İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Suyu çok bol tuketiyorum 4 litre oluyor ama 16/8 yapıyordum birde akşam yemeğini 9 gibi yiyip kapatabiliyorum bu da öğlen 1 e kadar açlık demek sanırım bunun da etkisi vardır. Ben 14/10 a geçip deneyeyim birde teşekkür ederim

Bende suyu sürekli içiyorum hatta malt içeceği de içiyorum inşallah bu beslenme planıyla alakalı değildir çok umutluyum çünkü
İnşallah canım.. ama azaldığını düşünüyorsan da bırak bence if yapma normal sağlıklı beslenme yap yani akşam 9-10 arasına bi ara öğün koy mesela

Yoğurt kürünü nasıl yaptın kaç gün durdu

Maşallah tebrik ederim süpersiniz ben hikayenizi bilmiyorum eğer anlatırsanız çok sevinirim malum bende 102 kiloyu gördüm

Şurda nekalmışki son 10 kiloyumu veremeyeceksin az kaldı insallah bende istiyorumfit bi anne olmak esimden kilolu olmak istemiyorum o benim yanimda incezayıf ya ben kısave kilolu adaletli degil hic o yesn kilo almasin ya bende 15 kilo aldim çocuk tedavisinde

Bugünki menüm sabah
11 30 klasik kahvaltı ekmek yemedim
14 30 ara öğün 1 porsiyon karpuz
Akşam 18 45 kabak yemeği üstüne yoğurt ( kabak detoksu 2 gün )
45 dakikalık leslie yapıldı
2 saat boyunca yürüdüm kaç adım bilmiyorum
2 litre su içildi suya devam 3 litreye tamamlarım

İnşallah canım.. ama azaldığını düşünüyorsan da bırak bence if yapma normal sağlıklı beslenme yap yani akşam 9-10 arasına bi ara öğün koy mesela
Olmazsa bırakacağım canım süt artırmak için neler neler yaptım emzirmeyi çok istiyorum mamayı bırakamadık ama süt tamamen kesilirse çok üzülürüm

Olmazsa bırakacağım canım süt artırmak için neler neler yaptım emzirmeyi çok istiyorum mamayı bırakamadık ama süt tamamen kesilirse çok üzülürüm
Sütü su artırır canım açlık saatin 14 saat ve buda normal o açlık saatinde ıhlamur rezene zencefil çayı için bol su için sütünüz artar kalori hesabı yapmayin iki dilim tam buğday ekmeği tüketin sabah ve akşam yoğurt sebze salata vs bol tüketin bunların kalorisi düşük ama sağlıklı sabah kahvaltinizda bir kaşık tahin pekmez tüketin yumurta domates salatalık yeşillik biber peynirli zeytin miss ara öğünde ceviz yoğurt bir meyve tüketin bol bol sütünüz olsun cnm

Nasıl teşekkür etsem bilemiyorum çok açıklayıcı oldu ❤ benim zaten sağlıklı beslenmeyle ilgili büyük problemlerim vardı hamilelikle birlikte asmaya basladim inşallah böylelikle oturturum sürekli devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…