- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.541
Süper menüSelamlar
11:00 2 haslanmis yumurta 3 koz biber 5 zeytin maydanoz
15:00 mercimek yemegi biraz eriste ve yogurt
2.5 lt su, kahve ve Bitki cayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper menüSelamlar
11:00 2 haslanmis yumurta 3 koz biber 5 zeytin maydanoz
15:00 mercimek yemegi biraz eriste ve yogurt
2.5 lt su, kahve ve Bitki cayi
Aslinda eriste yememem lazimdi ama cocuklara yapinca canim istediSüper menü
Off ne güzel menüler.Ben de sabah iki yumurtalı omlet 1 dilim peynir 4 zeytin biraz domates acuka 1 dilim ekmek yedim.Merhaba kızlar
Bugünkü menüm
Eki Görüntüle 2723954
Ara öğün Eki Görüntüle 2723955
Aksam kapanış Eki Görüntüle 2723957
Tartı gününde güncelle canım haftada kaç verdiğin daha net olur maşallah hep böyle olsunİyi akşamlar bugünkü menüm;
Öğle: 4 Haşlanmış yumurta
Akşam: ızgara tavuk ve yeşil salata.
Tartıda da 1 kilo gitmiş görünüyor bakalım baskül gününde ne olacak. İnşallah böyle gider
Kilomuzu güncelleyebiliyor muyuz? Yoksa tartı gününde mi güncelliyoruz acaba?
Çok iyisin canım ustunede yürüyüş yaptın süperOff ne güzel menüler.Ben de sabah iki yumurtalı omlet 1 dilim peynir 4 zeytin biraz domates acuka 1 dilim ekmek yedim.
Öğlen 1 yeşil elma
Akşam geçen sen yapınca canım çekmişti kıymalı makarna ve salata yedim biraz.
Bugün sadece 40 dk yürüdüm.
İyiki doğdu Minnoş sağlıklı yaslari olsun olsuna annesi minnosun doğum günüsü tabiki azda olsa eşlik edeceksinBebeğimin doğum günüydü o yüzden kaçamak oldu yarın inşallah telafi edeceğim
Teşekkür ederim kuzum.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİyiki doğdu Minnoş sağlıklı yaslari olsun olsuna annesi minnosun doğum günüsü tabiki azda olsa eşlik edeceksin
Nefis gün olmuşMerhabalar bugünkü menüm;
Öğle ; menemen, ince bir dilim taze kaşar
Ara ; 50 gr sarı leblebi
Akşam ; Kıymalı yumurta
Eheheh teşekkür ederim aslında yumurtadan nefret ediyorum normalde hiç yemem ama canıma o kadar tak etti ki tok tuttuğu ve bol protein olduğu için yiyorum işte napimNefis gün olmuş