- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.141
Cuma paylaşım oluyordu diye biliyorum yoksa paylaşırım tabi ama akşam paylaşırsam çok kilolu çıkarım yarın sabah aç karna paylaşayımSafransari @sentimentall @Duku Z Zeynep gnsl @leylli Kurabiyex Nayro lütfen baskuk paylasin listeye ekliyorum sonrası gelmiyor
Yarın sabah olur ilk sayfamıza bir göz atalımCuma paylaşım oluyordu diye biliyorum yoksa paylaşırım tabi ama akşam paylaşırsam çok kilolu çıkarım yarın sabah aç karna paylaşayım
Suyu çok bol tuketiyorum 4 litre oluyor ama 16/8 yapıyordum birde akşam yemeğini 9 gibi yiyip kapatabiliyorum bu da öğlen 1 e kadar açlık demek sanırım bunun da etkisi vardır. Ben 14/10 a geçip deneyeyim birde teşekkür ederimAma bol su tüketin sağlıkli beslenin 14/10 yapın ben yaşamadım ama sizi etkiledi ise bırakın yani anlamadım 10 saat beslenme de normal yanibir kişinin sağlıklı beslenme saati 8-10 saattir diyet değil sağlıklı beslenme diyoruz
Hayır canım bi değişiklik olmadı bende. Akşam sürekli su içiyorum yada rezene falanEmziren anneler sütünüzde değişiklik oldu mu? Benim yetersiz geliyordu sütüm 2 gündür sol taraftan hıc gelmiyor neredeyse ac kaldigim için mi acaba korktum baya ben
Bende suyu sürekli içiyorum hatta malt içeceği de içiyorum inşallah bu beslenme planıyla alakalı değildir çok umutluyum çünküHayır canım bi değişiklik olmadı bende. Akşam sürekli su içiyorum yada rezene falan
İnşallah canım.. ama azaldığını düşünüyorsan da bırak bence if yapma normal sağlıklı beslenme yap yani akşam 9-10 arasına bi ara öğün koy meselaBende suyu sürekli içiyorum hatta malt içeceği de içiyorum inşallah bu beslenme planıyla alakalı değildir çok umutluyum çünkü
Yoğurt kürünü nasıl yaptın kaç gün durduteşekkür ederim canlarım yoğurt kürü yaptım bu hfta bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim herkese bol eksiler olsun kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum vücut uzun aylarca koruma yaptı artık vermeye başladı çok mutlu ve umutluyum az kaldı 5li rakamlara
Maşallah tebrik ederim süpersiniz ben hikayenizi bilmiyorum eğer anlatırsanız çok sevinirim malum bende 102 kiloyu gördüm120 kiloyuda gördüm maalesef ben yiyerek almaktan çok ilaçlar iğneler yüzünden bu kilolara çıktım ama 50 olup burdan şampiyon olmayı çok istiyorum sizde umarım istediğin kiloya inersin fit anneler oluruz
Özür dilerim geç girdimSafransari @sentimentall @Duku Z Zeynep gnsl @leylli Kurabiyex Nayro lütfen baskuk paylasin listeye ekliyorum sonrası gelmiyor
Şurda nekalmışki son 10 kiloyumu veremeyeceksin az kaldı insallah bende istiyorumfit bi anne olmak esimden kilolu olmak istemiyorum o benim yanimda incezayıf ya ben kısave kilolu adaletli degil hic o yesn kilo almasin ya bende 15 kilo aldim çocuk tedavisinde120 kiloyuda gördüm maalesef ben yiyerek almaktan çok ilaçlar iğneler yüzünden bu kilolara çıktım ama 50 olup burdan şampiyon olmayı çok istiyorum sizde umarım istediğin kiloya inersin fit anneler oluruz
Olmazsa bırakacağım canım süt artırmak için neler neler yaptım emzirmeyi çok istiyorum mamayı bırakamadık ama süt tamamen kesilirse çok üzülürümİnşallah canım.. ama azaldığını düşünüyorsan da bırak bence if yapma normal sağlıklı beslenme yap yani akşam 9-10 arasına bi ara öğün koy mesela
Sütü su artırır canım açlık saatin 14 saat ve buda normal o açlık saatinde ıhlamur rezene zencefil çayı için bol su için sütünüz artar kalori hesabı yapmayin iki dilim tam buğday ekmeği tüketin sabah ve akşam yoğurt sebze salata vs bol tüketin bunların kalorisi düşük ama sağlıklı sabah kahvaltinizda bir kaşık tahin pekmez tüketin yumurta domates salatalık yeşillik biber peynirli zeytin miss ara öğünde ceviz yoğurt bir meyve tüketinOlmazsa bırakacağım canım süt artırmak için neler neler yaptım emzirmeyi çok istiyorum mamayı bırakamadık ama süt tamamen kesilirse çok üzülürüm
Nasıl teşekkür etsem bilemiyorum çok açıklayıcı oldu ❤ benim zaten sağlıklı beslenmeyle ilgili büyük problemlerim vardı hamilelikle birlikte asmaya basladim inşallah böylelikle oturturum sürekli devam ederSütü su artırır canım açlık saatin 14 saat ve buda normal o açlık saatinde ıhlamur rezene zencefil çayı için bol su için sütünüz artar kalori hesabı yapmayin iki dilim tam buğday ekmeği tüketin sabah ve akşam yoğurt sebze salata vs bol tüketin bunların kalorisi düşük ama sağlıklı sabah kahvaltinizda bir kaşık tahin pekmez tüketin yumurta domates salatalık yeşillik biber peynirli zeytin miss ara öğünde ceviz yoğurt bir meyve tüketinbol bol sütünüz olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?