- 4 Aralık 2017
- 551
- 1.526
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.181
Hemen pes etme canım. 1 hafta ara ver. Kendini diyet stresinden uzak tut. Güzel bir başlangıçla semi bekliyoruz canımKızlar selâm
Ben bir süre ara vermeye karar verdim. Tartım hâlâ 100 gösteriyor hâlbuki düne kadar gerçekten çok dikkat ediyordum 1 gr oynamaması beni gıcık etti. Bu saate kadar bir gıdım birşey yemedim. Kendimi gazlayamıyorum üstelik yine regl ağrılarım başladı daha yeni bitmişti ya olmuyo ya aynı ay 2 kere oluyo biraz depresif hissediyorum.
Sizi takipte olacağım buralarda olursanız yine görüşürüz.
Bol bol eksiler diliyorum. Yaz bitmeden dönerim diye tahmin ediyorum. Şimdilik Allah'a emanet olun...
10 bini tek seferde 13 bini tek seferde yürüdüm canım oruçlu birden yürüyememGeçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim
Tebrik Ediyorum canım. Tek seferde mi yürüdün. Bizi azimlendiriyorsun. Pazartesi ye birincisin. 65 gelsin
teşekkür ederim3:58 dkk süper yürümüşsun tebrikler
bence kendini Cok zorluyorsun bir hafta dinlen sonra gel burayı bırakma bırakmak çözüm değil hepimiz depresif süreçten geçiyoruz dönem dönem oluyor sen in tarti kesinlikle bozuk ona çıkıp moralinizibozmayınKızlar selâm
Ben bir süre ara vermeye karar verdim. Tartım hâlâ 100 gösteriyor hâlbuki düne kadar gerçekten çok dikkat ediyordum 1 gr oynamaması beni gıcık etti. Bu saate kadar bir gıdım birşey yemedim. Kendimi gazlayamıyorum üstelik yine regl ağrılarım başladı daha yeni bitmişti ya olmuyo ya aynı ay 2 kere oluyo biraz depresif hissediyorum.
Sizi takipte olacağım buralarda olursanız yine görüşürüz.
Bol bol eksiler diliyorum. Yaz bitmeden dönerim diye tahmin ediyorum. Şimdilik Allah'a emanet olun...
Süpersin10 bini tek seferde 13 bini tek seferde yürüdüm canım oruçlu birden yürüyememsüpriz pazartesi günü
inşallah canım benimSüpersinGüzel bir sürpriz bekliyoruz canım
bol eksiler olsun canımSelam arkadaşlar Kadir Gecemiz mübarek olsun.
İftar
1 kepçe tarhana çorbası 1 dilim pide
1 kepçe zeytinyağlı fasulye
1 tane dolma biber
1 kase salata
2-3 kaşık yoğurt
1 saat yürüyüş
2 lt su
Afiyet olsun canım. Hadi yarın sürprizini bekliyoruz. Anneler günün kutlu olsungünaydın güzel anneler
anneler gününüz kutlu olsun
bir gün değil her gün
sahur 1 yumurta
bir lokma ekmek
iftar
4 çatal menemen
biraz patates kızartması
1 haşlanmış yumurta
4 çatal döner
1 dilim ekmek
ara öğün
3 tane çilek
dükan içeceği yapmayı unuttum normal su 4 litre 1 fincan da kayısıçayı
spor
12 bin adım
tek seferde yürüdüm
Tebrik ederim canım benim
Yaa muhteşemsin çook sevindim. Süpersin canım. Hedefine koşar adımlarla gidiyorsun