- 7 Mayıs 2012
- 7.211
- 8.233
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.521
Tedavi sürecinde çok dikkat et canım eşimin iş arkadaşının eşi bu süreçte covid e yakalanmış. Hayırlı zamanda gelsin inşallah.Evet haklısın sonrasını düşünmek önemli.. İlk çocuk okula başlayacak ya annen 2.ye de rahat bakar bence
Virüs beni de korkutuyor ama 1 yıldır istediğimizden arada veremiyorum sadece geçen 2 ay pek önemsemedim hatta yumurtlama günlerine denk getirmemeye çalıştım ama baktım ki virüs daha uzun sürecek tekrar uğraşmaya başladım
Süper. Nasıl kilo vereceğini biliyorsun yani.Ben gebelikte hiç kilo almıyorum,65 ile doğum yaptım ,60 -61oldum. Emzirmede 76 kusur a çıktım dedim artık dur. İlk doğum sonrası 78 olmuştum,o zaman 18 kg verdim. Karnitin de kullanmıştım, yürüyüş fln. Emziriyorum o sıra.
Evet de doymayi izliyorsunSüper. Nasıl kilo vereceğini biliyorsun yani.
Işte bizim sorunumuz buEvet de doymayi izliyorsun)diyet sonrası, beyaz ekmek içine karışık kızartma koyup doyunca, aç yaşamışım demiştim
Ooof tatlı her zaman çekmez beni ama tuzlular yani hamur işleri ve makarna en büyük problemimIşte bizim sorunumuz bu
Birer uyuşturucu bağımlısı gibiyiz. Bana marul yemeyeceksin deseler hiç zorlanmam ama ekmek ve tatlıda zorlaniyorum. Demek ki bunlar da bi problem var bağımlı yapıyor. Soruna kilo olarak bakmıyorum artık. Benim sorunum bağımlılığım, yeme bozukluğum. Odak noktamı değiştiriyorum bakalım ise yararsa artık göbekte gider
Nasıl veremiyorsun ya bunlara rağmenBiri öğle biri akşam yemeğim ve ben hala kilo veremiyorum
Evet ben de çıldırmak üzereyim nasıl bi metabolizmaysa artık.bugün sadece 20dk chloe ting yaptım yürüyüş yapmayacağım hava çok kötü kasvetli.netflixten dizi açıp izleyeceğim.bu hafta benimde motivasyonum düşük.bugün de tartıldım yine aynıyım.Nasıl veremiyorsun ya bunlara rağmen
Vucut alışma evresinde bence bi anda kilolar gidecek sabır sadeceEvet ben de çıldırmak üzereyim nasıl bi metabolizmaysa artık.bugün sadece 20dk chloe ting yaptım yürüyüş yapmayacağım hava çok kötü kasvetli.netflixten dizi açıp izleyeceğim.bu hafta benimde motivasyonum düşük.bugün de tartıldım yine aynıyım.
Canım sen yürüme de baya aşmışsın ya bu kadar fazla yürüyüş kaslara zarar vermesin.iyi aksamlar herkese ben yorgunluktan oluyorummm. sabah 3 km.yurudum gun icinde 19 bin adim attim kaslarim.agriyor.
saat 12.30 2 tabak semizotu salatasi yogurtlu kucucuk bir parca kirmizi mercimekten borek unsuz yagsiz 2 bardak dukan birasi
aksam 20 de bir adet balik bol salata ama karpuz yedim .
Canım sen de bence az ama sık ye dediğin gibi emziriyosun şekerin düşer süt oranın düşer o yüzden ye ama azıcık ve sık.10:00 2 dilim ekmekle kahvaltı
13:00 karpuz
16:00 1 top dondurma
19:00 salata,yoğurtlu çorba,azcik patlıcan yemeği
Amaaaa ölüyorum gözüm donuyordu acliktansimdi bir kase sutlekaristirdigim musli. Emzirincd şekerim düşüyor yaw
İyi bence cnm16/8 yaptım
Yarım saat yürüyüş
11.00– bir bardak süt
15.00– süte nesfit
19.00– kuru fasülye, yoğurt ve biraz karışık kızartma yedimyani miktar olarak bi çay tabağı kadar diyim
Of ya inşallahSon iki gun dikkat ederseniz tartıya eksi yansır bol bol eksiler kızlar
illaki su kadar yuruyecegim diye sartlandirmiyorum kendimi gun icinde kosusturuyorum birde ise giderken yolumj uzattim ama leslie yapmam sart eskiden gunde 5 mil yuruyordum guzel sekillenmistim simdi 2 mile raziyimCanım sen yürüme de baya aşmışsın ya bu kadar fazla yürüyüş kaslara zarar vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?