• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Evet canım uzun zamandır bu tempoda yürümediysen ödemdir. Ama ben tartılmaktan vazgeçtim dün ciddi artı vardı. Bir süre tartıdan uzak durucam kendimi kötü hissediyorum çünkü.
Evde leslie yapıyordum ama salı gününden beri bu şekilde dışarıda yürümemiştim ama anladım spordan olduğunu.çünkü eşimde de artı var düne göre.gerçekten ben de stres oldum.benim hergün tartılmamın nedeni 2 gündür akşamları yoğurt kürü yapıyordum akşam yemeği yerine.farkı görmek için tartıldım bi de regl yakın bu hafta olcam onunda etkisi var diye düşünüyorum.

Gunaydın kızlar dün misafir vardı gece saat 2 de gittiler nasılsınız yarın bol eksili baskül olsun 😊😍😎
Dünkü menumu yazıyorum

Dün evi kırklama gunumdu saat 11 den 5 kadar durmadım çok yoruldum ustune misafir geldi yemek faslı sonrasu 1 saat yuruyuş yatık 😉

Sabah uyandım bol su

Saat 13 de sucuklu yumurta tuzsuz yeşil zeytin peynir 2 kupa cay

16 da 1 bardak süt

20 de adana kebap yarım lavaşlı bol salata çeşidi közlenmiş acı biber 1 bardak kola

İpi ucu misafirle kaçtı umarım bugun guzel geçer 😕😕

Evde leslie yapıyordum ama salı gününden beri bu şekilde dışarıda yürümemiştim ama anladım spordan olduğunu.çünkü eşimde de artı var düne göre.gerçekten ben de stres oldum.benim hergün tartılmamın nedeni 2 gündür akşamları yoğurt kürü yapıyordum akşam yemeği yerine.farkı görmek için tartıldım bi de regl yakın bu hafta olcam onunda etkisi var diye düşünüyorum.
Evet bende kabak detoks ise yarayacak mi diye meraktan tartildim sonra arti ciktikca kafayi taktim tartildim sonuc yeme atagi😑 mahvettim diyeti dün. Tartıdan uzak durup, diyet modundan çıktım artık. Şu regli atlatayim, sakinleşeyip tekrar alıcam baştan.

Bence kesinlikle regl öncesi şişkinliği bu canım :KK51:
Eşininkini bilmiyorum o belki senden gizli yiyordur geceleri:KK70:

Bence kesinlikle regl öncesi şişkinliği bu canım :KK51:
Eşininkini bilmiyorum o belki senden gizli yiyordur geceleri:KK70:
Eşim kilo almaya çalışıyor canım onun öyle yeme alışkanlığı yok keşke yese.onun tabağındakileri de ben yediğim için böyle oldu zaten😂boyu 1.85 82 83 kilolarda olunca çok iyi oluyor o.mesela 1 günde 1 kilo artınca bayram etti ben ise üzüldüm 😂ben hala spor kaynaklı olduğunu düşünüyorum diyetisyen arkadaşıma soracağım birazdan 🤗

Eşim kilo almaya çalışıyor canım onun öyle yeme alışkanlığı yok keşke yese.onun tabağındakileri de ben yediğim için böyle oldu zaten😂boyu 1.85 82 83 kilolarda olunca çok iyi oluyor o.mesela 1 günde 1 kilo artınca bayram etti ben ise üzüldüm 😂ben hala spor kaynaklı olduğunu düşünüyorum diyetisyen arkadaşıma soracağım birazdan 🤗
Sor bakalım o ne diyecek :KK51:

21 haziran 16 8 olsun bugün.
Sabah uyanınca 2 bardak sirkeli su
10.30 patatesli omlet 😂 baktım tartıda fazla çıkıyorum yemediğim halde biraz yiyeyim dedim.3 zeytin 1 dilim peynir 1 tatlı kaşığı bal domates salatalık 1 tatlı kaşığı cevizli acuka 1 dilim ekmek
12.00 kahve 1 kuru incir ve 1 ceviz
14.00 1 küçük kase kıymalı yeşil fasulye yine aynı kase ile yağsız salçasız makarna.
16.00 2 porsiyon meyve
18.00 yoğurtlu karışım
20 dk chloe ting
Bugün başka spor yapmayacağım çünkü temizlik yaptım yoruldum.

