- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.901
Aksam ekmek tüketmemeye çalışın yada bir dilim tam buğday ekmeği tüketinİyi akşamlar kızlar akşam yemeğim
Eki Görüntüle 2925948
Ekmeğin yarısını yedim.Hepsini yesem çok pişman olurdum. Ya siz ne kadar ekmek yiyorsunuz akşamları?
Oh afiyet sifa olsun 20/4 yapıyorum ama bugün 16 ya döndüm ac hissediyorum hastaneye falan gittim yoruldum ondanmi bilmiyorum zorlamayım dedim cnm simit istiyo :16 saat açlıktan sonra kahvaltım
Sıkılmadan yapmak en önemlisi. Haftasonu hastalık vs. Pek dikkat edesim gelmedi. Normalde 16/8 ideal benim icin ama emziriyorum sütü etkilemesin .geçmiş olsun insallah önmli bisey yoktur.Oh afiyet sifa olsun 20/4 yapıyorum ama bugün 16 ya döndüm ac hissediyorum hastaneye falan gittim yoruldum ondanmi bilmiyorum zorlamayım dedim cnm simit istiyo :
Yarim gevrek günün ilk saati bisey olmaz aksam dengelersin sen
Karantinanız bitti mi ?nasılsınızGünaydınnn hanımlar
Sagol cnm oğlum bir süredir gözlerim kararıyor diyordu cuma günüde okulda fenalasmis doktoryolu göründü yarın nöroloji görecek bakalım birazda onun stresi elim kolum tutmuyor söz konusu çocuk olunca hersey bitiyo nerelisin gevrek diye egeliler der genrldeSıkılmadan yapmak en önemlisi. Haftasonu hastalık vs. Pek dikkat edesim gelmedi. Normalde 16/8 ideal benim icin ama emziriyorum sütü etkilemesin .geçmiş olsun insallah önmli bisey yoktur.
Geçmiş olsun canim Allah şifa versin.ister istemez Stres oldu yavrular su süreçte .ablanın oglu da prtaokula başladı korona oldular kalbi sıkışmış cok şükür bisey çıkmadı. Izmirdeyim canim..benimde canim h.sonu istedi ama h.ici kaçamak yapınca yemedimSagol cnm oğlum bir süredir gözlerim kararıyor diyordu cuma günüde okulda fenalasmis doktoryolu göründü yarın nöroloji görecek bakalım birazda onun stresi elim kolum tutmuyor söz konusu çocuk olunca hersey bitiyo nerelisin gevrek diye egeliler der genrlde
Bende doğma büyüme İzmir bucaliyim köküm Çorum Ankaradayım 17 yıldır evlilik şeysindenGeçmiş olsun canim Allah şifa versin.ister istemez Stres oldu yavrular su süreçte .ablanın oglu da prtaokula başladı korona oldular kalbi sıkışmış cok şükür bisey çıkmadı. Izmirdeyim canim..benimde canim h.sonu istedi ama h.ici kaçamak yapınca yemedim
Masallah kaç yıllık evlisin Canim? Amin Allah hayirli evlat eylesin bizleri de onları daBende doğma büyüme İzmir bucaliyim köküm Çorum Ankaradayım 17 yıldır evlilik şeysindencorona iyice coştu çocuklar dikkatte etmiyorlar yediklerine ictiklerine ergenlikde cabasi lise 2 benim oğlan kızım orta son bide 4 yaşında bir kızım var cümlesiyle korusun rabbim
Yaş 33 cnm 17 yıllık evliyim o ergenlik erken geliyo nezaman gittiği hiç belli değil ben hiç ergen olmamışım gibi geliyo :))Masallah kaç yıllık evlisin Canim? Amin Allah hayirli evlat eylesin bizleri de onları da2 ergenle zordur . Benimki erken ergen 6 yaşında kizim oglum 7 aylık. Cocuk faslını kapattık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?