Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortamı yumuşatmak istemiştim.Ama buna gerek yokmuş.Eski konuları acmak istemiyorum ama ustu kapali arkadaşlarınızı savunmanizi da görmüyorum sanmayın. Sizin ve hatta deynepin konusuna da gidip bunlari sen yapmadin hak yiyorsunuz yazsalardi ayni tepkiyi onlara da verirdim. Arkadaşım olsun olmasin olayi kim baslattiysa tepkim ona olur. İyi günler
Bırakın şimdi din kardeşiyiz. Bariz ortada zekama hakaret etmeyinOrtamı yumuşatmak istemiştim.Ama buna gerek yokmuş.
Oysa ki ben genel konuşmuştum geçmiş konulardan bahsetmemiştim.
Nevroş hiç uğraşma sen, anlamak istemeyene zorla anlatamazsın.Ortamı yumuşatmak istemiştim.Ama buna gerek yokmuş.
Oysa ki ben genel konuşmuştum geçmiş konulardan bahsetmemiştim.
dedi olaylari baslatip sonra kenara cekilip imi pirdilirini kildirmidin gilmi diyen üyeNevroş hiç uğraşma sen, anlamak istemeyene zorla anlatamazsın.
ohoooo. one oyle yaPehhhhh, 2-3 bilemedin 6-7 katılımdan sonra artardı ben 12 de şeytanın bacağını kırdım
Kenara mi çekilmişim? Hâlâ dediğim her şeyin arkasındayım. Halada "ikili"ye inanmıyorum. Bu arada konuşma şeklini de öğrendik seni gidi 12 senidedi olaylari baslatip sonra kenara cekilip imi pirdilirini kildirmidin gilmi diyen üye
Sabır hep sabır ondan insan alışıyor bir yerden sonraohoooo. one oyle ya
E o zaman hak yiyorsunuz afiyet olsun. Moderatörunuz gelip o zaman ortami yumusatmamis ama hatrim kaldiKenara mi çekilmişim? Hâlâ dediğim her şeyin arkasındayım. Halada "ikili"ye inanmıyorum. Bu arada konuşma şeklini de öğrendik seni gidi 12 seni
O zaman yazsaydın her ne yazarsa yazsın yanlı denirdi, ama anlamazsın sen şimdiE o zaman hak yiyorsunuz afiyet olsun. Moderatörunuz gelip o zaman ortami yumusatmamis ama hatrim kaldi
İçim şişti ya. Ben de yeni yeni muhabbete girmeye çalışıyordum.Kızlar 4 saat daha sabır ya Allah aşkına
Laf soyledi bal kabağı koy tabaga ye sabaha.O zaman yazsaydın her ne yazarsa yazsın yanlı denirdi, ama anlamazsın sen şimdi
Pardon , hak yeme kısmı neresinde? Anlama bozukluğu var sanırım sende , neyse tamam bu seferlik affettim oturabilirsin
İçim şişti ya. Ben de yeni yeni muhabbete girmeye çalışıyordum.
Hadi güzel şeyler konuşalım. 70 olmuş oyun kuzum, tebrik ederim
Teşekkür ederim, Güllaç beğeni çekti galibaSağol tatlım ama isin kötüsü 4 saatte baska oy gelmezse 70 kişiyi tek tek etiketleyip teşekkür edeceğim
Sen de ilk katilima göre çok güzel oy aldın harikasın
laf bulamayınca böyle oluyormuş demek kiLaf soyledi bal kabağı koy tabaga ye sabaha.
Sen cok kilo vermissin biraz az vereydin kalici hasar bırakmış
Lunya lütfen cevap verme. Tanışmıyoruz ama ben senin her yorumunu gördüğümde tadir ediyor, profil resmine tekrar tekrar bakıp maşallah diyorum. Harikasın, harika kilo vermişsin. Çok da yakışmış. Ben de yirmi küsür kilo verdim, keşke daha çok verebilsem ama çok da zor kilo vermek. Bir kadın nasıl başka bir kadının başarısı üzerine böyle sözler söyler aklım almıyor...laf bulamayınca böyle oluyormuş demek ki
Kızlar kıskandı beni, görün görün
neyini mesela? anlatsana biraz.laf bulamayınca böyle oluyormuş demek ki
Kızlar kıskandı beni, görün görün
Bir kadin baska bir kadina anlama bozukluğun var herhalde neden derse o yuzden demistir . Burayi tekeline almis tayfaya yaranmaya calisiyorsunuz anliyorum sizi de.Lunya lütfen cevap verme. Tanışmıyoruz ama ben senin her yorumunu gördüğümde tadir ediyor, profil resmine tekrar tekrar bakıp maşallah diyorum. Harikasın, harika kilo vermişsin. Çok da yakışmış. Ben de yirmi küsür kilo verdim, keşke daha çok verebilsem ama çok da zor kilo vermek. Bir kadın nasıl başka bir kadının başarısı üzerine böyle sözler söyler aklım almıyor...
Tekrar tebrik ederim seni, Allah kem gözden korusun.
Teşekkür ederim, Güllaç beğeni çekti galiba
O romantik sofran yeter senin, gönlümün birincisi