıp açıp sonra giriş yapmak mümkün değil.
ek olarak size haksızlık yapıldığında sizi savundum bence birinciliğe de siz gölge düşürmeyin. Belki birileri olanları izledi bir ders vermek istedi .... Şimdide aaaa amma şaşırdılar diye gülüyorlardır.
öyle olmuş ... tek tek kontrol ettim diyorum hiç bir Ip çakışması vs yok. O kadar kısa sürede modem kapatıp açıp sonra giriş yapmak mümkün değil.
ek olarak size haksızlık yapıldığında sizi savundum bence birinciliğe de siz gölge düşürmeyin. Belki birileri olanları izledi bir ders vermek istedi .... Şimdide aaaa amma şaşırdılar diye gülüyorlardır.