- 23 Haziran 2014
- 5.069
- 10.827
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
WWawawww süper eksi 3.5 kilo bol eksiler tatlımGünayyydınnn işte baskülüm
Eki Görüntüle 2727299
1.5 kilo artı canım hamilikte çok iyi haftana göreEvet yavaş yavaş kilolar geliyor.geçen haftayla arada +1 var.Su içip tartılıyorum her seferinde.19.haftamdayım.+2300 almış oldum.300ünü suya çıksak 2 kalır Resmen bahçeli gibi hesap yaptım.Ben yine de 2300 olarak düşüneyim bunu
Aah aah hayallerimdeki kilo... tebrik ederimMerhaba geçen haftaya göre -800 Eki Görüntüle 2727352
Teşekkür ederim inşallah hayallerini yaşarsınAah aah hayallerimdeki kilo... tebrik ederim
Tamamdır akşam güncellicem
Evet kaldığım yerden devam salmak yok bol eksiler olsunSelam kızlar Bir suredir aktif degildim
Gecen hafta gittigim 4 gunluk tatil bana 2 haftaya măl oldu Foto çekemedim ama sabah tartildim ve 76.800 gr geldim
Bugun tekrardan butun hirsimla yeniden if yapmaya basladim Umarim basarili olurum
Paylaşırsan sevinirim kendini diyetine ver sadık ol tıpkı oruç gibi düşünBugün tartilamadim tartı çalışmadı, yarın artık. 2 gundur ara ara bozsam da suyumu içiyorum ve abartmıyorum,ya kabak tatlısı görünce dayanamayıp hepsini yiyorum. Bugün de çikolata yedim. Spora da basliycam artık ya.
selam... ben covid geçirdim bu süreçte.. o yüzden bakamadım.. diyet falan hakgetire oldu.. şuan iyileştim şükür ama ufak tefek öksürüklerim var.. kendimi iyi hissedince dönücem inşallah.