İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Evet sizinleyım 75 ıle basladım dun 72 ydım
Buse terım dıyetı yapıorum.2 gundur spor yapıcam yapamıyorum.Evden calışıoruz şirket olarak.Gercekten zayıflamak ıstıyorum.Herkes yaptıysa bende yaparım
İlk sayfada açıklandı okudunuzmu 😊

Önce pencere seçiniz kendinize en uygun pencere hangi ise ondan başlayın mesala örnek benim pencerem 16/8

Diger pencere
14/10
16/8
18/6
20/4

Açlık gece / beslenme gunduz

Gece 16 saat / beslenme 8

Net açıkladım burada penceremi

Ben saatimi şu şekilde ayarladım 8 saat beslenme dilimini
Sabah 10.30 ile 18.30 arası beslenme saaatim ve hersey serbes tabiki diyet tarzında olursa çabuk kilo verirsiniz serbes deyince kebaplar vs tatlılar vs olmamalı 😬

Akşam 18.30 da agzımın fermuarını kapatıyorum ve artık su dogal caylar sade maden suyu ve sekersiz çay kahve içilebilir serbes bunlar
Yasaklar sut ayran kola vs içilmemeli gece orucu oldugu için tatlı şeyler olmamalı yada aromalı vs olmamalı kilo vermek istiyorsanız 😉
Her pazartesi baskül paylaşımı yapılmalı ilk sayfaya kilonuzu güncelliyorum 😊

Merhaba... Ben de 26 mayis sali if diyetine baslamistim. Saat 13.00-21.00 arasi beslenme sonra 16 saat aclik seklinde yapiyorum. 82 kilo ile basladim. Hedeflerimi az az koymaya calisiyorum. Ilk hedefim 74 kilo mesela :) boylece beden kutle indeksine gore obezlikten cikip kilolu konumuna gececegim :)))
ilk gun zorlandim ama bugun 4. Gunum ve aclik hissetmiyorum.
Yemek listesi de paylasmayacagim cunku evde ne varsa ne pisirilirse onu yiyorum. Sadece kahvaltiyi cok sevdigim ve protein ihtiyaci icin ilk ogunde yumurta yiyorum.
Spor yok gibi. Ara sira evdeki eliptik bisikleti 10 dakika falan kullaniyorum o kadar...
Bu yontem bana simdilik cok kolay geldi. Umarim guzel sonuclar aliriz

Bende bugün başlamayı düşünüyorum ama size katılabiliyor muyum 2 gün geç kalmışım ☹
Başlaya bilirsin tabiki kilo vermek isteyen herkese açıgız 😍 ilk sayfada ne yazıyorsa uyalım yeter 😉 pazartesi gunu baskül paylaşımı ile son hedefinizi yazın 😉 hoşgeldiniz

Merhaba... Ben de 26 mayis sali if diyetine baslamistim. Saat 13.00-21.00 arasi beslenme sonra 16 saat aclik seklinde yapiyorum. 82 kilo ile basladim. Hedeflerimi az az koymaya calisiyorum. Ilk hedefim 74 kilo mesela :) boylece beden kutle indeksine gore obezlikten cikip kilolu konumuna gececegim :)))
ilk gun zorlandim ama bugun 4. Gunum ve aclik hissetmiyorum.
Yemek listesi de paylasmayacagim cunku evde ne varsa ne pisirilirse onu yiyorum. Sadece kahvaltiyi cok sevdigim ve protein ihtiyaci icin ilk ogunde yumurta yiyorum.
Spor yok gibi. Ara sira evdeki eliptik bisikleti 10 dakika falan kullaniyorum o kadar...
Bu yontem bana simdilik cok kolay geldi. Umarim guzel sonuclar aliriz
Hoş geldiniz ilk sayfada ne yazıyor ise uyalım
Pazartesi gunu baskul paylaşımı ile son hedefinizide yazın ilk sayfaya guncellicem kiloları 😉

Slm kızlar ben ramazan sonrası if diyetine başlamak istiyorum açlıga alışmışken hiç ara vermeden gitsin kilolar diyorsanız bayramdan sonra buradan diyetlerimizi konuşalım ne dersiniz 😍😍

