- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
Hm hm diyeceğine karnın doyur Allah'ım yaaaaa zehir kartım çöp koydum sanki yaaaaaCnm ondan vazgeçtim zaten. Bişiler Yaptım ama beğenildi mi bilemiyorm. Malum kaynana :) bu ne hmm ,ne kattın hmm,ben bunu şöyle yapıyorum vs cümlelerle geçti iftar
Evlenirken çalıştığım için temizlikçi tutarsın nolcak diyen kadın bebeğim olup eve bağlı kalınca böyle yapmaya başladı.pissin,yemek bilmiyosun... Bunların hepsini biliyodu.ben hep çalıştım çünkü. Çok zoruma gidiyo.yemekten Kalkıp Kalkıp ağlıyorum. Ne olacak bilmiyorum.Hm hm diyeceğine karnın doyur Allah'ım yaaaaa zehir kartım çöp koydum sanki yaaaaa
Kuzum evet değişiyorlar, bak kayınvalidem bana ne DIyiydi, çalışma kadınsın gerekirse dışarda yiyip evİnize gelin, şimdi işler Değişti, yok kilo aldınız, ne pişirdin bugün, sağlıksız mı besleniyorsunuz vs vs vs. Aman ya hiç kafana takma nasayım anne bu kadar biliyorum oğlun da mutlu diyorum ben.Evlenirken çalıştığım için temizlikçi tutarsın nolcak diyen kadın bebeğim olup eve bağlı kalınca böyle yapmaya başladı.pissin,yemek bilmiyosun... Bunların hepsini biliyodu.ben hep çalıştım çünkü. Çok zoruma gidiyo.yemekten Kalkıp Kalkıp ağlıyorum. Ne olacak bilmiyorum.
Kayınvalideye mübahhhhhhBizde misafire tel sehriye corbasi yapilmaz ayiptir :))cok kolay ya o bakimdan
Ben hiçbi şey diyemiyorum. Kilitleniyorum sanki. Donup kalıyorum. Bu halim geçer inşallah. Yeni bi gelin alıyor şimdi. Ona aşık. Dilinden düşürmüyor.. Bide gelip bana anlatıyo. Çok güzel yemek yapıyormuş bilmem neValla daha da kızdırırsa anne bu gece de sendyüz deyiveriyorum, takıyordum her bi bakışını sözünü ağlıyordum üZülüyordum, şimdi o üzülsün
Bnce de tatlı götürme. Evine ilk kez gidiyorsan şık bi hediye alabilirsin. Biblo bile olurBenim de Yardıma ihtiyacım var kızlar cuma günü iftara hocama davetlimiz, biri lisanstan eşi de yüksek lisanstan danışman hocam. Şık bIr şey götürmek istiyorum, hocam telefonda Sak'ın tatlı falan getirme bak yalnızca gelin dedi, ama ne yapılabilir fikriniz var mı
Aman gitsin onunla haşır neşir olsun canım, sanki insan iyi yemek yapınca iyi insan oluyor, Tövbe yarabbimmmm, kuzum geçer bu halin inan bana, böyle yaparak bizim yüzünüzü açıyorlar haberleri yok, ne olcak sanki üç günlük dünya evladın bir kadını sevmiş evlenmiş üstelik baba etmiş o kadın senin oğlunu, mutlu ol be kadınnnnnBen hiçbi şey diyemiyorum. Kilitleniyorum sanki. Donup kalıyorum. Bu halim geçer inşallah. Yeni bi gelin alıyor şimdi. Ona aşık. Dilinden düşürmüyor.. Bide gelip bana anlatıyo. Çok güzel yemek yapıyormuş bilmem ne
Şık hediye var Aklımda, ama yiyecek bir şey götürmeyelim miBnce de tatlı götürme. Evine ilk kez gidiyorsan şık bi hediye alabilirsin. Biblo bile olur
Zaten iftara davet edenler tatlı yapıyor. Düşün ben bile yaptım :)Şık hediye var Aklımda, ama yiyecek bir şey götürmeyelim mi
Ben napayımmmmmmmm arkadaşın verdiği patatesli tariften yapayım mı kuzum.Zaten iftara davet edenler tatlı yapıyor. Düşün ben bile yaptım :)
Şık bir kutuda rengarenk macaronlar olabilir mi ?Şık hediye var Aklımda, ama yiyecek bir şey götürmeyelim mi
Olabilir tabiiiŞık bir kutuda rengarenk macaronlar olabilir mi ?
Hediyeye ilaveten tabi
O Çok harika. Yap bencedeBen napayımmmmmmmm arkadaşın verdiği patatesli tariften yapayım mı kuzum.
Şık bir kutuda rengarenk macaronlar olabilir mi ?
Hediyeye ilaveten tabi
Oo kaynanan fena. Erkekler genelde annesine benzeyenlere aşık olur ya. Ilk aşk hep annedir çünkü. Kendini senle kıyaslıyor . Benim kaynana gibi. Allah yardımcımız olsunKızlar mazur görün beni, ama kayınvalidenden bir kaç inci dökeceğim
Tanıştık, ben esmer bir kadınım, kayınvalidem Sarışın mavi gözlü doğuştan Şanslı 36beden bir kadın, eşime diyor ki ben Sarışın bir kadına aşık olursun diye düşünmüştüm, sonra dönüp bana kızım yanlış anlamadın değil mi.
Kızım biraz kilo verseniz. Ben tanıştığımızda 38 beden idim, hiç b
R zaman çok zayıf olmadım ama şişkin da değildim yani kızlar 57 kilo idim . Şimdiyi sormayınnnnnnn şiştim durdum,
Düğün yapıcaz kızım 300kişi çok değil mi
...
...
En son artık evet dedim patlama Noktası geldi dayandı, ben de arsızlıkla vurdum kızlar
Vallahi kendi bilir, eşim de çok dik duruyor o sebeple sıkıntım yok âmin kuzum sen de kendini üzüp yetersiz hissetme , Allah hepimizi farklı yeteneklerle donattı, bu Dünya'ya hepimiz lazımız kimisi yemeği kimisi temİliği iyi yaparken kimi iyi evlat yetiştirecek kimi de iyi ÖĞRETMEN doktor olacak, hepimiz başka başka alanlarda birbirimizin aksininOo kaynanan fena. Erkekler genelde annesine benzeyenlere aşık olur ya. Ilk aşk hep annedir çünkü. Kendini senle kıyaslıyor . Benim kaynana gibi. Allah yardımcımız olsun
Canım nasıl geçti misafirlik,yaptın mı patatesli tarifi.merakettim :)Vallahi kendi bilir, eşim de çok dik duruyor o sebeple sıkıntım yok âmin kuzum sen de kendini üzüp yetersiz hissetme , Allah hepimizi farklı yeteneklerle donattı, bu Dünya'ya hepimiz lazımız kimisi yemeği kimisi temİliği iyi yaparken kimi iyi evlat yetiştirecek kimi de iyi ÖĞRETMEN doktor olacak, hepimiz başka başka alanlarda birbirimizin aksinin
Kapatıp bir tam oluyoruz bunu anlayan anlar anlamayan da anlatmakla uğraşma bence kendi sınırlı bakış açısında kıvranıp dursunnnn