Mönü hazırlamam lazm cnm ya. Tek ali nazikçe bitmiyo iş. Fikir lazım :/bu konuyu buraya açana kadar internette aratsaydın videolu anlatımına kadar bulurdun be bacım :))
Internette hazir olusturulmus menuler var onlardan begendiginizi yapabilirsiniz.
Mönü hazırlamam lazm cnm ya. Tek ali nazikçe bitmiyo iş. Fikir lazım :/
Karnıyarık bilmiyorum. Netten bakayım.kolay diyorsan ondan Yapayım. Üff son dk işlerden nefret ediyorum.heee o zaman. Mercimek yada şehriye çorbası, karnıyarık pilav, taze fasulye, tatlı, cacık, salata. ortaya belki kremalı patates yapabilin. iftariyelik hazırla, kaşar zeytin hurma üçlüsü yapabilin. Mutfakla aram yok dediğin için hem basit hem lezzetli garantili bi menü hazırladım sana, hayrını gör :)
Karnıyarık bilmiyorum. Netten bakayım.kolay diyorsan ondan Yapayım. Üff son dk işlerden nefret ediyorum.
Çok tşk cnm
Aaa harika.benim de seveceğim bişey bu. Çok tşk. Yarın bunu kesin YaparımYaparımÇok basit ve görselliği yüksek bir tarif verebilirim
patatesleri haşlayıp güzelce ezin içine biraz dereotu doğrayın böyle hamur gibi yoğurun bir müddet,bu sırada 2 tane havuç soyun rendeleyin,tavada hafif çevirin.
ayrı bir kasede yoğurt ezip içine sarımsak atın 1 diş.
patatesleri top top elinize alın çanak gibi şekil verin çok çukur olmasın ama
içine rende havuçları doldurup üstüne de sarımsaklı yoğurdu dökün.afiyet olsun :)
Bu kadar yemek kaç saat Sürer ? Minnak bebeğim de var.Guzel bi yayla corbasi arkasindan sulu bir yemek etli taze fasulye mesela,yanina pilav ve salata sonra birde firin yemegi yap meselaaaa ne olabilir tavuklari soyle bir soslayip guzelce,garnitur esliginde firinla zaten yanina pilavinda olacak cok istersen birde hosaf yap kaselere doldur,sicak piden,hurman tamamdir.Hem kolay yemekler hem doyurucu.Birde kemalpasa en kolayindan yaninada dondurma oldu bitti :))
1 tane zor olsun gerisi kolay olsun diyorum. Söylenir çok.bilmiyosun da yapamıyosun da.. Asıl derdin kaynanam aslındaYani yemek bilmeyen biri olarak ali nazik degil yapabildigin yemeklerden birini yap riske girme ramazan gunu millet ac kalir :d
Ugrastiracak bir sey ali nazik ama sen bilirsin. Nette bolca tarifi var yazmamiza gerek yok1 tane zor olsun gerisi kolay olsun diyorum. Söylenir çok.bilmiyosun da yapamıyosun da.. Asıl derdin kaynanam aslında