- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emira SY ben kazanmiyorum bu belli zaten. Ama haksizlik varsa ortada bu hepimizi ilgilendirir. Bu kadar önemsedigim bi yarismada boyle bi son olunca şok oldum sadece yoksa asla sana bi art niyetim yokEmira arkadaşım sakın yanlış anlama canım kesinlikle taraf tutmuyorum. Zaten mükemmel bir sofran var ve birincisin
Emira SY çok sevindim canım.. hayırlı olsun.. hakediyordun
Sanırım buna ihtiyacımız var.Nevreste benden tekrar haber gelene kadar yarışmalara ara veriyoruz....
Ve hepsi son an oylamaya katılıyorlar öyle miŞunu atlıyorsunuz bir çok üye mesaj yazmadan takip ediyor ne zaman ki ihtiyaç duyuyor o zaman oy veriyor veya bil kazana katılıyor veya mesaj yazıyor.
Durun naptınız ben daha 1. olacaktımNevreste benden tekrar haber gelene kadar yarışmalara ara veriyoruz....
Canım ablacığım, Emira'm, ay süper bir süpriz oldu, tüm oy verenlerin ellerine, yüreklerine sağlık kendim birinci olsam bu kadar sevinemezdim
Tebrik ederimmmm
diğer yarışmaların son anını takip etmemiştimŞunu atlıyorsunuz bir çok üye mesaj yazmadan takip ediyor ne zaman ki ihtiyaç duyuyor o zaman oy veriyor veya bil kazana katılıyor veya mesaj yazıyor.
Ve hepsi son an oylamaya katılıyorlar öyle mi
Sizinde emeğinize sağlık yazık oldudiğer yarışmaların son anını takip etmemiştim
son dakika yarışmanın kaderi değişmiş miydi?
yada son 5 dk da 4-5 oy alan var mıydı merak ettim
Birinciliğe oynayan ben değilim ki bana ders verilsinöyle olmuş ... tek tek kontrol ettim diyorum hiç bir Ip çakışması vs yok. O kadar kısa sürede modem kapatıp açıp sonra giriş yapmak mümkün değil.
ek olarak size haksızlık yapıldığında sizi savundum bence birinciliğe de siz gölge düşürmeyin. Belki birileri olanları izledi bir ders vermek istedi .... Şimdide aaaa amma şaşırdılar diye gülüyorlardır.
Ayrıca size bol gülmeleröyle olmuş ... tek tek kontrol ettim diyorum hiç bir Ip çakışması vs yok. O kadar kısa sürede modem kapatıp açıp sonra giriş yapmak mümkün değil.
ek olarak size haksızlık yapıldığında sizi savundum bence birinciliğe de siz gölge düşürmeyin. Belki birileri olanları izledi bir ders vermek istedi .... Şimdide aaaa amma şaşırdılar diye gülüyorlardır.