- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.181
Hahah ay ben onu unuttum ya tuhEksi olucaksınikimiz kapışıyormuyduk
Fazla olan kiloya göre verebildiğin miktar değişiyor tabiEvet ilk gün 400 gr gitti.yarın sabah bir daha tartılırım 3günde ne kadar verdiğimi test ederim bakalım pazartesi net olarak anlaşılır
Boyunuz kaçHahah ay ben onu unuttum ya tuh
Evet canım ben geçen yıl 1buçuk kilo vermiştim kabak detoksuyla tabi o zaman diyetisyen gözetiminde yapmıştım.dediğin çok doğru kiloya göre değişiyor ne kadar verdiğin.örneğin 80 kiloluk bir arkadaşım yapmıştı 3 kilo gitmişti.Fazla olan kiloya göre verebildiğin miktar değişiyor tabi
Ben en fazla 1.300 civarı verebildim şimdiye kadar kabak detoksunda
Her şeyin hayırlısı diyorlar ya gerçekten öyle. Stres yapmaBakalım olacak mı ya çok merak ediyorum bu ayçatlatma iğnesi klomen falan derken havaya girdim ama olmayadabilir sonuçta
Kız olursa bi tık daha fazla mutlu olurum tabi yalan yok
Ben de 168Boyunuz kaçben 169 cm
Kısalmalar yaş ilerdikce olurmuş onu biliyorumda birde gebelikte olurmuş çok geçmiş olsunBen de 168aslında bundan 5 sene önce ameliyat öncesi 170 tim, 2 ay evvel doktorum boyumu ölçtü ve kısalmışım kemik kas kaybı yaşadım o yüzden çok dikkatli besleniyorum
Evet sindirim sistemimizi korumak bu yüzüden çok önemli. Yediklerinden fayda göremedim uzun bir sureKısalmalar yaş ilerdikce olurmuş onu biliyorumda birde gebelikte olurmuş çok geçmiş olsun
Sen baya doyurucu besleniyosun beğendim17/7 yapıyorum bugün de.
Maydanoz limon kürü yarim saat önce.
Öğlen kıymalı yumurta. 3 kasık kıyma 3 yumurta ile. 1 Salatalık, 1/2 domates, 4 5 dilim sert keçi peyniri, 3 ceviz, 10 zeytin.
Akşam cacık ve ton balık sandviç yiyeceğim. Ekmeği kendim yapmadım çekirdekli tam tahıllı bi sandviç ekmeği aldım.
Bugün erken bitirmeyi düşünüyorum max 18.00 de.
Beslenmeme dikkat ediyorum. Boş kalori almamaya çalışıyorum şekerli şeyler gibi. Kilo vereceksem yağdan gitsin kaslarım benimSen baya doyurucu besleniyosun beğendimseni takibe mi alsam acaba ne yiyorsun diye.
Canım demek ki demirin düşüyor.benim ne zaman demirim düşse saçım dökülür.Ben tüm hayatım boyunca abur cuburdan uzak durdum eve asla kola meyve suyu pakette yiyecek giremez.çikolatayı çok severim ama onu bile kahvenin yanında iki üç tablet yerim.ama her türlü yemeği pastayı severim ben genelde ac olduğum için değil zevk aldığım için yerim.Mesela hayatm boyunca gece yediğimi bilmem.6 7 de akşam yemeği yerdim çayın yanında da kuruyemiş çok tüketirdim if diyeti sadece bu alışkanlığımı önledi.her gün 3 litreyi geçkin suyumu içerim ama sanırım metabolizmayla ilgili sorunum var yavaş çalışıyor.şimdi spor yaparak bunu hızlandırmaya çalışıyorumBeslenmeme dikkat ediyorum. Boş kalori almamaya çalışıyorum şekerli şeyler gibi. Kilo vereceksem yağdan gitsin kaslarım benim
Saçlarım çok dökülüyor beslenmeyi düzenlemeyince.
Akşam yeme alışkanlığı kesildi mi gün içinde zaten dikkat ediliyor. Ben bi ara biraz hastalandım çok önemli değildi önce, aptal bi doktora düştüm! dayadı antibiyotiği. Her şey böyle başladıCanım demek ki demirin düşüyor.benim ne zaman demirim düşse saçım dökülür.Ben tüm hayatım boyunca abur cuburdan uzak durdum eve asla kola meyve suyu pakette yiyecek giremez.çikolatayı çok severim ama onu bile kahvenin yanında iki üç tablet yerim.ama her türlü yemeği pastayı severim ben genelde ac olduğum için değil zevk aldığım için yerim.Mesela hayatm boyunca gece yediğimi bilmem.6 7 de akşam yemeği yerdim çayın yanında da kuruyemiş çok tüketirdim if diyeti sadece bu alışkanlığımı önledi.her gün 3 litreyi geçkin suyumu içerim ama sanırım metabolizmayla ilgili sorunum var yavaş çalışıyor.şimdi spor yaparak bunu hızlandırmaya çalışıyorumkas en önemlisi.bu yüzden bi öğünde mutlaka protein tüketirim.kendime haftada 1 kilo vermeyi hedefledim verir miyim acaba
Sen zaten kendinin doktoru olmuşsun canım benim.valla favorime ekledim seni takipteyimAkşam yeme alışkanlığı kesildi mi gün içinde zaten dikkat ediliyor. Ben bi ara biraz hastalandım çok önemli değildi önce, aptal bi doktora düştüm! dayadı antibiyotiği. Her şey böyle başladıne var ne yok bozuldu bende. 3 ay antibiyotik kullandım tam 3 ay ne demek! Bırakmak istedim etrafım doktordan iyi mi bileceksin diyince kaldım. 2016 dan beri kendimi düzeltmeye çalışıyorum. Yediğim ictigim hiç bir şeyin vitaminini alamadım. Hormonlar bozuldu vs. Kilo alınca düşük kalorili diyetler yaptım daha da bozdum kendimi akıllandım artık bunun yaşlılığı da var adam akıllı azar azar yiyorum her şeyden. Yavaş gitsin önemli değil. Hem hızlı gidince hızlı geliyor kilolar geriye
Ben yemek yemeyi seviyorum tatlı dersen hiç erinmem gece yarısı yapar yerim. Ama sekerin zararını bildiğim için az seker kullanmaya çalışıyorum artık. Mesela bu sabah sushi kokusuyla uyandım canım çekiyor ama şart koydum kendime 65 olmadan yemek yok
Çekirdek falan da at içine evde varsaBen de 40 dk leslie
20 dk chloe ting yaptım.
Bugün kabak detoksun son günü.Yarın için tam tahıllı ekmek yapacağım. Ekmek yemeyi özledim
Bugün 3.günümdü zaten 3 günlük bir detokstu.bitti çok şükür ki ohh ya.kabağı çok severim ama bugün istemeye istemeye yedim.yarın tam buğdaylı hamurdan pizza yapıp yiyeceğim ama 1 dilim.çünkü çok canım istiyor.Çekirdek falan da at içine evde varsakaç gün yaptın kabak detoksunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?