• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftar fıkrası 😂

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.210
647
43
Linclediler konu kapansın sjjd 😅..
Bir tanıdığımıza iftara gittik onlar gelemiyor özel bir sebepten dolayı, onların evine gidildiği için eli boş gitmedik hep zaten böyle yaparız. Çok hazırlık yapma demiş annem, ve şok 😂 zaten yenmiyor diye çorba ve havuç tarator yapmış (tarator 2 kişilik falandı bu arada)....

Son düzenleme:
2.defa gittiğiniz için istememiş olabilir mi. İlkinde ne yapmıştı
Yok. 2 kez gideriz normalde demek istemiştim. İlk gidisimizdi 😂 bilmiyorum aç kaldık pilav yalandan bı fırın patates okeydim ben niye yapmadı bilmiyorum 😄 bı mesaj mi vermek istedi acaba dicem kendi çağırıyor

Belki yetiştiremedi. Belki bir aksilik oldu. Bilemeyiz ki. Bi çorba da doyuruyo zaten. Gelip de burda bunu nickle de olsa anlatmanız hoş değil.

Linclemeyelim sadece yazmak istedim..
Bir tanıdığımıza iftara gittik onlar gelemiyor özel bir sebepten dolayı, onların evine gidildiği için eli boş gitmedik hep zaten böyle yaparız 2 kez gideriz. Çok hazırlık yapma demiş annem, ve şok 😂 zaten yenmiyor diye çorba ve havuç tarator yapmış (tarator 2 kişilik falandı bu arada).. bizde börek yapmıştık ve tatlı 😂 GERÇEKTEN Bişi yapmamış... İlk defa bu kadar önemsenmemiş hissettim hala gülüyorum 😂 çorbayı az koymuştum ana menü vardır diye sjdjfj yokmuş çok komikti.. yaşarken komik değildi de 😂
Anneniz telefonda konuşurken belki sen hiç yorulma biz yaparız getiririz falan demiş olabilir mi özel duruma istinaden? Özel durumunu bilemediğimiz için pek bir şey diyemiyorum şu anda

Anneniz telefonda konuşurken belki sen hiç yorulma biz yaparız getiririz falan demiş olabilir mi özel duruma istinaden? Özel durumunu bilemediğimiz için pek bir şey diyemiyorum şu anda
Evde yaşlı büyükleri var, evden çıkmıyor o yüzden ama uzun zamandır normalleri bu. Bende sordum dedim niye detaylı konuşmadınız ben bunu yaparım vs diye dedim, sormadım ne yaparsa kendi karar versin diye dedi 😂 öyleli oldu

Çok yorma kendini demiş bende bir şey getiririm dediyse anneniz çorbayı yapayım ortaya da meze diye düşünmüştür e karşı tarafta bir şeyler getirecek oldu bitti diye düşünmüştür. Anneniz ne getireceğini söyleseydi tam olarak böyle iletişim kopukluğu olmazdı gibi geldi

Bencede kotu bir durum aksilik olsa bile insan soyler kusura bakmayin diye ve ya esi disardan pide birsey soyler. Bir daha gitmeyin bence

Çok yorma kendini demiş bende bir şey getiririm dediyse anneniz çorbayı yapayım ortaya da meze diye düşünmüştür e karşı tarafta bir şeyler getirecek oldu bitti diye düşünmüştür. Anneniz ne getireceğini söyleseydi tam olarak böyle iletişim kopukluğu olmazdı gibi geldi
Yani misafir yine misafirdir bir ana yemek yapmak gerekir😅 ben mi ince düşünüyorum bilemedim.

Yani misafir yine misafirdir bir ana yemek yapmak gerekir😅 ben mi ince düşünüyorum bilemedim.
Bizimde böyle gittiğimiz bir ev var. Bizde ona kendini yorma biz getirmez deriz oda çorba salata yapar biz ana yemek görürüz ne bileyim dışardan tavuk köfte felan alırız yenir. Öyle bir durum olabilir diye düşündüm

Bencede kotu bir durum aksilik olsa bile insan soyler kusura bakmayin diye ve ya esi disardan pide birsey soyler. Bir daha gitmeyin bence
Bende öyle hissettim bilemiyorum onların evinde de olsa asla eli boş gitmeyiz. evin büyüğü hatırına gidiliyor zaten, ondan rahatsız mı oluyor bilemiyorum. Misafir yine misafirdir özellikle iftarda bı ana yemek gerekir gibi. ☺️

Bizimde böyle gittiğimiz bir ev var. Bizde ona kendini yorma biz getirmez deriz oda çorba salata yapar biz ana yemek görürüz ne bileyim dışardan tavuk köfte felan alırız yenir. Öyle bir durum olabilir diye düşündüm
Yok anladım elbette bu da olur. Böyle de olur olmaz demiyorum biz böreği az götürmüş olsak, aç kalkılacak kıvamında idi. Durumu olmamasindan değil onu soruyorsaniz 😊

Evde yaşlı büyükleri var, evden çıkmıyor o yüzden ama uzun zamandır normalleri bu. Bende sordum dedim niye detaylı konuşmadınız ben bunu yaparım vs diye dedim, sormadım ne yaparsa kendi karar versin diye dedi 😂 öyleli oldu
Bence anneniz tam bir annelik yapmış ve sen yorulma falan demiştir. O da büyük ihtinalle çorba meze yapmış, ana yemegi de sizden beklemistir

Back
X