• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıklı Oruç (Intermittent Fasting) diyetim.

8 kilo verirsiniz ya bence bu yöntemle akşam 5-6 dan sonra yemeyin sizde kolay verirsiniz.. Birde ben bugün karbonhidrat diyeti diye bir diyet okudum oda güzelmiş beğendim..

Ben biliyorum bu diyeti.Devamlı protein ağırlıklı beslenmeyi beceremiyorum.

Ben hiç su içemiyorum 1,5 litre suyu 1 haftada belki daha fazla sürede içiyorum :KK51::KK51::KK51:

Çok az su içiyorsun daha fazla içsen güzel kilo verirsin.Zencefilli tarçınlı limonlu sular yapan belki kolay içersin.

Bugün 970 kalori almışım.Öğlende börek yedim.Direk 18 saat yapamam bakalım yarın kaçta acıkacağım ?

11. Gün

SAAT 9,00 : AÇIM ÇOK FENA
SAAT 10,00 : BİTKİ ÇAYI
SAAT 11,00 : TÜRK KAHVESİ
SAAT 12,30 : ET SUYU ÇORBA 2 KASE - 2 KAŞIK KADAR RUS SALATASI - 215 KALORİ
SAAT 15,00 : SORUN YOK
SAAT 16,00 : KEK 1 DİLİM 146 KALORİ
SAAT 18,00 : SALATA - KEPEKLİ MAKARNA - KIZILCIK SUYU - PORTAKAL- MUZ 620 KALORİ
SAAT 22,30 : UYKU VAKTİ AMA BİRAZ ACIKTIM KARNIM GURULDUYOR

TOPLAM 981 KALORİ

Kilo vermende çok güzel.Suyu artırınca haftaya fark olacak mı bak bakalım?

Birde kilona göre aldığın kalori çok az.Karbonhidratıda 50-60 kadar almayı denesen kesin haftaya daha fazla verirsin.Kusura bakma sadece fikirlerimi söylüyorum.

Birde kilona göre aldığın kalori çok az.Karbonhidratıda 50-60 kadar almayı denesen kesin haftaya daha fazla verirsin.Kusura bakma sadece fikirlerimi söylüyorum.

Yok canım ne kusuru bilakis memnun oluyorum, adetliyim şuan ama bitmek üzere belki ondandır.. Su içmeye özen gösteriyorum... Birde bende Pco var ona bağlı olarakta insülin direnci biraz zor oluyor kilo vermem

Yok canım ne kusuru bilakis memnun oluyorum, adetliyim şuan ama bitmek üzere belki ondandır.. Su içmeye özen gösteriyorum... Birde bende Pco var ona bağlı olarakta insülin direnci biraz zor oluyor kilo vermem

Regl isen haftaya iyi sonuç alırsın.Karbonhidrat diyetinde vücut ilk fazla suyu atıyor.Bu hafta çok kasmadan dene istersen.Ben de bugün başladım.Daha bir şey yemedim ama canım kahve istiyor.Bir çay kaşığı şeker atıyorum.Dün tekrar araştırdım paleo cafe diye bir blogda bu sistemi anlatmış. 50 kalori diyeti bozmaz diyor.Yani açlık döneminde.Bunun hakkında bilgin var mı?Birde bunu yaparken karbonhidrata dikkat edin diyor.Ben bu hafta daha dikkatli olacağım inşallah.

Regl isen haftaya iyi sonuç alırsın.Karbonhidrat diyetinde vücut ilk fazla suyu atıyor.Bu hafta çok kasmadan dene istersen.Ben de bugün başladım.Daha bir şey yemedim ama canım kahve istiyor.Bir çay kaşığı şeker atıyorum.Dün tekrar araştırdım paleo cafe diye bir blogda bu sistemi anlatmış. 50 kalori diyeti bozmaz diyor.Yani açlık döneminde.Bunun hakkında bilgin var mı?Birde bunu yaparken karbonhidrata dikkat edin diyor.Ben bu hafta daha dikkatli olacağım inşallah.

Paleo diyeti bi ara baktımdı dukana benzettim çok araştırmadım da...

Paleo diyeti bi ara baktımdı dukana benzettim çok araştırmadım da...
Paleo diyetten bahsetmiyorum :) Aralıklı oruçtan bahsetmiş.Yorumlarda da yapanlar bilgi vermiş.Bu arada yabancı sitelere de baktım açlık süresinde bitki çayı,maden suyu,şekersiz çay ve kahve içilebiliyormuş.Kalorili almamak gerekiyormuş insülin seviyesi oynamaması gerekliymiş.Bugün açlık 15 saat ile başladım.Çok acıkmadım ama sütlü kahve içmeden kendime gelemiyorum.

