İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Evet bi arayıp sor bakalım
Sıkıntı bu hormon işleri
Hormon işlerinde benim tek kullandığım ve her zaman sonuç alınan iki şey var ibrahim saraçoğlunun hayıt tohumu ve testere dişli aslanpençesi cayı.harika iki çayda.artık ilaçların zamanı geçti alternatif tıbba yöneliyor herkes doktorlar bile.

Ay bilmiyorum ki ya ara mi vermeliyim bilmiyorum. Yarın kan tahliline gidicem sabah. Yarın çalışıyorsa ordan da doktora giderim. Reçeteyi indirdim netten bi okuyup bakmam lazım bu durumda napilmasi gerektiğine
Umarım ters sonuçlar çıkmaz canım çok geçmiş olsun

Teste bi hafta kaldı kuzum
Haftaya cuma yada Cumartesi yapacağım
Bilmiyorum hem onun stresi hem sürekli artışım çok gerildim
O kadar aç kalmam işe yaramıyor en çok da buna üzülüyorum
Bu kadar maceraya minnoşta hemencik nazı bırakıp gelsin

Kızlar acıkmadım şişkinlik yapmadı laktozsuz süt öneriyorum yapmak istersniz ve çok lezzetli 2 bardagı içtim bile

Of ya keşke gelse artık
Kilo korumaya çalışırım o zaman. İlk gebeliğimde 16 kilo almıştım
Bi daha o kadar kilo alamam
16 da iyi önerilen 12 kilo zaten ben 1.de 56 kilo ile kaldım 80 le doguma girdim tabi yine çok vitamin verdi dr çünki kan sayımım çok düşük benim 2.de 58 le hamile kaldım 70 le girdim gören 6 aylık sanıyorlardı beni 3 gune dogum tarihi verdi desemde inanmadılar boy 169 göbek vardı sadece oda küçüktü ama 3.700 dogdu oglum 63 le geldim sanırım emzirme dönemimde 56 oldum diyet yoktu ama ekmek yemedim sadece

Ya çok iyi yani ikinci de daha almışsın ya içimi rahatlattı
Ben kilolu hamile kalmıştım 60 kiloydum 76 ile doğuma girdim ama benim oğlum bide 36 haftalık doğdu. 40 haftalık doğsa 80 kilo mu olurdum acaba

Evet bi arayıp sor bakalım
Sıkıntı bu hormon işleri
Aldim yarina randevu da o saate kadar sonuclar çikar umarim. Kullanmaya devam edin unuttugunuzu diyor ama ben hangisini unuttugumu da bilmiyorum. Regl olmakla ilgili bir sey yok.... Yan etkilerde kanama var ama.
Ilac bazen mecbur oluyor ama riski de ona göre tabi yine de en güçlü zehirler de bitkiseldir diyorum ve dikkat etmeni Öneriyorum. Böyle arada bi dalginlik vs ile insan ne yapacagini sasiriyor tabi..
Umarım ters sonuçlar çıkmaz canım çok geçmiş olsun
sag ol canim benim. Birakmak istiyorum artik ya. Tek tek iyi yani cok regl olmuyorum ilacla, eskiden cok olurdu.

Ya çok iyi yani ikinci de daha almışsın ya içimi rahatlattı
Ben kilolu hamile kalmıştım 60 kiloydum 76 ile doğuma girdim ama benim oğlum bide 36 haftalık doğdu. 40 haftalık doğsa 80 kilo mu olurdum acaba
1. De 41 hafta bekledim dogmayınca sezercik oldum 4.600 dogdu 2.de 39 haftada dogdu ekmek yemezsen az dikkat edersen fazla kilo alımı olmaz

Of ya keşke gelse artık
Kilo korumaya çalışırım o zaman. İlk gebeliğimde 16 kilo almıştım
Bi daha o kadar kilo alamam

İlk gebeliğinde de tedavi gördün mü ? Birde ilk çocuğunun yaşı kaç? İnşallah bebiş gelirse yaş aralığı kaç olacak o yüzden sordum. Bende 2. çocuğa sıcak bakıyorum ama cesaretimiz yok eşimle.

1. De 41 hafta bekledim dogmayınca sezercik oldum 4.600 dogdu 2.de 39 haftada dogdu ekmek yemezsen az dikkat edersen fazla kilo alımı olmaz
Maşallah normal doğuramazmışsın zaten
Evet hamile kalırsam ekmek ve tatlıya çok dikkat edeceğim
Geçen sefer akşam yemeklerinden sonrasına hiç dikkat etmedim, bi daha böyle özgür yiyemem kafası vardı

İlk gebeliğim hemen oldu. Denemeye başladık 2.ayında oluvermişti hatta hiç takip etmemiştim ay yumurtlama falan
Oğlum 6 yaşında.. 5 yaşındayken hazır olabildim bende 2.çocuğa, hiç isteğim yoktu gözüm yemiyordu o uykusuz gecelereama 1 yıldır olmuyor işte. Demek ki ikinci bebek de hazır değil gelmeye

Bende hiç dikkat etmedim 84 le doğurdum 40+ haftaya kadar normal doğumu bekledim baktım olmayacak normal doğumdan vazgeçttim kızım 4,5 yaşında geçen sene süper kilo verip 60 lara indim ama koruyamadım. Psikolojik olarak kötü dönemdeysem ne spor ne de diyet yapabiliyorum .

Hayırlı zamanda canım inşallah. bir içinde bulunduğumuz süreç beni korkuyuyor 2. çalışan anneyim ilk 2 yaşına kadar ücretsiz izin alsam diyorum sonrasında annem bakabilecek mi onu düşünüyorum. Önceden kreşe gönderirim diyordum şimdi virüs yüzünden onuda diyemiyorum. Çocuğuma annem bakıyor. 2. çocuğu da ona bırakmak zor geliyor.

Evet haklısın sonrasını düşünmek önemli.. İlk çocuk okula başlayacak ya annen 2.ye de rahat bakar bence
Virüs beni de korkutuyor ama 1 yıldır istediğimizden arada veremiyorum sadece geçen 2 ay pek önemsemedim hatta yumurtlama günlerine denk getirmemeye çalıştım ama baktım ki virüs daha uzun sürecek tekrar uğraşmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…