- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.401
Insallah bir an once biter kendiliginden. Insani nasil yipratiyor gece uyuyamamak. Ustune de cocugun uyumamasi. Allah kolaylik versinevet çok zor uyumayan çocuk bizimki pedagog luk durum ama daha küçük 4 ve 6 yaşlarında uyku terörü devam ederse müdahale ediliyormuş çok doktora götürdük gitmedimiz doktor kalmadı
Ay su demir ilacinin dertsiz olanini yapamadilar yaa. Cok zor oluyo demir ilaci kullanirken. Insallah bir an once degerlerin duzelir canimHer zaman tuketmiyirum canım varmı bilmiyorum ama sadece demir ilacı içtiğim için wc sorunum olursa içiyorumteşekkür ederim uyarın için
İki elma iki bardak meyve suyumuMerhaba dün yazmayı unutmuşum menümü
Öğle 13:00 de 2 elma, 2 bardak meyve suyu
Ara 16:00 da 2 bardak meyve suyu
Akşam 20:00 de 50 gr ekmek,yoğurt
3 litre su içtim, 1 saat orta tempoda yürüyüş yaptım. Yılbaşında aldığım 2 kilodan 200 gr kaldı onu da verdim mi tamamdırkaldığım yerden devam eksilmeye
Evet canim yaa damardan serum aldım düzeldi ama yinede düşüş başlamışAy su demir ilacinin dertsiz olanini yapamadilar yaa. Cok zor oluyo demir ilaci kullanirken. Insallah bir an once degerlerin duzelir canim
bir hafta sadece sebze bir hfta protein bu tür beslenme yaptinmi hiç bak ben okadr kilo verdim denemedim kalmadı buda bana iyi gelmişti 80 den 75 e düştüm iki hftada ne kadar sağlıklı bilmem ama ben enerjiktim halsizlik yada kötü bir etki olmadı valla senden daha çok ben istyrm zayiflamani bebiş gelsin inşallah canım benimEvet sadece bu hafta icin denemek istedim degisiklik olması içinpazartesi yine 16/8 e devam .Gelecek aya kadar 70 in altına düşmem lazım büyük ihtimalle gelecek ay aşılama olacağız o süreçte ife ara vermeyi düşünüyorum zayıflama çayını da bırakıp.
dün sudan çıkamadım sanırım ayaktan üşüttüm sağol canımGecmis olsun bir sey mi dokundu acaba?
amin inşallah geçer ya oğlan uyumayınca kızda uyumuyorInsallah bir an once biter kendiliginden. Insani nasil yipratiyor gece uyuyamamak. Ustune de cocugun uyumamasi. Allah kolaylik versin
Birgün protein birgün karbonhidrat olarak listem o yüzden karıştıramıyorum. Garip,değişik bir listeİki elma iki bardak meyve suyumubir bardak süt olabilir canım
Evet denemiştim kuzucum ilk hafta protein ağırlıklı ikinci haftamda sebze ağırlıkliydi 77.800 den 72.400 e düştüm bende hatta sabah tartildigimda 71.600 e düşmüşümbir hafta sadece sebze bir hfta protein bu tür beslenme yaptinmi hiç bak ben okadr kilo verdim denemedim kalmadı buda bana iyi gelmişti 80 den 75 e düştüm iki hftada ne kadar sağlıklı bilmem ama ben enerjiktim halsizlik yada kötü bir etki olmadı valla senden daha çok ben istyrm zayiflamani bebiş gelsin inşallah canım benim
Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce gece uykuları düzene girer inşallahamin inşallah geçer ya oğlan uyumayınca kızda uyumuyor
İki elma yada iki meyve yanına tarçınlı süt demiştim ama tabi nasıl liste o bilmiyorumBirgün protein birgün karbonhidrat olarak listem o yüzden karıştıramıyorum. Garip,değişik bir listeama işe yaradı
amin inşallah canım benimEvet denemiştim kuzucum ilk hafta protein ağırlıklı ikinci haftamda sebze ağırlıkliydi 77.800 den 72.400 e düştüm bende hatta sabah tartildigimda 71.600 e düşmüşümçok teşekkür ederim güzel niyetin için inşallah çabalarımızın karşılığını aliriz hepimiz neye çabamız varsa
inşallah yaAllah yardımcın olsun inşallah bir an önce gece uykuları düzene girer inşallah
tabaklar çok güzel ve porsiyon küçük çok iyiAksam yemeği 14.00
(Hepsini yiyemedim )
17.00 bu hafta hiç meyve ve kuruyemis yemediğim için çay tabağına yemek istediğim biseyler koydum
Şimdiye kadar 3 Lt su içtim.
canım 3 litre su çok iyi bu hfta diyetsyen bana dedi ki her hfta en az 1 kilo vermek istiyorsan günde en az 10 bin adim atman gerekli yda 45 dakika sabah 45 dakika akşam leslie yap dedi bnde dedm ki cardio yapsam gerek yok zayıflayınca yaprsin dedi bnde su an 9707 adim attım 10 bini geçer yatana kadarAksam yemeği 14.00
(Hepsini yiyemedim )
17.00 bu hafta hiç meyve ve kuruyemis yemediğim için çay tabağına yemek istediğim biseyler koydum
Şimdiye kadar 3 Lt su içtim.
çok uzun bnce okdr yüklenme vücuda ters tepebilir sporla 2 ana 1 ara yap kasık ölçüsüyleMerhabalar, dün arkadaşımın doğum günüydü iki gündür dikkat etmeden çok fazla pasta, hamur işi ve abur cubur yediğim için öğünleri paylaşmadım. Bir süre bir şey yiyemem sanırım, 3 günlük açlığı da deneyimlemek istiyordum yarın ve haftasonu 72 saat if yapacağım
Bende yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum sabahları diyete basladigimdan beri günü 3 lt suyla bitiriyorum belki fazla bile içiyorumdurcanım 3 litre su çok iyi bu hfta diyetsyen bana dedi ki her hfta en az 1 kilo vermek istiyorsan günde en az 10 bin adim atman gerekli yda 45 dakika sabah 45 dakika akşam leslie yap dedi bnde dedm ki cardio yapsam gerek yok zayıflayınca yaprsin dedi bnde su an 9707 adim attım 10 bini geçer yatana kadar
Canım haklısın zorlarsa bırakacağım zaten ama daha önce üç kez 2 günlük açlıklar yapmıştım sorun olmamıştı deneyimlemek istiyorumçok uzun bnce okdr yüklenme vücuda ters tepebilir sporla 2 ana 1 ara yap kasık ölçüsüyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?