Günaydın kızlar. Dün son kabak detoksumu yapamadım yediğim her şeyi çıkarttım :kusmuk: uzuuuun bir süre yoğurt yiyebilecegimi sanmıyorum😑 hayir hic kilo vermedim bir de + görünüyorum hem de 700 bugun😠 regle veriyorum 1 hafta erken oldu artik yapacak bir sey yok ama motivasyon falan yerlerde. akşam da son yemeğimi 19 da yedim mercimek ekmeği yapmıştım ilk kez yaptım kek gibi bir şey oluyor zaten kek kalıbında yaptım. Tost ekmeği şeklinde dilimledim öyle kullanıyorum. Dün kalan kabakları salçalayıp peynirleyip, mercimek ekmeğinden tost yaptım. Biraz da meyve yedim..
Bugün sabah kan verdikten sonra da eve gelip fıstık ezmesi yaptım. Yarısını sade yaptım yarısını da bitter çikolata eritip, çikolatalı yaptım, kaymak ve muzla yedim.
Sonuca gelirsek detoksun son günü berbattı, bu hafta berbattı, bugün sabah berbattı😂😂😂 sadece fıstık ezmesi ve muz güzeldi🤣🤣
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
kabak detoksunda en son bende mahvoldum kabak gormek istemiyorum.
mercimegin tarifi nedir merak.ettim. cok sverim yesilmercimegi

selam kizlar burasi yaniyor dun sokaga cikma yasagindan sonra denize gittik dunku sporumda 2 mil leslie ,leslienin disinde 6 bin adim ve denizde yuzdum
sabah 10.30 gb kahvalti sucuklu yumurta domates salatalik peynir zeytin
aksam bol karpuz , bir kucuk.haslanmis misir ve coban salata 2 parmak genisliginde ve boyutuda hemen hemen parmak uzunlugunda borek yedim gece nasil uyudugumu bilmiyorum:uykucu:
bu sabahta 7.30 da uyandim leslie ile 3 mil yurudum, gun icinde 10 bini astim yurudum.
kahvalti 11.00 1.5 yumurtadan kasarli.omlet domates yesillik salatalik peynir ve zeytin
aksam.19.00 gb de semizotu yemegi cacik ve yanina lorlu ekmek yicem (unsuz ve yagsiz)

Gunaydın kızlar dün misafir vardı gece saat 2 de gittiler nasılsınız yarın bol eksili baskül olsun 😊😍😎
Dünkü menumu yazıyorum

Dün evi kırklama gunumdu saat 11 den 5 kadar durmadım çok yoruldum ustune misafir geldi yemek faslı sonrasu 1 saat yuruyuş yatık 😉

Sabah uyandım bol su

Saat 13 de sucuklu yumurta tuzsuz yeşil zeytin peynir 2 kupa cay

16 da 1 bardak süt

20 de adana kebap yarım lavaşlı bol salata çeşidi közlenmiş acı biber 1 bardak kola

İpi ucu misafirle kaçtı umarım bugun guzel geçer 😕😕
kola olmasa cok super olacakmis canin salgam falan tercih etsen guzel olabilirmis.

selam kizlar burasi yaniyor dun sokaga cikma yasagindan sonra denize gittik dunku sporumda 2 mil leslie ,leslienin disinde 6 bin adim ve denizde yuzdum
aksam bol karpuz , bir kucuk.haslanmis misir ve coban salata 2 parmak genisliginde ve boyutuda hemen hemen parmak uzunlugunda borek yedim gece nasil uyudugumu bilmiyorum:uykucu:
bu sabahta 7.30 da uyandim leslie ile 3 mil yurudum, gun icinde 10 bini astim yurudum.
kahvalti 11.00 1.5 yumurtadan kasarli.omlet domates yesillik salatalik peynir ve zeytin
aksam.19.00 gb de semizotu yemegi cacik ve yanina lorlu ekmek yicem (unsuz ve yagsiz)
Maşallah canım hiç uyumuyor musun çok erken kalkıyosun.

21 haziran 16 8 olsun bugün.
Sabah uyanınca 2 bardak sirkeli su
10.30 patatesli omlet 😂 baktım tartıda fazla çıkıyorum yemediğim halde biraz yiyeyim dedim.3 zeytin 1 dilim peynir 1 tatlı kaşığı bal domates salatalık 1 tatlı kaşığı cevizli acuka 1 dilim ekmek
12.00 kahve 1 kuru incir ve 1 ceviz
14.00 1 küçük kase kıymalı yeşil fasulye yine aynı kase ile yağsız salçasız makarna.
16.00 2 porsiyon meyve
18.00 yoğurtlu karışım
20 dk chloe ting
Bugün başka spor yapmayacağım çünkü temizlik yaptım yoruldum.
Chole tink nedir ne işe yariyor

kabak detoksunda en son bende mahvoldum kabak gormek istemiyorum.
mercimegin tarifi nedir merak.ettim. cok sverim yesilmercimegi
Kırmızı mercimekle yaptım ama yeşille de olur bence. Aynı tuzlu kek gibi oluyor kabartma tozu yerine bikarbonat koydum. Bak istersen internette var ben de tarife göre yaptım. Su yerine de peynir altı suyu koydum.

Mükemmel gidiyorsun🤗

Vaay harika gidiyorsun:KK9:

18/6 yaptım

11.00– çeyrek simitle birlikte bildiğimiz kahvaltı. Ama tahin pekmezi biraz fazla kaçırdım:eek:
14.00– kiraz
17.00– 5 köfte, közlenmiş patlıcan salatası

Spor yine yok... yarın yapacağım inşallah:KK48:

Back