İftar misafirine kolay menü önerileriniz?

AlicePoppins

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
66
44
18
31
ben hünkar beğendi yapmayı düşünüyorum. etini düdüklüde yapıyorum bu konuda tecrübem var.

pilav
közlenmiş domates çorbası
ortaya içli köfte
meze (ne olabilir?)

bu şekilde düşündüm.

ama iftar olacağını göz önünde bulundurunca hesaba katmadığım şeyler olabilir. sizin önerileriniz var mı? abartılı bir sofra kurmayacağım. kararında olması yeterli. pide, iftariye tabağı da olacak.

İçli köfte bence iftar için çok ağır bir yemek (kızartacaksanız), eliniz yatkın mı içli köfte için, o yüzden mi seçtiniz?

Yoğurtlu bir salata olabilir ortaya, ben kabak salatası yapıyorum beğeniliyor genelde. Humusu her yemeğin yanına severim son zamanlarda kırmızı mercimekle yapıyorum baya güzel oluyor o da ortaya bir alternatif olabilir.

komposto yapabilirsiniz yanına. gayet güzel bir menü, ellerinize sağlık

İçli köfte bence iftar için çok ağır bir yemek (kızartacaksanız), eliniz yatkın mı içli köfte için, o yüzden mi seçtiniz?

Yoğurtlu bir salata olabilir ortaya, ben kabak salatası yapıyorum beğeniliyor genelde. Humusu her yemeğin yanına severim son zamanlarda kırmızı mercimekle yapıyorum baya güzel oluyor o da ortaya bir alternatif olabilir.

hazır yaptırmıştım buzlukta var o, çeşit olur diye düşünmüştüm. çünkü ana yemek, çorba ve meze dışında bir şey yapamam

öyle mi çok teşekkürler. komposto olabilir sonuçta önceden de yapılabilir. öneriniz var mı?
annem her ramazan kuru kayısı ve üzümlü yapar çok güzel olur. değilse vişne de yapabilirsiniz

Şuan vişne nereden bulabilirim acaba

ben ayva elma armut evdeki meyveleri doğrayıp kaynatiyorum.
içine 3 5 karanfil bi çubuk tarçın bi lira boyutunda zencefil limon ve şeker koyuyorum.
ayva çekirdeği de koyarsanız rengi kirmizimsi olur.
ramazan şerbeti gibi oluyo. hem sağlıklı hem hafif hem lezzetli:)

Back
X