- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.361
Tabagim servis tabağı değil pasta tabağıdirMerhaba canlar nasılsınız
06-01 menüm
18/6
13 de kahvtim
Eki Görüntüle 2755458
Ara öğün kayısı çay tuzsuz leblebiEki Görüntüle 2755459
Aksam 18:15 de kapanışEki Görüntüle 2755461
Porsiyonların çok iyi canım. Oruç süresince çok açlık oluyor mu mide kazınması ve gurultusu gibiTabagim servis tabağı değil pasta tabağıdir
Tşk ederim canm öyle yaparımSabah 12 de kahvaltı yapıyorsan . 11:30 da basla kürü içmeye ona göre 8 saat beslenme ayarla12 de kahvti olabilir
InsallaaaahYaaa çok teşekkür ederim☺ inşallah hepimiz sağlıkla istediğimiz kilolara düşeriz
Tamam dikkate alacağım teşekkür ederim uyarı içinYemeğin suyunu fazla katma çünkü vitamini suyunda çokaz kat suyunu
bozmaz canım örneğin 1 de kahvlti yapicaksan 12 buçukta kürü hazırla içTşk ediem canm aralıklı orucu bozmaz değilmi
kase deyince gözümde büyük kase canlandı ondan çok geldi dedim canım benimKasem küçük ama 4 5 kasik alıyor ve suyunu daha çok koymuştum turşununda kasesi küçükyarın bende atayım yemeğimin resmini porsiyon coksa azaltayim
canım sakız çiğnemek çok çabuk aciktirir bnce çiğneme
Geçmiş olsun canım. Nasılsın daha iyisindir inşallah. Bulantı devam ediyorsa nane çayı yapıp içebilirsin.günaydın kizlar dün herşey yolunda gidiyordu 16/8
kahvaltı bir dilim peynir 4yemek kaşığı menemen salatalık
ara kefir 2 tam ceviz yedim
akşam yemeği 2 yemek kaşığı sebze 3 yemk kaşığı et sote yedim 3 yemk kaşığı yoğurt yedim ve bi garip oldum iki üç saat midem ağrıdı bulandı afedersiniz istifra ettim bugün tek öğün yapcam kendmi iyi hissetmiyorum
teşekkür ederim canım midem şu an boş iyi inşallah geceki gibi olmam içerlerim parçalandı sanki çok kötüydüGeçmiş olsun canım. Nasılsın daha iyisindir inşallah. Bulantı devam ediyorsa nane çayı yapıp içebilirsin.
Değil
Ogunlerinde abartılı değil .midenimi üşüttün acaba çok geçmiş olsun canımgünaydın kizlar dün herşey yolunda gidiyordu 16/8
kahvaltı bir dilim peynir 4yemek kaşığı menemen salatalık
ara kefir 2 tam ceviz yedim
akşam yemeği 2 yemek kaşığı sebze 3 yemk kaşığı et sote yedim 3 yemk kaşığı yoğurt yedim ve bi garip oldum iki üç saat midem ağrıdı bulandı afedersiniz istifra ettim bugün tek öğün yapcam kendmi iyi hissetmiyorum
Yok canım bitki çayı bol suda içiyorum kahve içerim midem kazinirsaPorsiyonların çok iyi canım. Oruç süresince çok açlık oluyor mu mide kazınması ve gurultusu gibi
Birde salatayı bol tuketinPorsiyonların çok iyi canım. Oruç süresince çok açlık oluyor mu mide kazınması ve gurultusu gibi
sanırım mideyi üşüttüm çok sağol canım benimOgunlerinde abartılı değil .midenimi üşüttün acaba çok geçmiş olsun canım
Hurma ve sut tuketebilirsin canım. Aklima bunlar geldi.günaydın kizlar bugün size bi konu ile ilgili danışmak ıstiyorum anlatiyim hemen oğlum geceleri hiç uyumuyor doktora gotrduk uyku terörü varmış gece bni de uyutmuyor bnde sürekli ayakta olunca canım hep tatlı istiyor dün gece çikolatalı gofret yedm dayanmdm saat 4 tu ama sonra ağladım sinirden ndn ağladım her gece tatlı yemek istyrm uyumayinca enazından sinirli olmuyorum uykusuz kalınca yorgun hissediyorum kendimi çikolata boş enerji veriyor bilyrm çok uzattım yani ben geceleri kendime nasl engel olcam blmyrm bna bir fikir söyleyin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?