- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya canım tacos çekti aslında çorba içecektim. Sonra patlıcanlı yapayım dedim kızarttım patlıcanları, hafta sonu et yemiycem et olsun dedim falan bi baktım dolmuş tost kocaman bir şey oldu. benim eşimle yememem lazım ne zaman onunla yesem çok yiyorumAnaaam o nasıl bi dürüm
Okurken sürekli cümleyi başa aldım
Afiyet olsun
Sabah az yemişsin zaten tek öğün gibi olmuş
18/6 benim pencerem şuan o şekil devam ediyorum
Süpersin tatlım pencerenizide yazın29 Mayıs
10.00- eliptik+mekik
14.30- bi kase yoğurt, 3 kuru kayısı
16.00- bi dilim siyez unlu ekmek ve 1 salatalık (çok acıkmıştım )
18.30- 4 köfte, bol salata ve 4-5 kaşık yoğurt
Kapanış
Her menude yazın18/6 benim pencerem şuan o şekil devam ediyorum
Tamam canım öyle yaparımHer menude yazın
Hafta sonu sivi olucak yaa dengelemiş olursun yarın kebap var ben napimYa canım tacos çekti aslında çorba içecektim. Sonra patlıcanlı yapayım dedim kızarttım patlıcanları, hafta sonu et yemiycem et olsun dedim falan bi baktım dolmuş tost kocaman bir şey oldu. benim eşimle yememem lazım ne zaman onunla yesem çok yiyorum
Hepimiz aynıyız galiba, eşlerle yiyince çok yeniyoYa canım tacos çekti aslında çorba içecektim. Sonra patlıcanlı yapayım dedim kızarttım patlıcanları, hafta sonu et yemiycem et olsun dedim falan bi baktım dolmuş tost kocaman bir şey oldu. benim eşimle yememem lazım ne zaman onunla yesem çok yiyorum
Ay unutuyorum her gün değişiyor ya o yüzden saatleri yazıyorum aslındaSüpersin tatlım pencerenizide yazın
Kebab cok iyi ama. Önemli olan karbonhidrat alımını azaltmak. Yağ yakmak için hayvansal ürün tüketmek lazım.Hafta sonu sivi olucak yaa dengelemiş olursun yarın kebap var ben napim
Ya o kadar iştahlı ve hızlı yiyor ki doyduğunu anlamıyor insan. Arkadaşlarım da onunla yerken çok yerHepimiz aynıyız galiba, eşlerle yiyince çok yeniyo
Yarım lavaşlı söylicem yanında salata çeşitleri ayran olur bu arada adanadanKebab cok iyi ama. Önemli olan karbonhidrat alımını azaltmak. Yağ yakmak için hayvansal ürün tüketmek lazım.
Bende yavaştan 20/4 e geçeceğim sanırımBen hep 20-4 yapiyorum ama yavaşdan
23-1 geçiçem
Ekledim sizi menu bildirimi yapınBeNide ekleyın lutfen .74 ıle başladım su an 72.8
Obez değilsinizki 72.8 normal iradeli olmak lazım azim şartObezlıkten çıkıp kilolu konumuna gecermıyım acep
Evet ya çok heyecanlıPazartesi kilolar baskülde nasıl yansıcak merakla bekliyorum ilk hedefe kim ulaşacak merakla bekliyorumm
Ben çok yansiyacagini düşünmüyorum ama durdu 7 kilodan sonrAPazartesi kilolar baskülde nasıl yansıcak merakla bekliyorum ilk hedefe kim ulaşacak merakla bekliyorumm