- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.501
Geçen hafta çatlatma iğnesi vurulmuştumYa
Strese mi giriyorsun belki ondan ödem topluyorsun
Teste bi hafta kaldı kuzumKaç gün kaldı teste canım ödemmi var acabaregl de yaklaştıysa ödem 1 hafta önce başlar
Şimdi ilaca ara mı vereceksinBende de öyle oldu ve az önce regl oldumilaç kullanırken regl olmuyorum ben büyük ihtimal arada 1 tane unutmusum! Napicam konusunda hiç bir fikrim yok
Ay bilmiyorum ki ya ara mi vermeliyim bilmiyorum. Yarın kan tahliline gidicem sabah. Yarın çalışıyorsa ordan da doktora giderim. Reçeteyi indirdim netten bi okuyup bakmam lazım bu durumda napilmasi gerektiğineŞimdi ilaca ara mı vereceksin
Doktorunla görüşmelisin
Evet bi arayıp sor bakalımAy bilmiyorum ki ya ara mi vermeliyim bilmiyorum. Yarın kan tahliline gidicem sabah. Yarın çalışıyorsa ordan da doktora giderim. Reçeteyi indirdim netten bi okuyup bakmam lazım bu durumda napilmasi gerektiğine
Hormon işlerinde benim tek kullandığım ve her zaman sonuç alınan iki şey var ibrahim saraçoğlunun hayıt tohumu ve testere dişli aslanpençesi cayı.harika iki çayda.artık ilaçların zamanı geçti alternatif tıbba yöneliyor herkes doktorlar bile.Evet bi arayıp sor bakalım
Sıkıntı bu hormon işleri
Umarım ters sonuçlar çıkmaz canımAy bilmiyorum ki ya ara mi vermeliyim bilmiyorum. Yarın kan tahliline gidicem sabah. Yarın çalışıyorsa ordan da doktora giderim. Reçeteyi indirdim netten bi okuyup bakmam lazım bu durumda napilmasi gerektiğine
Bu kadar maceraya minnoşta hemencik nazı bırakıp gelsinTeste bi hafta kaldı kuzum
Haftaya cuma yada Cumartesi yapacağım
Bilmiyorum hem onun stresi hem sürekli artışım çok gerildim
O kadar aç kalmam işe yaramıyor en çok da buna üzülüyorum
Of ya keşke gelse artıkBu kadar maceraya minnoşta hemencik nazı bırakıp gelsin
16 da iyiOf ya keşke gelse artık
Kilo korumaya çalışırım o zaman. İlk gebeliğimde 16 kilo almıştım
Bi daha o kadar kilo alamam
Ya çok iyi yani ikinci de daha almışsın ya içimi rahatlattı16 da iyiönerilen 12 kilo zaten ben 1.de 56 kilo ile kaldım 80 le doguma girdim tabi yine çok vitamin verdi dr çünki kanım sayımım çok düşük benim 2.de 58 le hamile kaldım 70 le girdim gören 6 aylık sanıyorlardı beni 3 gune dogum tarihi verdi desemde inanmadılar boy 169 göbek vardı sadece oda küçüktü ama 3.700 dogdu oglum 63 le geldim sanırım emzirme dönemimde 56 oldum diyet yoktu ama ekmek yemedim sadece
Aldim yarina randevu da o saate kadar sonuclar çikar umarim. Kullanmaya devam edin unuttugunuzu diyor ama ben hangisini unuttugumu da bilmiyorum. Regl olmakla ilgili bir sey yok.... Yan etkilerde kanama var ama.Evet bi arayıp sor bakalım
Sıkıntı bu hormon işleri
Ilac bazen mecbur oluyor ama riski de ona göre tabi yine de en güçlü zehirler de bitkiseldir diyorum ve dikkat etmeni Öneriyorum. Böyle arada bi dalginlik vs ile insan ne yapacagini sasiriyor tabi..Hormon işlerinde benim tek kullandığım ve her zaman sonuç alınan iki şey var ibrahim saraçoğlunun hayıt tohumu ve testere dişli aslanpençesi cayı.harika iki çayda.artık ilaçların zamanı geçti alternatif tıbba yöneliyor herkes doktorlar bile.
sag ol canim benim. Birakmak istiyorum artik ya. Tek tek iyi yani cok regl olmuyorum ilacla, eskiden cok olurdu.Umarım ters sonuçlar çıkmaz canımçok geçmiş olsun
Ya çok iyi yani ikinci de daha almışsın ya içimi rahatlattı
Ben kilolu hamile kalmıştım 60 kiloydum 76 ile doğuma girdim ama benim oğlum bide 36 haftalık doğdu. 40 haftalık doğsa 80 kilo mu olurdum acaba
Of ya keşke gelse artık
Kilo korumaya çalışırım o zaman. İlk gebeliğimde 16 kilo almıştım
Bi daha o kadar kilo alamam
Maşallah normal doğuramazmışsın zaten1. De 41 hafta bekledim dogmayınca sezercik oldum 4.600 dogdu 2.de 39 haftada dogdu ekmek yemezsen az dikkat edersen fazla kilo alımı olmaz
İlk gebeliğim hemen oldu. Denemeye başladık 2.ayında oluvermişti hatta hiç takip etmemiştim ay yumurtlama falanİlk gebeliğinde de tedavi gördün mü ? Birde ilk çocuğunun yaşı kaç? İnşallah bebiş gelirse yaş aralığı kaç olacak o yüzden sordum. Bende 2. çocuğa sıcak bakıyorum ama cesaretimiz yok eşimle.
Maşallah normal doğuramazmışsın zaten
Evet hamile kalırsam ekmek ve tatlıya çok dikkat edeceğim
Geçen sefer akşam yemeklerinden sonrasına hiç dikkat etmedim, bi daha böyle özgür yiyemem kafası vardı
İlk gebeliğim hemen oldu. Denemeye başladık 2.ayında oluvermişti hatta hiç takip etmemiştim ay yumurtlama falan
Oğlum 6 yaşında.. 5 yaşındayken hazır olabildim bende 2.çocuğa, hiç isteğim yoktu gözüm yemiyordu o uykusuz gecelereama 1 yıldır olmuyor işte. Demek ki ikinci bebek de hazır değil gelmeye
Evet haklısın sonrasını düşünmek önemli.. İlk çocuk okula başlayacak ya annen 2.ye de rahat bakar benceHayırlı zamanda canım inşallah. bir içinde bulunduğumuz süreç beni korkuyuyor 2. çalışan anneyim ilk 2 yaşına kadar ücretsiz izin alsam diyorum sonrasında annem bakabilecek mi onu düşünüyorum.Önceden kreşe gönderirim diyordum şimdi virüs yüzünden onuda diyemiyorum. Çocuğuma annem bakıyor. 2. çocuğu da ona bırakmak zor geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?