İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Arkadaşlar isterseniz if diyeti pogramı indirin pogramda beslenme ve oruç penceresi açılıyor size bilgili yazı geliyor okuyorsunuz vucudunuza neler oldugunu anlatıyor mesala pencere var hangisine tıklarsanız onu açıyor pencere örnegi veriyorum

16/8
18/6
20/4

Bunlar pencere hagisine tıklarsanız onu acarsınız akşam yedinizmi yemegi pencereye tıklayım oruç başlicak 😊 benim seçtiğim pencere 16/8

Hangi saatleri belirlediniz oda önemli geç saate bırakmadan ayarlarsanız kilo çabuk gider zaten su ve şekersiz çay kahve serbest benim seçtiğim saat

Sabah 10.30 dan 18.30 arası beslenme 8 saat beslenme

18.30 dan sabah 10.30 kadar 16 saat oruç 😉
11-19 arası ,emziriyorum eğer gece canım bişey isterse kuru kayısı yiyebilirim belki diye düşünüyorum yada onu da mı yasaklasam?

Yok o anlamda demedim bu diyet mi bağırsak çalıştırıyor,odem attiriyor

Hahaha cok yanlis anlamisim :)

Evet bu yontem cok guzel odem atar.

Hoşgeldiniz bende başlicam 😍 kaç kilo verdiniz ne kadar surede 😊

Hosbuldukk :)

Ben yaklasik 5 senedir haftada 4 gun uyguluyorum.
Kilo verdim mi bilmiyorum. Ben vucut dinginlessin diye yapiyorum. Kilo fazlam yok. Ama belki de fazlalik olmamasini buna borcluyumdur bilemiyorum :)

Merhaba, ramazandan önce bende if yapıyordum(1 nisanda başlamıştım). Saat 10.30-18.30 arası besleniyordum. Bana iyi geliyor. O açlığı yaşamadan mümkün değil kilo veremiyorum çünkü😅1 nisandan beri 5 kilo verdim. Haftanın 5-6 günü de eliptik yapıyorum. Yarın itibariyle tekrar başlıyorum size katılmak isterim. Tartı günü falan olacak mı?

Merhaba, ramazandan önce bende if yapıyordum(1 nisanda başlamıştım). Saat 10.30-18.30 arası besleniyordum. Bana iyi geliyor. O açlığı yaşamadan mümkün değil kilo veremiyorum çünkü😅1 nisandan beri 5 kilo verdim. Haftanın 5-6 günü de eliptik yapıyorum. Yarın itibariyle tekrar başlıyorum size katılmak isterim. Tartı günü falan olacak mı?
Hayırlı bayramlar 😍27 mayısta baskuller paylaşılacak 😊😊 hoşgeldiniz bu arada çok sevindim kilo vermenize 😙

Hayırlı saglıklı bol eksilmeli bayramlar 😍😍 27 mayıs ac karnına baskülleri görelim arkadaşlar sonraki baskül paylaşımı her pazartesi olucak 16 yada 18 saat aç kalmanın saatinde tartlın tavsiye 😉😉 kahvaltı masasını hazırladıktan sonra tartılın yada su içmeden önce yada uykudan kalkıp 30 dkk sonra tartılın hepsini resimleyin bakalım hangisinde daha çok eksilme var 😉😉 en eksik baskülü paylaşırsınız 😉

X