27-28 mayıs if diyeti başlıyor başlamak isteyenler olursa çok sevinirim 😍😍

8 saat diyeti için diğer şok diyetlerde olduğu gibi tek bir diyet listesi yok. Zaten bu diyette istediğinizi, istediğiniz miktarda yiyip içebilirsiniz. Tabii 8 saatlik süre içinde. 16 saat boyunca ise ağzınıza tek bir lokma bile koymamanız ve vücudunuza yağ yakmak için ihtiyacı olan zamanı tanımanız gerekiyor.

Peki bu saat aralıkları nasıl olacak? Bu da size kalmış. Dilerseniz saat 09.00 – 17.00 arasında veya 10.00 – 18.00 arasında yapabilirsiniz. Meyveler ve sebzeler, yüksek lifli tahıllar, sağlıklı yağlar ve yağsız proteinleri mutlaka beslenmenize dahil etmeye, gün içinde bol bol su içmeye de özen gösterin.

Bu arada bu diyetin sonuçlarını görebilmek için 3 hafta boyunca düzenli yapmanız gerektiğini de hatırlatalım.

İf diyetin penceresini yazmak istedim
Uzun saatler açlık olup geceye denk getirmektir 😊

Açkık / beslenme
14/10
16/8
18/6
20/4

Yapılması gerkenler

1.kural her gun menu yazılırken tarih yazılacak

2. Kural Her gün seçtiğiniz pencere yazılacak örnek 16/8 gibi

3.kural menu bildirimi yapılacak gün içinde menu hazırsa yazılacak yada 22 ye kadar bildirim yapılmış olucak

4. Kural her pazartesi baskül paylaşımı yapılacak 😊

5. spor size kalmış yapıldıysa yazılacak spor yapan ve yapmayan kilo durumunu daha etkili oldugunu görmek açısından yapan olursa yazacak 😉

Yaparsanız siz kazanırsınız 😉 azim varsa gerisi teferruat 😉😉

Benim detox tarifimi vereyim 😊

15 dal maydonoz
1 çay kaşık toz zencefil
Yarım limonu kabuguna kadar kullanılacak
2 bardak su
Sade soda
Hepsini dogra suyu ekle blendırla su gibi olana kadar sonra sodayı ekle kapaklı cam şişeye kat gün içinde 3 defada bitir 😉😉

Ikra meyra Ikra meyra ➡başlangıç 70.10 HEDEF⬇58 😍
@orkide1453 ➡başlangıç 63.70 HEDEF⬇56 😍
tildamilda tildamilda ➡başlangıç 57.40HEDEF⬇52
@yeteramabukadar ➡başlangıç 58.50 HEDEF ⬇52😍
dreamy07 dreamy07 ➡başlangıç74.6 HEDEF⬇60😍
@Baklavadeseni ➡başlangıç 69.20
@Karanfil_kokuyor ➡başlangıç 66.50
@Jey N ➡başlangıç 71.10HEDEF⬇65
@Eminosa ➡başlangıç 76.00
@Ahsen555 ➡başlangıç 78.40 HEDEF⬇55😍
@Meyyal Hayyal ➡başlangıç
@sweetgirlcandy ➡ başlangıç
@Batu85 ➡başlangıç 68.10HEDEF⬇60😍
@dilenk2801 ➡başlangıç 64 HEDEF⬇58😍
@MigiMadid ➡ başlangıç 86HEDEF⬇60😍
@morportakal ➡başlangıç
@Duygubaha ➡başlangıç
@Oaktree ➡başlangıç
@Ceycey12345 ➡başlangıç
@Bsha ➡başlangıç72.5 HEDEF⬇59 😍
F flamefire ➡başlangıç 72HEDEF⬇58😍
LaraPikata LaraPikata ➡başlangıç
@Angelres ➡başlangıç
24 kişi olmuşuz süper bol eksiler kızlar 😍 ben yokum diyenler bildirim yapsın 😉

Benim de hipoglisemim var birden acıkıyordum. Karatay yaptım 1 ay karantinadan önce. Zorlanmıyorum artık. Alışmak önemli tabi ama doktoruna sor diyet yapmadan önce.
Yoğurt ,tarçınlı süt kasdan vermeyede engel oluyo.Bu defa kararlıyım.

