İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah kahvaltı 10da klasik karatay kahhvaltısı

Akşam yemeği 16. 00de nohut ıspanak yoğurt kurabiye yedimallahım bitti şu kurabiyeler de kurtuldum

Dün akşam 6da leslie 2 mile yaptım

Bu sabah kahvaltıdan önce 45 dk eliptik yaptım. 100 tane de russian twist yaptım

Şu yediklerimi bi sindireyim yine 45 dk eliptik + 100 russian twist yapacağım

Sabah 2 dilim çavdar ekmeği, zeytin, 1 bardak şalgam
Ara nescafe
Akşam 18:30 da bıraktım yemeği
Dünkü kaçamak bana +1 kg gördürdü bana tartıda

Bugün felaket felaket dağıttım yarın kaldığım yerden devam ama bu yediklerimi 2 hafta eritemem heralde

Sabah geç uyandım ancak 20 dk eliptik yapabildim

Akşam eşime bulgur pilavıyla Bezelye yapmıştım. Canım çok çekti sabah kahvaltıda bunları yedim hem de çayla

Sabah tartılddığımda 66.70di kilom. Geçen paazartesi 68.50idim galiba

Ben sporsuz zayıflayamıyorum ya ondan emin oldum iyice

Ya süper hareket gerçekten çok farkettiriyor ben yapamıyorum ya bebeğim uyanıkken zaten mümkün değil uyuması da yarım saat gün içinde bu arada sabah kahvaltin süpermiş

Şekersiz kahve yanında üç beş Kuruyemiş yiyecektim sonrra hızımı alamayıp fındıklı çikolata ve kocaman bir alman pastasının yarısını yedim saat 16.00de

Başka hiçbir şey yemedim şimdi de acıktım

45 dk eliptik bisiklet
5 dk twist
10dk diastasis recti egzersizi yaptım

Merhabalar

Öğle küçük kepekli sandviç ekmeğine domatesli peynirli sandviç, çay
Ara sütlü filtre kahve,1 dilim tiramisu
Akşam 1 parça fırın makarna,cola zero

Kahvaltı
Muzlu yulaf lapasi

Öğlen
1 küçük dilim yaş pasta

Akşam
Keşkek yoğurt turşu

2 gündür dikkat edemiyorum

Merhabalar

Öğle küçük kepekli domatesli peynirli sandviç
Ara sütlü filtre kahve,2 kurabiye
Akşam 2 kaşık İzmir köfte,2 mücver, çeyrek ekmek

Dün if yapmadım. Regl oldum. Şehir dışından misafirim geldi. Perişanım

İnşalllah bugün dikkat edicem

Merhabalar

Öğle yarım ekmeğe kaşarlı tost, çay
Ara 1 ceviz, 3 fındık, 1 badem , çay
Akşam mantar kavurma, 2 kaşık yoğurt 2 dilim kek(rafine şekersiz,tam b.unlu)

Diyete 13 gün önce başlarken 63,1 kiloydum akşam tartılmıştım. Şimdi de az önce akşam tok karnına tartıldım. 61,6 çıktı. Devam ediyorum. Pazar günü düğün vardı orada hiçbir şey yemedim. Ama dönüş yolunda dayamadım ve bir çubuk kraker ve sütlü şekersiz kahve içtim. 12 den önce hiç yemek yemiyorum akşam da 8 den sonra yemiyorum. Genelde yemeği 6 da kesiyorum 6-8 arası meyve tarzı canımın çektiği şeyleri yiyorum. Kalori olarak 1400 kalori civarı alıyorum her gün. Maalesef hiç egzersiz spor yapamıyorum. İşten mesela az önce geldim. Yorgun oluyorum. Bilmiyorum böyle devam edersem daha kilo verebilecek miyim… Ben if yapmaya devam edeceğim bakalım görelim…

Bi kaç gündür girip yazamıyorum pekte dikkat edemedim ama bugün tartıldığımda 1.5 kilo vermişim hemde tok karnına tartıldım yani 7 günde 1.5 kilo. 3 gün dikkat etmedim dikkat etseydim daha fazla olabilirdi. Benim için hız ve kilo verimi çok güzel. Yarından itibaren tekrar dikkat etmeye başlıyorum
Kaldı hedefe 5 kilo

Merhabalar

Öğle avokado ezmesi sürülmüş 3 dilim kızarmış ekmek, çay
Ara yapmadım
Akşam 2 adet kaşarlı tost, çay,1 domates

Bu sabah tartıldım 60.7 çıktım Yavaş yavaş yansıyor tartıya bu durum beni umutsuzlandırsa da arada, diyeti bozmuyorum. İf e devam bakalım. Hala spora başlamadım. Ofis çalışması yaptığımdan sıfır hareket. Akşamları yoğurt pul biber karışımını yemeğe niyetlendim bakalım belki başlarım… 50 li bir sayıya indiğimi hayal edince heyecan sarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…