• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İflah olmaz yandaşım, ben bir Erdoğanistim!

Sanmıyorum. Saraylim olsa gelir kendi hesabından yazardı. Geçenlerde aktifti hatta... Bir de öyle olsa kazen 2. Uyelikten üyeliği iptal ederdi.

Olabilir. Uzun uzun düşünmedim bu konu hakkında, sadece bana aynı şeyleri defalarca yazması onu anımsattı.

A atlantistengelenkadin benimle nerdeyse ilk alıntılarından beri "doktor"luğumla ilgili kendince mustehzi bir hava icindesin. Burada birbirimizin görüşleri üzerinden cevap yazıyoruz, profilinde yazan şeylerden saldirmiyoruz di mi? En azından ben öyle sanıyordum... ve benim profilimde doktor yazmasiyla ilgili ilk saldıran üye, tartıştığımız şey "elitizm" olmasına rağmen, marilyn monroe idi. Evet marilyn ile bir konuda elitizm filan biseylerle ilgili alıntılaşıyorduk ve marilyn birdenbire -yazdiklarimla ilgili verecek cevap bulamadığından mıdır bilmem- profilimde doktor yazmasiyla ilgili ve geçen yıl ilk üye oldugumdaki mesajları önüme sunarak bana saldirmisti! Bunun elitizmle ne alakası varsa! Sonra ben ona hiçbir yerde cevap yazmadım ve bir iki yerde alıntı yaptı benden, görmezden geldim çünkü sıkışınca profilden saldıran üslupta biriyle ne tartışılabilir ki???? Gelelim bunun senle alakasina: marilyn le Bu diyalogumuz 14 Kasım tarihinde bir konuda oldu, senin üyelik 15 kasımda başlamış. Üye olur olmaz benim geçmişte yazdığım tüm mesajları filan mi okudun? Bir de marilyn den sonra bana bu konuda ikinci kez laf atan kişi sensin, o da ilginç. Sen kesinlikle 2.üyeliksin... bir de burdan benim doktorluğumla ilgili laf atan herkese seslenmis olayim: burada görüşlerimizi paylaşıyoruz ve bunun profilimizle bir alakası yok. Neden mesela profilinde bankacı, öğretmen, mühendis yazanlar sorgulanmiyor da illaki ben sorgulaniyorum? Görüşlerime cevap yazın, profilimde yazanlara değil. yazdıklarıma düzgün cevap yazanlar alintilasin, doktor doktor diye alıntı yapmayın bana... sizene benim meslegimden. Kimseye ne olduğumu ispatlamak zorunda değilim.

senle kabataş bacısı ile ilgili epey tartıştıktan sonra marlyn de konuya dahil olup sen ne kadar tıp doktoru isen o kadın da o kadar tacize uğradı yazınca farkettim bazı şeyleri,İkinci üyeliğim olması ile ne alakası var.
sanki bir dedektiflik harikasıymışsın gibi uzun uzun yazmışsın.

senin mesleğinden elbetteki banane ama kabataş bacısını savunan birinden de şaibeli açıklamalar gelince imada bulundum olay bu.Yoksa doktor musun ,genetik mühendisi misin ,tekstil işçisi misin beni bağlamaz

Hayırdır hanımlar neden 2. üyelik tartışması yapılıyor.

Saraylım'ında adı geçmiş, onun 2. üyeliği yok, Saraylım 2. üyelik alıp yazmaz.
atlantistengelenkadin, kizkurusu hatta Yinemipilav üyelikleri için defalarca bildirim geldi, baktık birşey bulamadık, 2. üyelik olabilirler mi? Evet ya da hayır diyemem çünkü ortada somut birşey yok.

2. üyelik durumu varsa zaten deşifre edilir ve üyelikte iptal edilir.

Hayırdır hanımlar neden 2. üyelik tartışması yapılıyor.

Saraylım'ında adı geçmiş, onun 2. üyeliği yok, Saraylım 2. üyelik alıp yazmaz.
atlantistengelenkadin, kizkurusu hatta Yinemipilav üyelikleri için defalarca bildirim geldi, baktık birşey bulamadık, 2. üyelik olabilirler mi? Evet ya da hayır diyemem çünkü ortada somut birşey yok.