72.8 sabah tartıldım.Ve adet oldum kızlar.Sabah kahvaltı proteın kaynaklı kahvaltılar.Aksamda et balık salata 1 kase corba.Sonra yeşil cay rezene vs ıcıorum.Çok acıkırsam yogurt yıyorum 3 kaşık.

Slm kızlar ben ramazan sonrası if diyetine başlamak istiyorum açlıga alışmışken hiç ara vermeden gitsin kilolar diyorsanız bayramdan sonra buradan diyetlerimizi konuşalım ne dersiniz 😍😍

27-28 mayıs if diyeti başlıyor başlamak isteyenler olursa çok sevinirim 😍😍

8 saat diyeti için diğer şok diyetlerde olduğu gibi tek bir diyet listesi yok. Zaten bu diyette istediğinizi, istediğiniz miktarda yiyip içebilirsiniz. Tabii 8 saatlik süre içinde. 16 saat boyunca ise ağzınıza tek bir lokma bile koymamanız ve vücudunuza yağ yakmak için ihtiyacı olan zamanı tanımanız gerekiyor.

Peki bu saat aralıkları nasıl olacak? Bu da size kalmış. Dilerseniz saat 09.00 – 17.00 arasında veya 10.00 – 18.00 arasında yapabilirsiniz. Meyveler ve sebzeler, yüksek lifli tahıllar, sağlıklı yağlar ve yağsız proteinleri mutlaka beslenmenize dahil etmeye, gün içinde bol bol su içmeye de özen gösterin.

Bu arada bu diyetin sonuçlarını görebilmek için 3 hafta boyunca düzenli yapmanız gerektiğini de hatırlatalım.

İf diyetin penceresini yazmak istedim
Uzun saatler açlık olup geceye denk getirmektir 😊

Açkık / beslenme
14/10
16/8
18/6
20/4

Yapılması gerkenler

1.kural her gun menu yazılırken tarih yazılacak

2. Kural Her gün seçtiğiniz pencere yazılacak örnek 16/8 gibi

3.kural menu bildirimi yapılacak gün içinde menu hazırsa yazılacak yada 22 ye kadar bildirim yapılmış olucak

4. Kural her pazartesi baskül paylaşımı yapılacak 😊

5. spor size kalmış yapıldıysa yazılacak spor yapan ve yapmayan kilo durumunu daha etkili oldugunu görmek açısından yapan olursa yazacak 😉

Yaparsanız siz kazanırsınız 😉 azim varsa gerisi teferruat 😉😉

Benim detox tarifimi vereyim 😊

15 dal maydonoz
1 çay kaşık toz zencefil
Yarım limonu kabuguna kadar kullanılacak
2 bardak su
Sade soda
Hepsini dogra suyu ekle blendırla su gibi olana kadar sonra sodayı ekle kapaklı cam şişeye kat gün içinde 3 defada bitir 😉😉

Ikra meyra Ikra meyra ➡başlangıç 70.10 HEDEF⬇58 😍
@orkide1453 ➡başlangıç 63.70 HEDEF⬇56 😍
tildamilda tildamilda ➡başlangıç 57.40HEDEF⬇52
@yeteramabukadar ➡başlangıç 58.50 HEDEF ⬇52😍
dreamy07 dreamy07 ➡başlangıç74.6 HEDEF⬇60😍
@Baklavadeseni ➡başlangıç 69.20
@Karanfil_kokuyor ➡başlangıç 66.50
@Jey N ➡başlangıç 71.10HEDEF⬇65
@Eminosa ➡başlangıç 76.00
@Ahsen555 ➡başlangıç 78.40 HEDEF⬇55😍
@Meyyal Hayyal ➡başlangıç
@sweetgirlcandy ➡ başlangıç