- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha sana kolay menü olusturdum :)Gerilme bosver elinden geldigi kadar..Hangisi kolayini geliyorsa yap gitsin sonucta her turlu doyuyor karin..Bu kadar yemek kaç saat Sürer ? Minnak bebeğim de var.
Işin kötü yanı kaynanam çok çeşit yemek yapar, ve oğlu sürekli Söyler harika diye. Moralim bozuk ya resmen gelecekleri için
Allah Razı olsun cnm. 2 saat sonra başlicam.. ANCA bitiririm :)Daha sana kolay menü olusturdum :)Gerilme bosver elinden geldigi kadar..Hangisi kolayini geliyorsa yap gitsin sonucta her turlu doyuyor karin..
Tavukları ve sebzeleri baharatla salçalı sosla at fırına 1saat pişsin al sana ana yemek..
Yanınada pilav,hazır börek al marketten onu ısıt ortaya koy..hazır konserve barbunya al onuda koy ustunu maydonozla lımonla..
Çorba ve salatayı da yap..oldu bıttı işte ne bilecekler senin yapmadığını..
Tatlıyıda kocan gelirken alsın işte..okadar yoruldun..
Bende gecen kaynanama öyle yapmıştım..napim çok cesit olsun dıye araya onuda soktum..boş masadan ıyıdır:)hahaha barbunyayı bende yazacaktım ama ayıp olur diye yazmadım.ayıptır söylemesi benim de yapmışlığım vardır birkaç kez.
Ferah da olur bunun TADI, büyüksünüzzzzzÇok basit ve görselliği yüksek bir tarif verebilirim
patatesleri haşlayıp güzelce ezin içine biraz dereotu doğrayın böyle hamur gibi yoğurun bir müddet,bu sırada 2 tane havuç soyun rendeleyin,tavada hafif çevirin.
ayrı bir kasede yoğurt ezip içine sarımsak atın 1 diş.
patatesleri top top elinize alın çanak gibi şekil verin çok çukur olmasın ama
içine rende havuçları doldurup üstüne de sarımsaklı yoğurdu dökün.afiyet olsun :)
Tadı çok makbul.Yapılışı çok kolay ama beni cezbeden görüntüsü oluyor her seferinde.Mutlaka deneyin derim.Ferah da olur bunun TADI, büyüksünüzzzzz
Denedim ben çok sevdim cnm.çok sağ olTadı çok makbul.Yapılışı çok kolay ama beni cezbeden görüntüsü oluyor her seferinde.Mutlaka deneyin derim.
Az önce telefon etti eşimin ailesi. Yarın iftara gelecekler. Son dk golü resmen !!
Ne yapayım yemek. Yemek tarifi verin ltfn. ( pek aram yok mutfakla) ali nazik yapmak istiyorum. Bilen yazsın ltfn
Cnm ondan vazgeçtim zaten. Bişiler Yaptım ama beğenildi mi bilemiyorm. Malum kaynana :) bu ne hmm ,ne kattın hmm,ben bunu şöyle yapıyorum vs cümlelerle geçti iftarAli nazikle ne ugrasiyorsun alabilirsen 2 kg et al kusbasi ksvur 2 sogan 2 biber tamam. Yanina pilav salata barbunya zeytinyaglı birde yoğurtlu bişey cacık yoğurtlama falan hafif 1 kg tatlı alırsın bişey yapamiyorsan tamam. Benim son dakika misafirine basit menüm. Kimse Hayır demez.