- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.381
evet çok zor uyumayan çocuk bizimki pedagog luk durum ama daha küçük 4 ve 6 yaşlarında uyku terörü devam ederse müdahale ediliyormuş çok doktora götürdük gitmedimiz doktor kalmadıHurma ve sut tuketebilirsin canım. Aklima bunlar geldi.
Uyumayan cocuk cooook zor. Biz de goturmustuk uyumuyo diye. Zeki cocuk uyumaz demislerdi. Buyuk ihtimal bastan savmak icin
balkonları yıkadım dün sanırım ordan üşüttümHurma ve sut tuketebilirsin canım. Aklima bunlar geldi.
Uyumayan cocuk cooook zor. Biz de goturmustuk uyumuyo diye. Zeki cocuk uyumaz demislerdi. Buyuk ihtimal bastan savmak icin
bnde uzun aylar yaptım ama metobolizma yi yavaşlattım simdi 16 8 bnce sürekli yapma canim değiştir bak ozmn daha hızlı gitcek kilolar inşallahMerhaba
Bu hafta 24/1 penceresi ni kullandım hep .
Sabah 10.30 zayıflama çayı
11.00 hayıt tohumlu çay 1 Lt su şimdilik
Evet sadece bu hafta icin denemek istedim degisiklik olması içinbnde uzun aylar yaptım ama metobolizma yi yavaşlattım simdi 16 8 bnce sürekli yapma canim değiştir bak ozmn daha hızlı gitcek kilolar inşallah
Merhaba sanırım bebiş istiyorsunuz.O yüzden lütfen tek öğün beslenmeyin.yumurtalıklara zararı olabiliyor uzun süreli açlıkların.2 ana 1 ara öğün yapın en güzeli bu.Merhaba
Çenem ağrıyo canm çene kasları için çiğniyorum sürekliDeğilmideye gitmiyor gece çiğnemek icinmi gece cignenirmiki aciktirir
Haklısınız yarin 16/8 e dönerimMerhaba sanırım bebiş istiyorsunuz.O yüzden lütfen tek öğün beslenmeyin.yumurtalıklara zararı olabiliyor uzun süreli açlıkların.2 ana 1 ara öğün yapın en güzeli bu.
Ben gebelik için çok uğraştım canım 5 kayıptan sonra şu an 6.hamileyim.ben de if yaptım hala da bazen gebelikten dolayı boşlasam da yapmaya çalışıyorum.Özellikle akdeniz usülü beslen.Bu yumurta kalitesini arttırıyor.Sabah çeyrek avokado ve gün içinde bol yeşillik nohutlu mercimekli salatalar.En güzeli bunlar.Haklısınız yarin 16/8 e dönerimkilo vermeye çok odaklanmışım yumurtalıklarıma zarar verebilecegim aklıma gelmedi
Hayirli olsun bebeginiz Rabbim evladınizi size bağışlasınBen gebelik için çok uğraştım canım 5 kayıptan sonra şu an 6.hamileyim.ben de if yaptım hala da bazen gebelikten dolayı boşlasam da yapmaya çalışıyorum.Özellikle akdeniz usülü beslen.Bu yumurta kalitesini arttırıyor.Sabah çeyrek avokado ve gün içinde bol yeşillik nohutlu mercimekli salatalar.En güzeli bunlar.
24/1 tek gün yapılır canım 20/4 olabilir bir ana bir ara şeklindeMerhaba
Gecmis olsunMerhaba kızlar kusura bakmaIkra meyra canım bu ara rahatsızım katılım sağlayamadım nasıl oldu bilmiyorum ama 2 kilo artışta yım biraz toparlayıp devam etmek istedim bugünden itibaren devam cannim
Eger birakinca gece cok gec vakitlerde bir seyler yediysen o cok etkilemistir bence. Normal beslenme duzeni seklinde beslenmediysen karbonhidrat agirlikli ve gec vakitlerde yediysen ondandir. Bir de regl zaten odem siskinlik yapiyo normalde deTşk ederim canm bişey sormak istiyorum kısa if yaptım ben ama 1 haftadır düzenli yapmıyorum bırakınca kilo mu alıyoruz acaba reglliyimde ama 2 kilo artışta fazla 1 hafta için
Cok gec vakitte yememissin ve yarim dilim yemissin. Bu kadar yuklenme bence kendine canim. Telafi edebilirsinAyyyy bende de çok oluyor yaaa,,, tatlı isteğim hiç bitmiyor,,
Cheescake i çok severim,eşim almış getirmiş 1 dilim benim için,,dayanamadım yarısını yedim offf kendimi durduramıyorum iradeli olamıyorum,, sonra gram gram gidiyor
Sabah yarim simitli kahvaltı
Ögleden sonra lahana çorbası
3 kaşık ıspanaklı mercimek yemiştim halbuki
Ne güzel gidiyordu 5 dakika öncesine kadar
Şuan burayada pişmanlığımı yazıyorum
Canim o kayisi çayının icinde sinameki varsa cok sık tuketmemeni tavsiye ederim. Bagirsak tembelligi yapiyor uzun sureli kullanimlarda.Merhaba canlar nasılsınız
06-01 menüm
18/6
13 de kahvtim
Eki Görüntüle 2755458
Ara öğün kayısı çay tuzsuz leblebiEki Görüntüle 2755459
Aksam 18:15 de kapanışEki Görüntüle 2755461
Kurufasulye protein, bence bol protein almakta bir sorun olacqgini sanmiyorum canim. Suyundan degil tanesinden koy bence. Yagi kalorisi tuzu suyunda oluyo hep.Kasem küçük ama 4 5 kasik alıyor ve suyunu daha çok koymuştum turşununda kasesi küçükyarın bende atayım yemeğimin resmini porsiyon coksa azaltayim
Her zaman tuketmiyirum canım varmı bilmiyorum ama sadece demir ilacı içtiğim için wc sorunum olursa içiyorumCanim o kayisi çayının icinde sinameki varsa cok sık tuketmemeni tavsiye ederim. Bagirsak tembelligi yapiyor uzun sureli kullanimlarda.
Afiyet olsun menun cok guzel
Gecmis olsun bir sey mi dokundu acaba?günaydın kizlar dün herşey yolunda gidiyordu 16/8
kahvaltı bir dilim peynir 4yemek kaşığı menemen salatalık
ara kefir 2 tam ceviz yedim
akşam yemeği 2 yemek kaşığı sebze 3 yemk kaşığı et sote yedim 3 yemk kaşığı yoğurt yedim ve bi garip oldum iki üç saat midem ağrıdı bulandı afedersiniz istifra ettim bugün tek öğün yapcam kendmi iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?