- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.381
Sabah kahvaltını serbes olsun sadece ekmek 2 dilimi geçirme akşam yemegini fazla abartmamak lazım 3-4 saat sonra uykuya geçiliği için yakmadan uyukuya geçmiş oluyoruz tabi akşam yemegi sonrası spor vs yapacaksanız yakmış olursunuzKızlar size birkaç sorum olacak sizler 8 saatlik arada ara öğünler yapıyor musunuz? Ben kahvaltı öğünümü 12:30 12:40 arasında yaptığım için bir daha akşam yemeğine kadar çay-kahve su içiyorum . Şeker miktarına dikkat etmek açısından mesela ilk öğnmde karpuz peynir ve yağ olarak ceviz tüketsem (hergün 2 adet yumurta yiyorum normalde) karpuz 3 parça kadar mı yemeliyim o zaman doymam gb geliyor
+40 dk kesintisiz yürüyüş yaptım.Selam kızlar bugün çok yoğundum girip yazamadım.
12/12 yaptım yine
Sabah 1 yumurta zeytin peynir kahvaltı ekmeksiz.
Öğlen 1 avuç kadar çiğ kuruyemiş yedim, 1 kare %85 kakaolu şekersiz bitter ve kahve.
Akşam: 1 tavuk but, 1 kasık pilav(bunu yemeseydim iyiydi) salata, cacık, sivri biber turşusu.
Yarından itibaren 3 günlük kabak detoks yapacağım ama cevizim kalmamış güzel çiğ ceviz bulamadım fıstık kullanacağım onun yerine.
2 gündür akşamları kaçıyor detoks iyi gelecek.
Bugun saat 4 de cıkıcaktı 4.20 de servıse bınmemgerekıyordu.Yarın çıkınca patlaşırım canım.Çok tesekkur ederım ilginiçin.Sonuçların çıktı mı canım
Ben bugün 18/6 yaptım
12.30– 2yumurtadan peynirli omlet, 5 zeytin, 2 tk fıstık ezmesi
15.30– 10 fındık, 2 kaju, yeşilçay
18.30– börülce salatası, yoğurt
Spor bugünde yok. Düne göre ağrılarım hafifledi sanırım yarın daha iyi olurum, yarın yapacağım
Sabah kahvaltını serbes olsun sadece ekmek 2 dilimi geçirme akşam yemegini fazla abartmamak lazım 3-4 saat sonra uykuya geçiliği için yakmadan uyukuya geçmiş oluyoruz tabi akşam yemegi sonrası spor vs yapacaksanız yakmış olursunuz
ben iki öğün 2 ara öğün yapıyorum
Sabah 10.30 yada 11 de
Akşam 18 yada 18 .30 de kapatıyorum
SüperGünaydın kızlar 16,5/ 7 saat beslendim.
Sabah 12:30 da 2 yumurta 4 dilim karpuz peynir, bol yeşillik, 5/6 adet zeytin
Akşam 19:00 5 adet köfte, salata, 4 dilim karpuz. 3,5 litre su.
12.000 ' i geçer adım yürüdüm.Ikra meyra
Evet semiz otu vardı evde aslında, domates salatalık daAfiyet olsun kahvaltını yeşillendirebilrisin maydanoz, roka dereotu, kuzu kulağı vs ile aran iyiyse.
Hiç duymamıştım
Evet gebeler içmiyor emzirenler içmiyorHiç duymamıştım
Bu ay hamile kalmadıysam alayım bundan
Belki gebeyimdir, belki gebeler içemiyordur
İnşallah içememEvet gebeler içmiyor emzirenler içmiyor
İnaşallah canımİnşallah içemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?