- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.601
Hata yok bence canım ya kavun karpuza mı diyorsun11:00 2 dilim ekmek kahvalti
Uyudum
15:00 uyanınca 3 tane yulaf topları
16:00 karpuz kavun
Bu kadar hatadan sonra saf protein
19:00 kızarmış tavuk kömürde
Ve Leslie 3 mil yapicam ve mekik cekicem
Güzel18/6 yaptım
11.00– çeyrek simitle birlikte bildiğimiz kahvaltı. Ama tahin pekmezi biraz fazla kaçırdım
14.00– kiraz
17.00– 5 köfte, közlenmiş patlıcan salatası
Spor yine yok... yarın yapacağım inşallah
Çok iyi11:00 2 dilim ekmek kahvalti
Uyudum
Sordum canım şimdi cevap yazmış ödem oluşmuş diyor büyük ihtimal spor kaynaklı diyor çünkü yorgunluk bile etkiliyormuş ayrıca sadece haftada 1 tartıl stres bile ödem oluşturur dedi.hatta hep aynı gün aynı saat ve aynı şartlarda tartılmak gerekiyormuşSor bakalım o ne diyecek
Yyulaf topları, öküz gibi uyumam ve bol karpuz hatalarHata yok bence canım ya kavun karpuza mı diyorsun
Evet ya her gün tartılmamak istiyorum artık bendeSordum canım şimdi cevap yazmış ödem oluşmuş diyor büyük ihtimal spor kaynaklı diyor çünkü yorgunluk bile etkiliyormuş ayrıca sadece haftada 1 tartıl stres bile ödem oluşturur dedi.hatta hep aynı gün aynı saat ve aynı şartlarda tartılmak gerekiyormuş
Yulaf toplarının adet kalorisi kaç bilmiyorum ama çok yemediysen sıkıntı olmaz canım. Karpuz kavunu da abarttığını sanmıyorumYyulaf topları, öküz gibi uyumam ve bol karpuz hatalar
Maşallah canım arı gibisin.hedef 60 a az kalmış.hafta içi kaç gram gitmişti.ben de güzel eksi gördüm 1 günde 1 kilo arttı.Iyi geceler kizlar planda bir degisiklik oldu esim ve babam gece yola cikacaklar balik tutmak icin denize acilacaklar annem kizima bakiyor sabah tek basina bana gelemeyecegi icin geceden biz anneme geldik yatili. Tartilmayi tamamen unuttum annemde baskul varmis ama tarti farki varmidir bilmiyorum.sabah gorcegiz bakalim. H.ici guzel sonuc aldigimi gordum.ama fotograf cekmedim p.tesi tarti gunu oldugu icin.ilk haftadan mazeret uretiyor gb olmasin dikkat ediyorum.emegimim karsiligini alcam.insallah
Kendime vakit ayiriyoum. gec kalksam sagolsun esim ve kizdan zaman kalmiyor. Annr spor yapma ,esim de yine mi spor diye tutunuyor. Mecbur kalktim simdi hevesliyim kalkiyorum bazen tembellikten alarmi kaoatip.uyuyorumMaşallah canım hiç uyumuyor musun çok erken kalkıyosun.
Süper ya.maşallah sanaKendime vakit ayiriyoum. gec kalksam sagolsun esim ve kizdan zaman kalmiyor. Annr spor yapma ,esim de yine mi spor diye tutunuyor. Mecbur kalktim simdi hevesliyim kalkiyorum bazen tembellikten alarmi kaoatip.uyuyorum
1 gunde supersin. 67.5 u gormustum ama yarin bakalim ne gorecegim.benim.bolgesel problemim mezura ile olculerimi aldim hedefim yuksekMaşallah canım arı gibisin.hedef 60 a az kalmış.hafta içi kaç gram gitmişti.ben de güzel eksi gördüm 1 günde 1 kilo arttı.
Yulafa ve ekmege dikkat et canim sen ya sekeri ya karbonu kaciriyorsun.karistirmiyorsam11:00 2 dilim ekmek kahvalti
Uyudum
Yok öyle değil 1 kilo artmış görünüyorum1 gunde supersin. 67.5 u gormustum ama yarin bakalim ne gorecegim.benim.bolgesel problemim mezura ile olculerimi aldim hedefim yuksek
.Canım youtube da bu isimle bi kadın var hareket yaptırıyor ben 20dklık olanı yapıyorum baya etkili terletiyor.
Kalca basn daha zor. Dusuk karbonlu 2 ogun denedin mi ? Benim mantigima yatti 2 ogun arasinda ara ogun yapmamay dikkat ediyorum bakalim devami gelirse super.olacakYok öyle değil 1 kilo artmış görünüyorumdün tartıldım 61.3 bugün tartıldım 62.3 ahh canım benimde aynı ya.göbek gitse çok mutlu olcam gerçekten.
Evet zor biraz başımdan aşağı terler akıyor diyebilirim ama zamanla insan alışıyor o yüzden başka bir videoya geçeceğim ki vücut alışmasın.
Hit kardiyo vs sanirim leslie gb kolay olsa 20 dk dan fazla yapardin
Gecen mudurumuz yapmis super bisey o . Bnde deneyecegim yesil.mercimeklisini yapmistim ama kitir kitir yaptim ben buyuk tepsiye uyguladim.Kırmızı mercimekle yaptım ama yeşille de olur bence. Aynı tuzlu kek gibi oluyor kabartma tozu yerine bikarbonat koydum. Bak istersen internette var ben de tarife göre yaptım. Su yerine de peynir altı suyu koydum.
Yok canım niye bilmiyorum o bana sağlıksız geliyor ben ara öğünlerde farklı besinler alıyorum bi ara öğünde meyve bir ara öğünde kuruyemiş alıyorum sabah zaten 1 dilim ekmek yiyorum.üç gündür akşamları yoğurt semiz otu karışımı yedim.bugün ilk defa iki kaşık makarna ve bir parça patatesli omlet yedim patatesi de makarnayı da sanırım 2 haftadır ilk defa yedim o da çok az.Kalca basn daha zor. Dusuk karbonlu 2 ogun denedin mi ? Benim mantigima yatti 2 ogun arasinda ara ogun yapmamay dikkat ediyorum bakalim devami gelirse super.olacak
Süpersin ve azmin karşılıgını alacaksın tatlım1 gunde supersin. 67.5 u gormustum ama yarin bakalim ne gorecegim.benim.bolgesel problemim mezura ile olculerimi aldim hedefim yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?