• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Hap kullanmayıp, nerdeyse kansız, halsiz, depresyonda gibi dolaşmaya razılar. Depresyonda gibi kilo kaybı istiyorlar galiba diye düşündüğüm de olmuştur. Halsizlikten gençliğin enerjisini yaşayamıyorlar.

Bu durum bana böbrek makinesine giren yani diyaliz hastalarında sıklıkla karşılaştığım bir durumu hatırlatıyor. Eritropoietin (kan yapımını uyaran hormon) içeren bir kan iğnesi var. Keşfi diyaliz hastalarının günlük yaşamlarını çok olumlu etkiledi, kansızlıklarını düzeltti, yaşam kalitelerini arttırdı. Ama kilo almaya başladılar, kanda potasyum, fosforları yükseldi. Çünkü halsizlikleri, kansızlıkları düzelince negatif ruh halinden pozitif ruh haline geçtiler, iştahları açıldı. Kan iğnesini kullanmayıp halsiz, kansız, depresif mi dolaşmak iyi kan iğnesini kullanıp, kanlı, canlı, kilolu olmak mı iyi. İkisinin ortasını bulmak lazım

Buna başlıyorumEki Görüntüle 2928630
O dediğin tam da benim bir sürü eksik vitamin var ama ben ilaç kullanamıyorum zaten az yesemde kilo olarak dönüyor yatağa bile hırka giyerek giriyorum aşırı üşüme halsizlik var kan demir herşey eksik offf

O dediğin tam da benim bir sürü eksik vitamin var ama ben ilaç kullanamıyorum zaten az yesemde kilo olarak dönüyor yatağa bile hırka giyerek giriyorum aşırı üşüme halsizlik var kan demir herşey eksik offf
Igne olarak al ya da şurup. B12 dibe vurunca anladım depresyon yorgunluk sürekli uyku hali yasıyordum parmaklarım uyuşuyordu iğneye başladım 10 gun boyunca hergun sonra her hafta bu 1.5 ay sürdü ona rağmen normal seviyeyi gordum.uste çıkmadı bile.

Hap kullanmayıp, nerdeyse kansız, halsiz, depresyonda gibi dolaşmaya razılar. Depresyonda gibi kilo kaybı istiyorlar galiba diye düşündüğüm de olmuştur. Halsizlikten gençliğin enerjisini yaşayamıyorlar.

Bu durum bana böbrek makinesine giren yani diyaliz hastalarında sıklıkla karşılaştığım bir durumu hatırlatıyor. Eritropoietin (kan yapımını uyaran hormon) içeren bir kan iğnesi var. Keşfi diyaliz hastalarının günlük yaşamlarını çok olumlu etkiledi, kansızlıklarını düzeltti, yaşam kalitelerini arttırdı. Ama kilo almaya başladılar, kanda potasyum, fosforları yükseldi. Çünkü halsizlikleri, kansızlıkları düzelince negatif ruh halinden pozitif ruh haline geçtiler, iştahları açıldı. Kan iğnesini kullanmayıp halsiz, kansız, depresif mi dolaşmak iyi kan iğnesini kullanıp, kanlı, canlı, kilolu olmak mı iyi. İkisinin ortasını bulmak lazım

Buna başlıyorumEki Görüntüle 2928630
Sifa olsun canim demir cok önemli. Bagirsak düzenimi bozuyordu ben bıraktım ama b12 devam ediyorum.

Igne olarak al ya da şurup. B12 dibe vurunca anladım depresyon yorgunluk sürekli uyku hali yasıyordum parmaklarım uyuşuyordu iğneye başladım 10 gun boyunca hergun sonra her hafta bu 1.5 ay sürdü ona rağmen normal seviyeyi gordum.uste çıkmadı bile.
Kilo almaktan korkuyorum keçiboynuzu pekmezi falan düşündüm ama dediğim gibi zaten iştah çok çok açık birde onları kullanırsam yandık

Kilo almaktan korkuyorum keçiboynuzu pekmezi falan düşündüm ama dediğim gibi zaten iştah çok çok açık birde onları kullanırsam yandık
Hepimizin ara ara vitaminlerimize baktirmamiz lazim. Ihmale gelmeyecek bazı hastalıkların belirtisi olabiliyor maalesef. Allah hayirli yazılar yazsın ama.kilo almamak icin ihmal.etme
Aksam alirsin ilacını gece bir şey yiyemeyecegine göre kiloda.almazsin

Hepimizin ara ara vitaminlerimize baktirmamiz lazim. Ihmale gelmeyecek bazı hastalıkların belirtisi olabiliyor maalesef. Allah hayirli yazılar yazsın ama.kilo almamak icin ihmal.etme
Aksam alirsin ilacını gece bir şey yiyemeyecegine göre kiloda.almazsin
Yakın zamanda batırdım ilaç da yazıldı ama kullanmadım cesaret edip baslamam gerek 🥰

Sabah sade çay sade kahve
Öğlen Çardak kebabı pilav
Başka birşey yok. Bı su içemiyorum hiç aramıyorum eksiğini hissetmiyorum. Ne olacak bilmiyorum

Bitiremedim gitmeyi 🤣
20211007_161928.jpg
20211007_162916.jpg

20211007_161928.jpg

Sabah 10.30 patatesli omlet peynir domates kelek
14.00 sade kahve 2 hurma 1 incir
18.30 1 kase çorba haşlanmış tavuklu bir kase salata
Spor yok halinde yok..
Eşim.kolonoskopi olacak yarin sabah erken saate baskül paylasamayabilirim. Bu yediklerim ve yoğun reglimle artı geleceğimi düşünüyorum. Herşeyin telafisi var ne yapalim sağlık olsun

Bugunki menüm
Sabah katmerli kahvaltı 🙈
Öğlen dün akşam yemeğinde firinda oturtma yapmıştım çok canım çekti sabrettim. Ordan kalan bir dilimi yedim
Saat 16.30 gibi bir kase yoğurt ve kfleks

30 dk leslie boosted
Yatmadan 10 dk bölgesel insallah

Selam kızlar sabah 11:30
Peynir,zeytin,domates menemen vs. Yarım simit
Ara 1 bardak latte
Akşam 18:30 yarım lavaş arası tavuk sote, 1 bardak şalgam biraz turşu. Kapanış

Iki durumda zor. Kontrole gittin mi yakın zamanda? Belki kist falan olmasın.
bugün spor yapamayacak kadar yoğun geliyor halsiz bıraktı beni. Kipirdamaya korkuyorum su zamanda.
Tarlusal kullanıyorum cnm

Back
X