İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Yok canım ben onu kastetmedim bazen arkadaşlar sadece tartı resmi koyuyor yaa ilk kilosuna dönüp bakmak zor oluyor ,
Bende onu dedim cnm akşam topluca yazacam ya geçen haftaki ve bu haftaki aradaki artı eksi görünür demek istedim

Bu aralar midem bulanıyor, üşüttüm heralde birde reglimin halen gelmemesi beni strese soktu gebelik testi yaptım negatif , haftaya da gelmezse kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum muayene olayım
. Diyete olan isteğim bile azaldı yemek kokusundan tiksinir oldum. Ben bu haftasonuna kadar kendimi dinlesem sorun olur mu Ikra meyra

14temmuz
Saat 10:1 dilim ekmek
Biraz peynir,5 zeytin,söğüş
1,5 yumurta
Saat 14.00 1 kase kabak çorbası .yoğurt
Saat 17.00 1 kase kabak çorbası
Saat 17.30 sütlü Nescafe 2 hurma

Geçmiş olsunnn

Haftanın yıldızını H Hafsa hanim aldı tebrikler canım 1.900 grm eksi ile birincisin tatlım bol eksiler canım 70 li rakamları görmen dileği ile

Son düzenleme:
Tamam canım salı günü baskül paylaşırsın çok geçmiş olsun çok teşekkur ederim haber verdiği için çok incesin

Günaydın kızlar bu sabah tartıya çıkınca şaşırdım ,kabak çorbası detoksu gerçekten iyiymiş bu sabah 72 geldim dün 72.9 du malum.paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…