- 12 Mart 2015
- 281
- 261
- 48
hmmm o biraz azmışBen hiç su içemiyorum 1,5 litre suyu 1 haftada belki daha fazla sürede içiyorum
ama istersen arttırırsın canım, senin iradeli olduğunu biliyoruz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm o biraz azmışBen hiç su içemiyorum 1,5 litre suyu 1 haftada belki daha fazla sürede içiyorum
hmmm o biraz azmış
ama istersen arttırırsın canım, senin iradeli olduğunu biliyoruz...
8 kilo verirsiniz ya bence bu yöntemle akşam 5-6 dan sonra yemeyin sizde kolay verirsiniz.. Birde ben bugün karbonhidrat diyeti diye bir diyet okudum oda güzelmiş beğendim..
Ben hiç su içemiyorum 1,5 litre suyu 1 haftada belki daha fazla sürede içiyorum
Ben biliyorum bu diyeti.Devamlı protein ağırlıklı beslenmeyi beceremiyorum.
evet bende bir kere dukan diyeti yapmıştım birdaha yapamıyorum etten midem bulandı
Bugün 970 kalori almışım.Öğlende börek yedim.Direk 18 saat yapamam bakalım yarın kaçta acıkacağım ?
970 kalori çok iyi
Birde kilona göre aldığın kalori çok az.Karbonhidratıda 50-60 kadar almayı denesen kesin haftaya daha fazla verirsin.Kusura bakma sadece fikirlerimi söylüyorum.
Yok canım ne kusuru bilakis memnun oluyorum, adetliyim şuan ama bitmek üzere belki ondandır.. Su içmeye özen gösteriyorum... Birde bende Pco var ona bağlı olarakta insülin direnci biraz zor oluyor kilo vermem
Regl isen haftaya iyi sonuç alırsın.Karbonhidrat diyetinde vücut ilk fazla suyu atıyor.Bu hafta çok kasmadan dene istersen.Ben de bugün başladım.Daha bir şey yemedim ama canım kahve istiyor.Bir çay kaşığı şeker atıyorum.Dün tekrar araştırdım paleo cafe diye bir blogda bu sistemi anlatmış. 50 kalori diyeti bozmaz diyor.Yani açlık döneminde.Bunun hakkında bilgin var mı?Birde bunu yaparken karbonhidrata dikkat edin diyor.Ben bu hafta daha dikkatli olacağım inşallah.
Paleo diyetten bahsetmiyorum :) Aralıklı oruçtan bahsetmiş.Yorumlarda da yapanlar bilgi vermiş.Bu arada yabancı sitelere de baktım açlık süresinde bitki çayı,maden suyu,şekersiz çay ve kahve içilebiliyormuş.Kalorili almamak gerekiyormuş insülin seviyesi oynamaması gerekliymiş.Bugün açlık 15 saat ile başladım.Çok acıkmadım ama sütlü kahve içmeden kendime gelemiyorum.Paleo diyeti bi ara baktımdı dukana benzettim çok araştırmadım da...
Paleo diyetten bahsetmiyorum :) Aralıklı oruçtan bahsetmiş.Yorumlarda da yapanlar bilgi vermiş.Bu arada yabancı sitelere de baktım açlık süresinde bitki çayı,maden suyu,şekersiz çay ve kahve içilebiliyormuş.Kalorili almamak gerekiyormuş insülin seviyesi oynamaması gerekliymiş.Bugün açlık 15 saat ile başladım.Çok acıkmadım ama sütlü kahve içmeden kendime gelemiyorum.
Canım mrb, bence regli olmana rağmen çok iyi bi başarı... Bence de suyla birlikte haftaya çok daha iyi bi başarın olacak...12. SABAH TARTILDIM 91,6 ÇIKTIM (-700 GR)
SONUÇTAN MEMNUN DEĞİLİM
Günaydınnnn Tebrikler sana da canım evet buna şükür...Canım mrb, bence regli olmana rağmen çok iyi bi başarı... Bence de suyla birlikte haftaya çok daha iyi bi başarın olacak...
Insülin direncini kırmanın en iyi yolu egzersizmiş... Bi de doktora danışarak metformin kullanabilirsin bence, benim kullanıp fayda gören Arkadaşlarım var...
Bana gelince; kilo kayıplarımız aynı... Ben de 700 gr vermişim, 89,2kg olmuşum... Yağdan daha fazla vermişim ama ödem de varmış... Buna şükür, ne diyelim...
Bugün onaltı saat aradan sonra sütlü kahve içtim.Ama akşam tavuklu pilav yedim.Yediklerimi de düzenlemeliyim.Adımsayarımı da taktım.Her gün 500 adım artırarak 10.000 adıma ulaşmak istiyorum.