2. üyelik durumu varsa zaten deşifre edilir ve üyelikte iptal edilir.
burda her üyeye böyle mi yapılıyor?
Bir de bildirimde mi bulunmuşlar.
hadi ben neyse de kızkurusu çok şahsına münhasır bir üye.Onun içinde mi bildirimde bulundular.insanlar işlerini güçlerini bırakıp buna mı kanalize oldular
çok komik
ayrıca yinemipilav da çok komik nerden bulmuş o nicki. :)

burda her üyeye böyle mi yapılıyor?
Bir de bildirimde mi bulunmuşlar.
hadi ben neyse de kızkurusu çok şahsına münhasır bir üye.Onun içinde mi bildirimde bulundular.
çok komik
ayrıca yinemipilav da çok komik nerden bulmuş o nicki. :)

Yeni üyeliklerde üslupları da başka üyelere benzetilmişse eğer bildirimler yapılıyor.
Bildirimler değerlendirilir, üyelikler incelenir, somut bir delil varsa işlem yapılır.

Yeni üyeliklerde üslupları da başka üyelere benzetilmişse eğer bildirimler yapılıyor.
Bildirimler değerlendirilir, üyelikler incelenir, somut bir delil varsa işlem yapılır.

tamam anladım ok haklısınız da benim kimseyle münakaşam ,kavgam ,hakaretvari konuşmalarım olmadı ki.
sebep ne bu hazımsızlığa?

tamam anladım ok haklısınız da benim kimseyle münakaşam ,kavgam ,hakaretvari konuşmalarım olmadı ki.
sebep ne bu hazımsızlığa?
Hazımsızlık demeyelim isterseniz "şüphe üzerine araştırılmasını talep etmek" daha uygun bir tanım olur.
Kişisel birşey değil, 2. üyelik vakaları çok yaşandığından herkes herkesin incelenmesini talep etme hakkına sahip, sizde X üyeyi 2. üyelik mi acaba diye bildirebilirsiniz.

Hazımsızlık demeyelim isterseniz "şüphe üzerine araştırılmasını talep etmek" daha uygun bir tanım olur.
Kişisel birşey değil, 2. üyelik vakaları çok yaşandığından herkes herkesin incelenmesini talep etme hakkına sahip, sizde X üyeyi 2. üyelik mi acaba diye bildirebilirsiniz.
hiç işim olmaz
bu prezentablkontes rumuzlu bayan epey ileri gitti memleket meselesi yaptı .Komik dimi kabul edin.

hiç işim olmaz
bu prezentablkontes rumuzlu bayan epey ileri gitti memleket meselesi yaptı .Komik dimi kabul edin.

Siz sitede özellikle bu bölümde konulara ne kadar hakimsiniz bilmiyorum fakat 2. üyelik bildirimleri bizim için olağan, zira burada bir sebepten banlanıp daha sonra 2. üyelikle kaldığı yerden devam edenler oluyor ki, bu da o kişiyle aynı konuda aynı sebepten banlanmış ama başka üyelik almamış üyelere haksızlıktır.

Bölümde epey ağır şeyler yaşandı, insanların şüpheyle yaklaşıp inceleme istemeleri normal, sitede Zaman geçirdikçe bunun gerekliliğini sizde anlarsınız.

evet erdoğanistler .Şikayet ettiniz oldu mu?konuya dönebilirsiniz artık.Bir sürü insanın günahını aldığınızla kaldınız.

Hahaha hala tek şüphe duyan kesimin Erdoganistler olduğunu sanman ne hoş beybisi :))
sanane
sanane yahu
üzerine alındıysan senin sıkıntın
işi gücü bıraktın bana mı kafayı taktın
daha önemli işin yok galiba
iyi musallat oldun bana
terbiyesizlik sınırına geldin
bilmiş bilmiş kesin ikinci üyelik edalarıyla alaysı alaysı yazıyordun ne oldu?
bozuldun mu ?
Türkiyede milyonlarca isim var.Bunlardan herhangi birisi buraya üye olamaz mı?
sen her geleni eski üye zannet ben beni şikayet edenleri erdoğanist zannetmeyeyim öyle mi?
emrin olur

Son düzenleme:
sanane
sanane yahu
üzerine alındıysan senin sıkıntın
işi gücü bıraktın bana mı kafayı taktın
daha önemli işin yok galiba
iyi musallat oldun bana
terbiyesizlik sınırına geldin
bilmiş bilmiş kesin ikinci üyelik edalarıyla alaysı alaysı yazıyordun ne oldu?
bozuldun mu ?
Türkiyede milyonlarca isim var.Bunlardan herhangi birisi buraya üye olamaz mı?
sen her geleni eski üye zannet ben beni şikayet edenleri erdoğanist zannetmeyeyim öyle mi?
emrin olur
Yoo fikrim hiç değismediki bozulayim ayrıca emir degil rica kuzusu :))

Back