- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.701
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya cuma yapın bencedeO zaman Cuma ya çekelim mi Baskül günümüzü?
Ellerine sağlık
İki dilim ekmek ve milföy peki milföy bir adet 250 kalori ve 63 yağ olduğunu biliyormuydunuzSabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Milföy
Peynir
Zeytin
Öğlen
Muzlu yulaf lapasi
Akşam
Yoğurtlu erişte
Turşu
2 lt su
Dukan birasi 9. Gün
2 dilim ekmek tamamdı aslında son anda aklımı celdi o kadar kalori olduğunu bilmiyordumİki dilim ekmek ve milföy peki milföy bir adet 250 kalori ve 63 yağ olduğunu biliyormuydunuz
Haftaya cuma yani 26sında mı yapıyoruz bildirimi bana uyarO zaman diğer cuma bildirim yapıyoruz değil mi
Bence öyle yapslkm herkese uyarsaHaftaya cuma yani 26sında mı yapıyoruz bildirimi bana uyar
Arada benimde oluyor öyle baş ağrısı geçmiş olsun saatlere uymadim diye diyete de uymamazlik yapmaDün gece çok kötü oldum hafif baş ağrım vardı gittikçe şiddetlendi. Gece yattım uyursam geçer dedim ama yok iyicr beter oldu midem bulanmaya başladı. Bir küçük salatalık iki kaşık yoğurt yedim parol içtim. Yarım saat sonra yattım uyudum
Bu sabah 10da kahvaltı
Zeytin peynir marul roka biber haşlanmış yumurta yedim. İki ısırık da kocamın tostundan aldım. Bir çay bardağı da çekirdek çitledim
Geçende yazmıştım yürüyüş bandı alıcam diye. Ben sipariş verene kadar fiyatı 300 lira atttı ben de eliptik bisiklet aldım. Geldi bakalım akşam kurar eşim
Sağol canım dün gece hiç yaşanmamış gibi bugün devam ettimBence öyle yapslkm herkese uyarsa
Arada benimde oluyor öyle baş ağrısı geçmiş olsun saatlere uymadim diye diyete de uymamazlik yapma