İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Haftanın şampiyonu Pigment Pigment 🥳🥳💪👏🏆 bol eksiler olsun 👏 IMG_20211116_194116.jpg

Merhabalar

Öğle çeyrek kepek ekmeğine sandviç,1 dilim kek, çay
Ara 4 y. kaşığı zeytinyağlı pırasa, 2 dilim kepek ekmeği
Akşam sadece marulla 6 sıkım etsiz çiğköfte, 1 bardak ayran

Sabah
Türk kahvesi

Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Milföy
Peynir
Zeytin

Öğlen
Muzlu yulaf lapasi

Akşam
Yoğurtlu erişte
Turşu

2 lt su
Dukan birasi 9. Gün

Sabah
Türk kahvesi

Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Milföy
Peynir
Zeytin

Öğlen
Muzlu yulaf lapasi

Akşam
Yoğurtlu erişte
Turşu

2 lt su
Dukan birasi 9. Gün
İki dilim ekmek ve milföy peki milföy bir adet 250 kalori ve 63 yağ olduğunu biliyormuydunuz

Dün gece çok kötü oldum hafif baş ağrım vardı gittikçe şiddetlendi. Gece yattım uyursam geçer dedim ama yok iyicr beter oldu midem bulanmaya başladı. Bir küçük salatalık iki kaşık yoğurt yedim parol içtim. Yarım saat sonra yattım uyudum :işsiz:

Bu sabah 10da kahvaltı

Zeytin peynir marul roka biber haşlanmış yumurta yedim. İki ısırık da kocamın tostundan aldım. Bir çay bardağı da çekirdek çitledim:KK48:

Geçende yazmıştım yürüyüş bandı alıcam diye. Ben sipariş verene kadar fiyatı 300 lira atttı ben de eliptik bisiklet aldım. Geldi bakalım akşam kurar eşim

Haftaya cuma yani 26sında mı yapıyoruz bildirimi:eğlence: bana uyar
Bence öyle yapslkm herkese uyarsa
Dün gece çok kötü oldum hafif baş ağrım vardı gittikçe şiddetlendi. Gece yattım uyursam geçer dedim ama yok iyicr beter oldu midem bulanmaya başladı. Bir küçük salatalık iki kaşık yoğurt yedim parol içtim. Yarım saat sonra yattım uyudum :işsiz:

Bu sabah 10da kahvaltı

Zeytin peynir marul roka biber haşlanmış yumurta yedim. İki ısırık da kocamın tostundan aldım. Bir çay bardağı da çekirdek çitledim:KK48:

Geçende yazmıştım yürüyüş bandı alıcam diye. Ben sipariş verene kadar fiyatı 300 lira atttı ben de eliptik bisiklet aldım. Geldi bakalım akşam kurar eşim
Arada benimde oluyor öyle baş ağrısı geçmiş olsun saatlere uymadim diye diyete de uymamazlik yapma 🤭

16.00
Salata, ızgara köfte+biber, turşu acı biber :kk77:

Arada sade şekersiz filtre kahve

Leslie yapamadım çocuklarım aynı anda öğle uykusuna yatmadılar

Akşam eşim eliptik bisikleti kurabilirse yapabildiğim kadar eliptik yaparım

Ayy yazmayı unuttum ince bir dilim ev yapımı havuçlu tarçınlı kek yedim

Merhaba bende yeni başladım.
Benim amacım 5 kilo vermek.
Boyum 1.60 Kilom 56.6
aslında kilolu değilim ama bütün kiloyu basenlere alıyorum. O yüzden 50-51’e düşüp daha sonrasında sıkılaşma çalışacağım. Motivasyon olması açısından bende buraya girip paylaşım yapmak istiyorum🙈

Bugün :
12-1 arası

2 haşlanmış yumurta(pulbiber döktüm üstüne)
1 salatalık
3 çeri domates
Kibrit kutusu kadar peynir

18.00-19.00 arası

Sade bulgur pilavı
Zeytinyağlı taze fasulye
2 kaşık yoğurt

İyi akşamlar 🤗

Öğle 12:00 yarım domates ve 30 Gr peynirle çeyrek ekmek sandviç, çay
Ara 16:00 sütlü filtre kahve,2 muz 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Aksam 20:00 2 kaşık İzmir köfte, küçük bir kâse salata,1 bardak ayran, çeyrek ekmek

Ara öğün regl olmanın getirisi 😕

14:00 yarım tabak peynirli makarna, şalgam
Ara nescafe
Akşam 20:00 bol salatalı yemeğimi yedim 00:00 1 tane magnum beyaz yedim😩Yarın telafi edeceğim inşaallah

O zaman ben de yarın sabah tartılıp paylaşacağım 🏃🏻‍♀️ ben devam ediyorum kaçamak yapmadım.
12.30 da ilk öğün
20.00 da son katı gıda alımı

(İki haftada iki kez tatlı yedim onun dışında şeker tüketmedim) bakalım yarın ne sonuç göreceğim, heyecanlıyım

X