iftar menüsü

elbarr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
39
110
3
28
Merhabalarrr :) ben bir iftar menüsü hazırladım yarın bir aile yemeği vereceğim sizce uyumu nasıl eksik ya da fazla gördüğünüz birşey var mı varsa yorumlarınızı bekliyorumm...

Yemek;
*4 Kaşık Çorbası
*Mısırlı Pilav
*Hünkar Beğendi
*Gavurdağı Salatası
*Havuç Tarator Mezesi
*Soğan Mezesi
*Ezme
*Biber yağlaması
Tatlı;
*Haşhaşlı Revani

Merhabalarrr :) ben bir iftar menüsü hazırladım yarın bir aile yemeği vereceğim sizce uyumu nasıl eksik ya da fazla gördüğünüz birşey var mı varsa yorumlarınızı bekliyorumm...

Yemek;
*4 Kaşık Çorbası
*Mısırlı Pilav
*Hünkar Beğendi
*Gavurdağı Salatası
*Havuç Tarator Mezesi
*Soğan Mezesi
*Ezme
*Biber yağlaması
Tatlı;
*Haşhaşlı Revani
Bana göre gayet güzel elinize sağlık afiyet olsun 💐

Yemek;
*4 Kaşık Çorbası
*Mısırlı Pilav
*Hünkar Beğendi
*Gavurdağı Salatası
*Havuç Tarator Mezesi
*Soğan Mezesi
*Ezme
*Biber yağlaması
Tatlı;
*Haşhaşlı Revani
Gayet güzel . Allah kabul etsin sofranıza bereket versin. Şimdiden hayırlı iftarlar. Sadece ezmeye gerek yok gibi geldi. Diğer mezeler yeterli biber yağlamasında domates var. Soğan mezen var .salatan var sanki ezmeye gerek yok gibi. Ellerinize sağlık

Gayet güzel . Allah kabul etsin sofranıza bereket versin. Şimdiden hayırlı iftarlar. Sadece ezmeye gerek yok gibi geldi. Diğer mezeler yeterli biber yağlamasında domates var. Soğan mezen var .salatan var sanki ezmeye gerek yok gibi. Ellerinize sağlık
amin cümlemizin kabul etsin. haklısınız aslında bende ikilemde kaldım yapsam mı yapmasam mı diye de özellikle acılı ezme lezzeti başka oluyor diye ekliyim dedim. :)

Back
X