İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben hep 5te en geç 6 da yemeyi bırakıyorum çoğunlukla 5te.

3 yumurta fazla değilmi 3 kaşık kıyma 1 yumurta iyi olurdu kendi açımdan evet 18 ve 19 arası bırıkalan diyet sonuçları daha çok etkili hadi bol eksiler cnm

13 hazıran menum 16/8

Sabah uyandım bol su kahvaltıya kadar

11 de akşamdan suya koydugum 2 gun kurusu 1 kayısı 1 ceviz içi hüplettim

13.30 da patatesli yumurta 3 közkenmiş biber 1 zehir acı 2 dilim ekmek

15.30 da 5 çorba kaşıgı yogurt

17 de sutte sade gevrek tarcınlı kapanış

Aralarda detoks su çay vs içmiyorum sadece su

Yarın fırında tavuk var bugun bu şekilde beslendim

50 mekik

Ben hep 5te en geç 6 da yemeyi bırakıyorum çoğunlukla 5te.
3 yumurta fazla değilmi 3 kaşık kıyma 1 yumurta iyi olurdu kendi açımdan evet 18 ve 19 arası bırıkalan diyet sonuçları daha çok etkili hadi bol eksiler cnm
Hafta ici beslenmemden alışkanlık herhalde acıkmıyorum 19.00 dan önce.
Bu hafta düşük protein aldigimi fark ettim onları tamamlıyorum. Yumurta iyidir cekinmeyin yiyiverin.

Evet detokslardan sonra o yiyecekten bir süre soğuyoruz ama kabak detoks süper temizliyor. Ben de bu hafta yapicam bu arkadaşı

Günaydın sevdiceklerim.kabak detoksum bu sabah bitti merak edenler için benden sadece 900 gram gitti.Ben cevizi 1 değil 2 koydum her seferinde.ve ikinci gün akşamında kabak yanında salata yedim.yine ikinci gün akşam 4 5 tane yer fıstığı atmıştım ağzıma gecede bir parça ekmek yedim

Zaten 3 gunde 2 kilo diyor ve vucut agırlıgına göre değişiyor 3 de verenler var 2 de verenler var 500 grmda sendende 900 gitmesi gayet normal ve 3 gunde süpersin

Slm iyi pazarlar

14 haziran 16/8

Kahvaltımda kapya biberli köy biberli peynir dolmam yagsız fritözde pişirdim fırındada pişer

10 da geceden suya koydugum kuru kayısılı 1 cevizli hüplettim

13 de 6 ince dilim sucuk yarımdan az lavaş ekmek 2 zeytin acık çay biberli peynir dolması

15 de 3 çorbo kaşık yogurt

18 de 1 gözleme

150 mekik

1 adet ince kırmızı acı biber yarım kapya yarım yeşil yedim acı biber içimi yakıyor terletiyor meto hızlandı

Nefis görünüyor

11.30 da kahvaltı yaptım
14.30 ara iki kuru erik bir incir ve double kahve
Temizlik yaptım üstüne 20 dk chloe ting yapacağım ama önce kahvemi hüpleteyim

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-14-14-34-53.png
    589,7 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…