- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.641
Yavaş yavaş azalacak canım bacak bel incetme videoları yapBel83,gogus96 gobek99kalca104 son olculerim ,geçen haftaki
Birde sana yazdıgım yazıyı kopyala arat çok videosu var kadınınBel83,gogus96 gobek99kalca104 son olculerim ,geçen haftaki
Canım bu dediğinin sıcak soğuk içme gibi bir ayrımı var mı? Ben yaptım mesela bugün soğuk içtim olmaz mı?Birde limon tansiyon düşürdüğü için 750 mlm su ve 1 sade maden suyu ile dengelenmiş oluyor .canım dün yazmayı unutmuşum isterseniz 2. litre suya 1 limon suyu 2 ince dilim zencefil 3 maden suyuda ekleniyor☺ başka su içmesenizde olur
Olur cnm zaten akşamdan oda sıcaklıgı suya hazırlıyorsun 4-5 saat oda sıcaklıgında demliyorsun dolaba koyup sabah içmeye başlıyorsun dolaba geri bırakıyorsun şişeyiCanım bu dediğinin sıcak soğuk içme gibi bir ayrımı var mı? Ben yaptım mesela bugün soğuk içtim olmaz mı?
Canım salı günü oldu artık baskül günümüzBu da fotom cok sukur ki cok fazla arti olmuyor kacamak yapsamda toparlamaya çalışıyorum uzun aradan sonra cardio videolarina da basladim Eki Görüntüle 2658507
yaa kaçırmışım orayı canım salatalık nane limon suyu yapmıştım geceden onu içiyorum bgn umarım yarına kalmaz ama adetliyken artı çıkıyorum ben yarın tekrar eklerim cnmCanım salı günü oldu artık baskül günümüz750.mlm yarım limon suyu ve kabugunuda at suya sonra 1 sade maden suyu ekle 2-3 saatte bir iç cnm 2 litre suyunuda içersen yarına ödem kalmaz inşallh
Haftaya çok eksili olursun inşallah canımyaa kaçırmışım orayı canım salatalık nane limon suyu yapmıştım geceden onu içiyorum bgn umarım yarına kalmaz ama adetliyken artı çıkıyorum ben yarın tekrar eklerim cnm
İçine sade maden suyıda ekle istersenyaa kaçırmışım orayı canım salatalık nane limon suyu yapmıştım geceden onu içiyorum bgn umarım yarına kalmaz ama adetliyken artı çıkıyorum ben yarın tekrar eklerim cnm
inşallah cnm dediğim gibi yıllardır takılıp bozduğum bi kılodayım bu sefer bozmak istemiyoum baya da inceldim devam edersem bu hafta kırarım regl de atar herşeyiHaftaya çok eksili olursun inşallah canım
akşam ekleyşim cnm sabah üsstüne su ekledim dolaba koydum soda da ekleyim yatana kadar içerimİçine sade maden suyıda ekle istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?