İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sor bakalım o ne diyecek
Sordum canım şimdi cevap yazmış ödem oluşmuş diyor büyük ihtimal spor kaynaklı diyor çünkü yorgunluk bile etkiliyormuş ayrıca sadece haftada 1 tartıl stres bile ödem oluşturur dedi.hatta hep aynı gün aynı saat ve aynı şartlarda tartılmak gerekiyormuş

Evet ya her gün tartılmamak istiyorum artık bende

Iyi geceler kizlar planda bir degisiklik oldu esim ve babam gece yola cikacaklar balik tutmak icin denize acilacaklar annem kizima bakiyor sabah tek basina bana gelemeyecegi icin geceden biz anneme geldik yatili. Tartilmayi tamamen unuttum annemde baskul varmis ama tarti farki varmidir bilmiyorum.sabah gorcegiz bakalim. H.ici guzel sonuc aldigimi gordum.ama fotograf cekmedim p.tesi tarti gunu oldugu icin.ilk haftadan mazeret uretiyor gb olmasin dikkat ediyorum.emegimim karsiligini alcam.insallah

Maşallah canım arı gibisin.hedef 60 a az kalmış.hafta içi kaç gram gitmişti.ben de güzel eksi gördüm 1 günde 1 kilo arttı.

11:00 2 dilim ekmek kahvalti
Uyudum
15:00 uyanınca 3 tane yulaf topları
16:00 karpuz kavun
Bu kadar hatadan sonra saf protein
19:00 kızarmış tavuk kömürde
Ve Leslie 3 mil yapicam ve mekik cekicem
Yulafa ve ekmege dikkat et canim sen ya sekeri ya karbonu kaciriyorsun.karistirmiyorsam 8

1 gunde supersin. 67.5 u gormustum ama yarin bakalim ne gorecegim.benim.bolgesel problemim mezura ile olculerimi aldim hedefim yuksek
Yok öyle değil 1 kilo artmış görünüyorum dün tartıldım 61.3 bugün tartıldım 62.3 ahh canım benimde aynı ya.göbek gitse çok mutlu olcam gerçekten.

Yok öyle değil 1 kilo artmış görünüyorum dün tartıldım 61.3 bugün tartıldım 62.3 ahh canım benimde aynı ya.göbek gitse çok mutlu olcam gerçekten.
Kalca basn daha zor. Dusuk karbonlu 2 ogun denedin mi ? Benim mantigima yatti 2 ogun arasinda ara ogun yapmamay dikkat ediyorum bakalim devami gelirse super.olacak

Kırmızı mercimekle yaptım ama yeşille de olur bence. Aynı tuzlu kek gibi oluyor kabartma tozu yerine bikarbonat koydum. Bak istersen internette var ben de tarife göre yaptım. Su yerine de peynir altı suyu koydum.
Gecen mudurumuz yapmis super bisey o . Bnde deneyecegim yesil.mercimeklisini yapmistim ama kitir kitir yaptim ben buyuk tepsiye uyguladim.

Kalca basn daha zor. Dusuk karbonlu 2 ogun denedin mi ? Benim mantigima yatti 2 ogun arasinda ara ogun yapmamay dikkat ediyorum bakalim devami gelirse super.olacak
Yok canım niye bilmiyorum o bana sağlıksız geliyor ben ara öğünlerde farklı besinler alıyorum bi ara öğünde meyve bir ara öğünde kuruyemiş alıyorum sabah zaten 1 dilim ekmek yiyorum.üç gündür akşamları yoğurt semiz otu karışımı yedim.bugün ilk defa iki kaşık makarna ve bir parça patatesli omlet yedim patatesi de makarnayı da sanırım 2 haftadır ilk defa yedim o da çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…