İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Yumurta yemek beni resmen bitirdi 🥴 o kadar mide bulantısı ve ağrısı çektim ki özellikle bugün anlatamam. Ne yapsam bilemedim sonra aklıma regl öncesi tatlı krizlerime de fayda eder diye hurma+süt diyeti geldi 3 gün yapacağım umarım işe yarar.

Super
Selamlar 🙋🏼‍♀️ bugünkü menüm;
Öğle: kaşarlı menemen, şekersiz çay
Ara: 50 gr.beyaz leblebi
Akşam: 200 gr.ızgara tavuk,yeşil salata
veee tartıda 1 kilo daha gitmiş görünüyoorrr... :KK76:
Gidiyorsun tatlım hadi bu hafta birincilik sende olsun 💃💃💃🧿🧿😍😍💞💞

Yumurta yemek beni resmen bitirdi 🥴 o kadar mide bulantısı ve ağrısı çektim ki özellikle bugün anlatamam. Ne yapsam bilemedim sonra aklıma regl öncesi tatlı krizlerime de fayda eder diye hurma+süt diyeti geldi 3 gün yapacağım umarım işe yarar.
3 Hurma süt 2 kaşık yulaf 1 tatlı kaşık keten tohumu çay kaşık ucuyla tarçın hepsini bizzz sonra huplet 😋 3 saat arayla tüketin

İyi akşamlaaarrr 🤗 bugünkü menüm

Öğle: 9 hurma 2 kupa sütlü filtre kahve
Akşam: 7 hurma,200 gr yoğurt
yav inşallah kilo almam Ender Saraç’ın tavsiyesi diye başladım yani bir bildiği vardır sonuçta ama kalori de karbonhidrat da çok yüksek yahu.🤔 Yalnız tatlı krizlerime şahane geldi bu açıdan çok mutluyum 😁

Son düzenleme:
İyi akşamlaaarrr 🤗 bugünkü menüm

Öğle: 9 hurma 2 kupa sütlü filtre kahve
Akşam: 7 hurma,200 gr yoğurt
yav inşallah kilo almam Ender Saraç’ın tavsiyesi diye başladım yani bir bildiği vardır sonuçta ama kalori de karbonhidrat da çok yüksek yahu.🤔 Yalnız tatlı krizlerime şahane geldi bu açıdan çok mutluyum 😁
Ender saraç 7 hurma sabah 1 kase yoğurt 7 hurma yoğurt öğlen 7 hurma yoğurt aksam tarcinda ekle bunu biliyorum 🙄 2 .5 litre su aralarda yeşil çay türk kahvesi içiniz diyor

Kaç gündür yoğunum ev toparliyorun kizlarla durmuyor yoruldum 😬

Kahvaltim ☺️
IMG_20201123_010805.jpg

ara öğünde kahve

Aksam kelle paça bağışıklık için süper bu viruslu günlerde 🥴
IMG_20201122_224357_226.jpg

Günaydınnn -500 oldu dünden beri korktuğum gibi olmadı heralde baktığım program hurmanın kalorisini yüksek gösteriyor. Bu durumdaaaa hurmayaaaa devaaammm...😁

Günaydınnn -500 oldu dünden beri korktuğum gibi olmadı heralde baktığım program hurmanın kalorisini yüksek gösteriyor. Bu durumdaaaa hurmayaaaa devaaammm...😁
Yarın baskulinu merak ediyorum 🙈 maşallah bol eksiler olsun 💃

Merhaba hanımlar iki gün paylaşım yapamadım haftasonu gelince tutamıyorum kendimi çok yiyorum.Hamileliği yarıladık çok şükür.
Sabah 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım.
Öğlen 1 muz ve 2 ceviz
Akşam zeytinyağlı pırasa yemeği ve iki kaşık yoğurt.
Belki ilerleyen saatlerde bir meyve daha tüketebilirim çünkü akşamlar uzadı ve acıkıyorum.
3 litre su

Eklentiler

• 20201123_104739.jpg
    20201123_104739.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba hanımlar iki gün paylaşım yapamadım haftasonu gelince tutamıyorum kendimi çok yiyorum.Hamileliği yarıladık çok şükür.
Sabah 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım.
Öğlen 1 muz ve 2 ceviz
Akşam zeytinyağlı pırasa yemeği ve iki kaşık yoğurt.
Belki ilerleyen saatlerde bir meyve daha tüketebilirim çünkü akşamlar uzadı ve acıkıyorum.
3 litre su
Evet artık zorlanirsin ekmek şeker tüketmeye çalış onlar bebeği beslemez 🙈

Merhaba🤗 bugünkü menüm;

Öğle: 7 hurma, 200 gr yoğurt
Ara: 7 hurma, 200 gr yoğurt
Akşam: 7 hurma, 200 gr yoğurt
bugün 1 saat yürüyüş de yaptım.

Evet artık zorlanirsin ekmek şeker tüketmeye çalış onlar bebeği beslemez 🙈
Canım ekmek sadece sabah 1 dilim yiyorum daha hiç ikiye çıkmadım gün içinde.Ama tatlıya dayanamıyorum özellikle bu hafta çok kötü durumdayım.yesem bi türlü yemesem daha bi türlü.uyku bile tutmuyor yani o şekilde 😂😂

Canım ekmek sadece sabah 1 dilim yiyorum daha hiç ikiye çıkmadım gün içinde.Ama tatlıya dayanamıyorum özellikle bu hafta çok kötü durumdayım.yesem bi türlü yemesem daha bi türlü.uyku bile tutmuyor yani o şekilde 😂😂
Bunlar bebek belirtisi olabilir 😅🙈 uyku tutmaz 🥴

Evet yavaş yavaş kilolar geliyor.geçen haftayla arada +1 var.Su içip tartılıyorum her seferinde.19.haftamdayım.+2300 almış oldum.300ünü suya çıksak 2 kalır :KK53: :anneadayı:Resmen bahçeli gibi hesap yaptım.Ben yine de 2300 olarak düşüneyim bunu😆😆

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-24-10-20-54.png
    Screenshot_2020-11-24-10-20-54.png
    637,2 KB · Görüntüleme: 18
X