- 13 Ağustos 2015
- 746
- 1.257
- 113
- 37
ben hiç benzetemiyorum.. tarzı çok farklı
Tabi sadece tahmin benimki. Kendisi yakınlarda profiline 'bilinen biriyim' yazmıştı. Belki açıklar kim olduğunu da bizde meraktan kurtuluruz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiç benzetemiyorum.. tarzı çok farklı
onu ben gerçek hayatta tanınan biri olarak algıladım. bilemem tabiiTabi sadece tahmin benimki. Kendisi yakınlarda profiline 'bilinen biriyim' yazmıştı. Belki açıklar kim olduğunu da bizde meraktan kurtuluruz.![]()
Sanmıyorum. Saraylim olsa gelir kendi hesabından yazardı. Geçenlerde aktifti hatta... Bir de öyle olsa kazen 2. Uyelikten üyeliği iptal ederdi.Bana @Saraylim mış gibi geliyo. Ona benzetiyorum kendisini.
aynen saraylım öyle kaçak güreşmez. gelir yazmak isterse yazar.Sanmıyorum. Saraylim olsa gelir kendi hesabından yazardı. Geçenlerde aktifti hatta... Bir de öyle olsa kazen 2. Uyelikten üyeliği iptal ederdi.
Sanmıyorum. Saraylim olsa gelir kendi hesabından yazardı. Geçenlerde aktifti hatta... Bir de öyle olsa kazen 2. Uyelikten üyeliği iptal ederdi.
A atlantistengelenkadin benimle nerdeyse ilk alıntılarından beri "doktor"luğumla ilgili kendince mustehzi bir hava icindesin. Burada birbirimizin görüşleri üzerinden cevap yazıyoruz, profilinde yazan şeylerden saldirmiyoruz di mi? En azından ben öyle sanıyordum... ve benim profilimde doktor yazmasiyla ilgili ilk saldıran üye, tartıştığımız şey "elitizm" olmasına rağmen, marilyn monroe idi. Evet marilyn ile bir konuda elitizm filan biseylerle ilgili alıntılaşıyorduk ve marilyn birdenbire -yazdiklarimla ilgili verecek cevap bulamadığından mıdır bilmem- profilimde doktor yazmasiyla ilgili ve geçen yıl ilk üye oldugumdaki mesajları önüme sunarak bana saldirmisti! Bunun elitizmle ne alakası varsa! Sonra ben ona hiçbir yerde cevap yazmadım ve bir iki yerde alıntı yaptı benden, görmezden geldim çünkü sıkışınca profilden saldıran üslupta biriyle ne tartışılabilir ki???? Gelelim bunun senle alakasina: marilyn le Bu diyalogumuz 14 Kasım tarihinde bir konuda oldu, senin üyelik 15 kasımda başlamış. Üye olur olmaz benim geçmişte yazdığım tüm mesajları filan mi okudun? Bir de marilyn den sonra bana bu konuda ikinci kez laf atan kişi sensin, o da ilginç. Sen kesinlikle 2.üyeliksin... bir de burdan benim doktorluğumla ilgili laf atan herkese seslenmis olayim: burada görüşlerimizi paylaşıyoruz ve bunun profilimizle bir alakası yok. Neden mesela profilinde bankacı, öğretmen, mühendis yazanlar sorgulanmiyor da illaki ben sorgulaniyorum? Görüşlerime cevap yazın, profilimde yazanlara değil. yazdıklarıma düzgün cevap yazanlar alintilasin, doktor doktor diye alıntı yapmayın bana... sizene benim meslegimden. Kimseye ne olduğumu ispatlamak zorunda değilim.
burda her üyeye böyle mi yapılıyor?Hayırdır hanımlar neden 2. üyelik tartışması yapılıyor.
Saraylım'ında adı geçmiş, onun 2. üyeliği yok, Saraylım 2. üyelik alıp yazmaz.
atlantistengelenkadin, kizkurusu hatta Yinemipilav üyelikleri için defalarca bildirim geldi, baktık birşey bulamadık, 2. üyelik olabilirler mi? Evet ya da hayır diyemem çünkü ortada somut birşey yok.
2. üyelik durumu varsa zaten deşifre edilir ve üyelikte iptal edilir.
burda her üyeye böyle mi yapılıyor?
Bir de bildirimde mi bulunmuşlar.
hadi ben neyse de kızkurusu çok şahsına münhasır bir üye.Onun içinde mi bildirimde bulundular.
çok komik
ayrıca yinemipilav da çok komik nerden bulmuş o nicki. :)
Yeni üyeliklerde üslupları da başka üyelere benzetilmişse eğer bildirimler yapılıyor.
Bildirimler değerlendirilir, üyelikler incelenir, somut bir delil varsa işlem yapılır.
Hazımsızlık demeyelim isterseniz "şüphe üzerine araştırılmasını talep etmek" daha uygun bir tanım olur.tamam anladım ok haklısınız da benim kimseyle münakaşam ,kavgam ,hakaretvari konuşmalarım olmadı ki.
sebep ne bu hazımsızlığa?
hiç işim olmazHazımsızlık demeyelim isterseniz "şüphe üzerine araştırılmasını talep etmek" daha uygun bir tanım olur.
Kişisel birşey değil, 2. üyelik vakaları çok yaşandığından herkes herkesin incelenmesini talep etme hakkına sahip, sizde X üyeyi 2. üyelik mi acaba diye bildirebilirsiniz.
hiç işim olmaz
bu prezentablkontes rumuzlu bayan epey ileri gitti memleket meselesi yaptı .Komik dimi kabul edin.
Hahaha hala tek şüphe duyan kesimin Erdoganistler olduğunu sanman ne hoş beybisi :))evet erdoğanistler .Şikayet ettiniz oldu mu?konuya dönebilirsiniz artık.Bir sürü insanın günahını aldığınızla kaldınız.
sananeHahaha hala tek şüphe duyan kesimin Erdoganistler olduğunu sanman ne hoş beybisi :))
Yoo fikrim hiç değismediki bozulayim ayrıca emir degil rica kuzusu :))sanane
sanane yahu
üzerine alındıysan senin sıkıntın
işi gücü bıraktın bana mı kafayı taktın
daha önemli işin yok galiba
iyi musallat oldun bana
terbiyesizlik sınırına geldin
bilmiş bilmiş kesin ikinci üyelik edalarıyla alaysı alaysı yazıyordun ne oldu?
bozuldun mu ?
Türkiyede milyonlarca isim var.Bunlardan herhangi birisi buraya üye olamaz mı?
sen her geleni eski üye zannet ben beni şikayet edenleri erdoğanist zannetmeyeyim öyle mi?
emrin olur
çok naziksiniz teşekkür ederim.A atlantistengelenkadin bosversene sen, keyfimize bakalim. Moralini hhiiiccc bozmaya degmez, hayatin her aninin keyfini cikarmak lazimmis derler. Iyiki varsin her kim isen![]()