Paleo diyetten bahsetmiyorum :) Aralıklı oruçtan bahsetmiş.Yorumlarda da yapanlar bilgi vermiş.Bu arada yabancı sitelere de baktım açlık süresinde bitki çayı,maden suyu,şekersiz çay ve kahve içilebiliyormuş.Kalorili almamak gerekiyormuş insülin seviyesi oynamaması gerekliymiş.Bugün açlık 15 saat ile başladım.Çok acıkmadım ama sütlü kahve içmeden kendime gelemiyorum.

Hee pardon evet bende bir blogta görmüştüm zaten.. Kahve falan içiyorum bende sadece yemek yemiyorum..

12. SABAH TARTILDIM 91,6 ÇIKTIM (-700 GR) :mad::mad:

SONUÇTAN MEMNUN DEĞİLİM :KK12::KK12::KK12:
Canım mrb, bence regli olmana rağmen çok iyi bi başarı... Bence de suyla birlikte haftaya çok daha iyi bi başarın olacak...
Insülin direncini kırmanın en iyi yolu egzersizmiş... Bi de doktora danışarak metformin kullanabilirsin bence, benim kullanıp fayda gören Arkadaşlarım var...
Bana gelince; kilo kayıplarımız aynı... Ben de 700 gr vermişim, 89,2kg olmuşum... Yağdan daha fazla vermişim ama ödem de varmış... Buna şükür, ne diyelim...

Bugün onaltı saat aradan sonra sütlü kahve içtim.Ama akşam tavuklu pilav yedim.Yediklerimi de düzenlemeliyim.Adımsayarımı da taktım.Her gün 500 adım artırarak 10.000 adıma ulaşmak istiyorum.

Canım mrb, bence regli olmana rağmen çok iyi bi başarı... Bence de suyla birlikte haftaya çok daha iyi bi başarın olacak...
Insülin direncini kırmanın en iyi yolu egzersizmiş... Bi de doktora danışarak metformin kullanabilirsin bence, benim kullanıp fayda gören Arkadaşlarım var...
Bana gelince; kilo kayıplarımız aynı... Ben de 700 gr vermişim, 89,2kg olmuşum... Yağdan daha fazla vermişim ama ödem de varmış... Buna şükür, ne diyelim...
Günaydınnnn Tebrikler sana da canım evet buna şükür...

Bugün onaltı saat aradan sonra sütlü kahve içtim.Ama akşam tavuklu pilav yedim.Yediklerimi de düzenlemeliyim.Adımsayarımı da taktım.Her gün 500 adım artırarak 10.000 adıma ulaşmak istiyorum.

Günaydın canım kalorileri yazıyormusun bir yere sen ?

12. Gün

SAAT 9,00 : AÇLIK
SAAT 11,00 : TÜRK KAHVESİ
SAAT 12,30 : TAVUK SUYU ÇORBA - İZMİR KÖFTE - YOĞURTLU MAKARNA 527 KALORİ
SAAT 15,00 : SORUN YOK
SAAT 16,00 : PÖTİBÖR BİSKÜVİ 72 KALORİ
SAAT 18,00 : SANDVİÇ - KIZILCIK SUYU 697 KALORİ
SAAT 03,00 : UYKU VAKTİ GEÇ YATTIM ÇOK ACIKTIM MUZ YEDİM KAÇAMAK YAPTIM :oops::oops::oops::oops::oops:

TOPLAM 1385 KALORİ

13. GÜN PAZAR

9,00 DA UYANDIM öĞLENE KADAR BUZDOLABI SİLDİM EŞİM BU ARADA F1 YARIŞLARINI İZLEDİ 12,00 YE KADAR
12,00 DE KALVALTI AMA ÇOK KAÇAMAKLI OLDU SAAT 13,00 TE TEMİZLİĞE BAŞLADIM TAKİ AKŞAM SAAT 18,00 E KADAR DİP KÖŞE TEMİZLEDİM (MUTFAĞI DOLAPLARI FIRINLARI SİLDİM, HALILARI KALDIRDIM, HALI SİLDİM, CAM SİLDİM, BANYO TUVELET YIKADIM, SİLDİM SÜPÜRDÜM TOZ ALDIM) AMA ÇOK YORULDUM AKŞAMDA KÜÇÜK PİZZA YEDİM GECE 10 DA DA 1 SAAT ÜTÜ YAPTIM.

BUGÜN HESAPLADIM YEDİKLERİMİN KALORİLERİ İLE YAKTIĞIM KALORİ NEREDEYSE EŞİT YANİ DÜN KALORİ ALMADIM.. YEDİM AMA YAKTIM :KK23:

Back
X