- 23 Haziran 2019
- 8.789
- 38.299
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.621
Merhabalar bugün güne dağıtarak gidip gelip ev poğaçası yedim. Toplam 5 tane olmuş akşam yemeği yemesem mi acaba ? Yoksa şöyle azıcık kahvaltı tarzı bir şey mi yesem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel toparlamisinAkşam yemeği olarak karnabahar kısırı yedim inanılmaz lezzetliymiş ilk kez yaptım daha önce deneseymişim keşke ve kalorisi çook düşük. Gün içerisinde yediğim poğaçalarla bile birlikte toplam 1200 kalori oldu. Hiç fena değil.
Afiyet olsun nasıl.oldun canım Minnoş nasıl ogrendinmiMerhaba
Sabah yulaf lapası minik muz 2 3ceviz
Öğlen mercimek çorba
Akşam mercimek çorba salata 1 dilim ekmek
Yarım nar
10bin adım attım bugün
Yok canım kız gibi dedi ama kesin değil dedi.20 gün sonra ayrıntılı ultrasonum var inşallah o zaman öğreniriz burada ultrason görüntüsü vermek istemiyorlar o yüzden şekli şemali nasıl onu da bilmiyorum.Dün çok yemiştim arkadaşlar vardı.O yüzden bugün biraz daha hafif geçirmek istedim zaten iki gündür midem yanıyor çok kötü bir şekilde.Bu hafta biraz daha hafif beslenmeye çalışacağımAfiyet olsun nasıl.oldun canım Minnoş nasıl ogrendinmi
Kıza benzetti ise kizdir ben hep senin için kız hissettim arada bi pembe kalp bıraktımYok canım kız gibi dedi ama kesin değil dedi.20 gün sonra ayrıntılı ultrasonum var inşallah o zaman öğreniriz burada ultrason görüntüsü vermek istemiyorlar o yüzden şekli şemali nasıl onu da bilmiyorum.Dün çok yemiştim arkadaşlar vardı.O yüzden bugün biraz daha hafif geçirmek istedim zaten iki gündür midem yanıyor çok kötü bir şekilde.Bu hafta biraz daha hafif beslenmeye çalışacağım
Süper gidiyorsunİyi akşamlar bugünkü menüm;
Gün içerisinde kahve içtim
Akşam: Karnabahar pizza 3 dilim,1 portakal
Afiyet olsun.Ben sabah normal kahvaltı yaptım.Türk kahvesi ve iki kare çikolata yedim kahvenin yanında.Akşam kumpir ayran.Meyve olarakta gün içinde muz mandalina kivi iki tane ceviz.Merhaba
Sabah kahvaltim
Eki Görüntüle 2730201
Aksam çift ekmekli döner ikiz kızlarla beraber yedim yarımdan biraz az yedim 3 kişi yemiş olduk
Teşekkür ederim canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun.Ben sabah normal kahvaltı yaptım.Türk kahvesi ve iki kare çikolata yedim kahvenin yanında.Akşam kumpir ayran.Meyve olarakta gün içinde muz mandalina kivi iki tane ceviz.