- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
J
Canım bari siz yapmayın.. sizinle ilgili birçok iddia varken K Kazen herkesi uyarmadı mı??Evet emirasalih hakkettin bence son oylara gerek yoktu tebrikler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
J
Canım bari siz yapmayın.. sizinle ilgili birçok iddia varken K Kazen herkesi uyarmadı mı??Evet emirasalih hakkettin bence son oylara gerek yoktu tebrikler.
Birden bire anketin görünür olmasi,oy kullanmayanlarinda anket sonuclarini görmeleride mi bu dersin bi parcasiöyle olmuş ... tek tek kontrol ettim diyorum hiç bir Ip çakışması vs yok. O kadar kısa sürede modem kapatıp açıp sonra giriş yapmak mümkün değil.
ek olarak size haksızlık yapıldığında sizi savundum bence birinciliğe de siz gölge düşürmeyin. Belki birileri olanları izledi bir ders vermek istedi .... Şimdide aaaa amma şaşırdılar diye gülüyorlardır.
Benim hakkimda ki konuda kimse bana 10 dakika icinde 5 oy verip gitmedi..boyle bisey olmus olsa hakkiniz vardibu cümleniz bana hakaret oldu sizin hakkınızda açıklama yaptığımda da inandırıcılığı yokmuydu ?
Aynen öyle.Sitenin adaletine ve birbirinize güveniniz yoksa ? Neden yarışmaya katılıyorsunuz anlamadım..
Aynı üyeler size oy verse hiç tarihe bakmazsınız yada birden gelen oylara..
Bi kişi 1.olacaktı oda hak etti oldu.
Valla çok çirkin geçti bu kategori.
Yarışmalar bitince anketler görünüyoBirden bire anketin görünür olmasi,oy kullanmayanlarinda anket sonuclarini görmeleride mi bu dersin bi parcasi
Yarışmalar bitince anketler görünüyoBirden bire anketin görünür olmasi,oy kullanmayanlarinda anket sonuclarini görmeleride mi bu dersin bi parcasi
akşamdan beri ben göründüğünü farkettim kii ne zamandan beri göründüğü meçhul.....Yarışmalar bitince anketler görünüyo
Burda kazene de büyük ayıp edildi bence sanki taraf tutmuş hatta o oy verdirmiş gibi konuşmalar..Aynen öyle.
Aynı şey söylense , buyrun Kazene sorun derler. Kazen aynı açıklamayı yapar.
Kazen açıklama yaptı deniliir kimseye cevapta verilmezdi. O zaman sorun kalmazdı işte ..
Sadece ara veriyoruzİki üç kişi itiraz etti diye yarışmalara ara vermekte, arada bir eğlence olsun diye katılanlara haksızlık
İlk oylama basladıgından beri görünüyor ki ?akşamdan beri ben göründüğü
nü farkettim kii ne zamandan beri göründüğü meçhul.....
Canım uzatma istersen olabilir bu hayatta tesadüflerle insanlar ölüyor. Sen çok başarılıydın sarmaların hatrına uzatma gı