- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.201
Ben hep 5te en geç 6 da yemeyi bırakıyorum çoğunlukla 5te.Ben yine erken yiyemedim akşam yemeğimi olmuyor ya! Saat 16 yi geçene kadar açlıktan ölüyorum sonra acıkmıyorum galiba aklıma yemek gelmiyor. Yine 19.30 da kapattım.
+ kahvenin yanında 2 kare bitter çikolata yedim.
3 yumurta fazla değilmi17/7 yapıyorum bugün de.
Maydanoz limon kürü yarim saat önce.
Öğlen kıymalı yumurta. 3 kasık kıyma 3 yumurta ile. 1 Salatalık, 1/2 domates, 4 5 dilim sert keçi peyniri, 3 ceviz, 10 zeytin.
Akşam cacık ve ton balık sandviç yiyeceğim. Ekmeği kendim yapmadım çekirdekli tam tahıllı bi sandviç ekmeği aldım.
Bugün erken bitirmeyi düşünüyorum max 18.00 de.
Aynen bende 17 yada 18 de yemeyi bırakıyorumBen hep 5te en geç 6 da yemeyi bırakıyorum çoğunlukla 5te.
Ben hep 5te en geç 6 da yemeyi bırakıyorum çoğunlukla 5te.
Hafta ici beslenmemden alışkanlık herhalde acıkmıyorum 19.00 dan önce.3 yumurta fazla değilmi3 kaşık kıyma 1 yumurta iyi olurdu kendi açımdan evet 18 ve 19 arası bırıkalan diyet sonuçları daha çok etkili hadi bol eksiler cnm
Evet detokslardan sonra o yiyecekten bir süre soğuyoruzBugün 3.günümdü zaten 3 günlük bir detokstu.bitti çok şükür ki ohh ya.kabağı çok severim ama bugün istemeye istemeye yedim.yarın tam buğdaylı hamurdan pizza yapıp yiyeceğim ama 1 dilim.çünkü çok canım istiyor.
Azsa bir şey olmaz canımAz önce sıcak ekmek kokusuna dayanamayarak bir parça yedim allah sen nefsime hakim ol şu an çok pişmanım ama iş işten geçti artık
Zaten 3 gunde 2 kilo diyor ve vucut agırlıgına göre değişiyor 3 de verenler var 2 de verenler var 500 grmda sendende 900 gitmesi gayet normal ve 3 gunde süpersinGünaydın sevdiceklerim.kabak detoksum bu sabah bitti merak edenler için benden sadece 900 gram gitti.Ben cevizi 1 değil 2 koydum her seferinde.ve ikinci gün akşamında kabak yanında salata yedim.yine ikinci gün akşam 4 5 tane yer fıstığı atmıştım ağzımagecede bir parça ekmek yedim
Nefis görünüyorSlm iyi pazarlar
14 haziran 16/8
Kahvaltımda kapya biberli köy biberli peynir dolmam yagsız fritözde pişirdimfırındada pişer
10 da geceden suya koydugum kuru kayısılı 1 cevizli hüplettim
13 de 6 ince dilim sucuk yarımdan az lavaş ekmek 2 zeytin acık çay biberli peynir dolması
15 de 3 çorbo kaşık yogurt
18 de 1 gözleme
150 mekik
1 adet ince kırmızı acı biber yarım kapya yarım yeşil yedim acı biber içimi yakıyor terletiyor meto hızlandı
Eki Görüntüle 2648693
Uff ne güzel giderdi şimdiKızlar gözümü kararttım pizza yiyeceğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?