Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim bende bu seruvendeyim seni cok azimli gordun bende yazaagim her aksamBugün 49 saat açlık sonrası 1 lt maydanoz kuru 1 bardak kefir bir muz 4 5 yk yoğurt yedim sabah yeniden normal.ogune geçiş
Günün sporları yapıldı
Hosgeldin canım sende mutlu olurum yazarsan birbirimize destek oluruzMerhaba canim bende bu seruvendeyim seni cok azimli gordun bende yazaagim her aksam
Boy157
Kg53.5
Hedef 45 ve koruma
Sakin birakma cok iyi gidyorsun
Harikasın canım maşallahSpor yapıldı 30 dk peşine mis gibi öğün yumurtalarimi yemedim yoğurt karisimi doyurdu 1 lt civarı su içildi hadi bakalım direnen kilolar siz mi inatsiniz Ben mi görelim
Teşekkür ederim canım diğer gruba gün sonu yazıyoruz diye buraya görsel atıyordumHarikasın canım maşallah
Öğünlerinin içeriğini de yazsan zor olmazsa takip ediyorum çünkü bana da fikir olur
Tamam cano oraya yazıyorsan bir de buraya yazıp yorulma grupta beni etiketlesen olur muTeşekkür ederim canım diğer gruba gün sonu yazıyoruz diye buraya görsel atıyordum
3 yk yoğurt 3 yk ev yapımı lor peyniri 1 ck pekmez 1 ck tarçın zencefil zerdecal 1 yk zeytin yagi 1 yk keten tohumu yagi 3 yk zemzem suyu 2 hurma 3 ceviz ve üzüm
Ah ben alirken mavisi yoktu bende çok bakinmistim canım olur tabi etiketlerim ne demek rica ederimTamam cano oraya yazıyorsan bir de buraya yazıp yorulma grupta beni etiketlesen olur mu
Kııızzz malzemeler tam şifa kaynağı şifa olsun bol yağ yaktırsın inşallah
Blenderın da mavi rengine aşık oldum favladım Kasım indirimi falan denk gelirse alacağım onun için de ayrıca teşekkür ederim bitanem
Sen de güzel günlerde kullan canım benimAh ben alirken mavisi yoktu bende çok bakinmistim canım olur tabi etiketlerim ne demek rica ederim
Yag yakimini destekleyen sporlar yapıyorum özellikle sabah yapılan kardiyo gün boyu metabolizmanın aktif kalmasını sağlıyor birde akşam yapıyorum 8 den sonra çünkü bu saatler metabolizmanın uyku saatleri ama ben bir kaç saat daha aktif kalip uyurken de yag yakimini desteklemesi için bu şekilde yapıyorumSen de güzel günlerde kullan canım benim
Sporlarını neye göre yapıyorsun canım
Harikasın canım benim inşallah emeğinin karşılığını alırsınYag yakimini destekleyen sporlar yapıyorum özellikle sabah yapılan kardiyo gün boyu metabolizmanın aktif kalmasını sağlıyor birde akşam yapıyorum 8 den sonra çünkü bu saatler metabolizmanın uyku saatleri ama ben bir kaç saat daha aktif kalip uyurken de yag yakimini desteklemesi için bu şekilde yapıyorum