- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
Günaydın canım kalorileri yazıyormusun bir yere sen ?
Telefona program indirdim. Her gün yazıyorum.970-1237_1093 cumadan beri aldığım kalori.Dün cardio da yapmaya başladım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım kalorileri yazıyormusun bir yere sen ?
Maşallah iyi iş yapmışsın :) Kaloriyi sıfırlamışsın.13. GÜN PAZAR
9,00 DA UYANDIM öĞLENE KADAR BUZDOLABI SİLDİM EŞİM BU ARADA F1 YARIŞLARINI İZLEDİ 12,00 YE KADAR
12,00 DE KALVALTI AMA ÇOK KAÇAMAKLI OLDU SAAT 13,00 TE TEMİZLİĞE BAŞLADIM TAKİ AKŞAM SAAT 18,00 E KADAR DİP KÖŞE TEMİZLEDİM (MUTFAĞI DOLAPLARI FIRINLARI SİLDİM, HALILARI KALDIRDIM, HALI SİLDİM, CAM SİLDİM, BANYO TUVELET YIKADIM, SİLDİM SÜPÜRDÜM TOZ ALDIM) AMA ÇOK YORULDUM AKŞAMDA KÜÇÜK PİZZA YEDİM GECE 10 DA DA 1 SAAT ÜTÜ YAPTIM.
BUGÜN HESAPLADIM YEDİKLERİMİN KALORİLERİ İLE YAKTIĞIM KALORİ NEREDEYSE EŞİT YANİ DÜN KALORİ ALMADIM.. YEDİM AMA YAKTIM
Evet dün elektrik kesildi ya bütün türkiyede yazamadım bugünde aysonu çook yoğundum en kısa zamanda yazacağımbergula nerelerdesin, ses soluk yok???
Teşekkür ederiz sana da kolay gelsin canımselam kızlar, nasıl gidiyor bakalım
IF benim de çok sempati duyduğum bir diyet, haftada 2-3 gün akşam öğünlerini atlatıyorum kendimi çok hafif hissediyorum, diyeti bozduğum zamanlarda hemen telafi ediyorum bu şekilde, bakalım ilerde ilerlemeyi düşünüyorum bu diyette. kolay gelsin hepimize..
Canım son durum ne. Bende oruc değilde ramazana kadar 6 dan sonra bir şey yemeyi düsünmüyorum.bugun 3.günüm bitecek insallah.
6. SABAH TARTILDIM 92,3 KG
VERİLEN KİLO -1,5 KG
tüm sayfaları okudum çok iyi gidiyorsun aynı şekilde devam et12. SABAH TARTILDIM 91,6 ÇIKTIM (-700 GR)
SONUÇTAN MEMNUN DEĞİLİM
tüm sayfaları okudum çok iyi gidiyorsun aynı şekilde devam et
40 gün bu programını devam ettirirsen sonra alışkanlık haline gelir
belki bundan sonra böyle yemek hayat alışkanlığın olur,kilo vermek ve muhafa etmek için harika!!
Bu 17 gunde kaç kilo kaybettin canm
maşallah2 hafta da 2,2 kg ama bu hafta daha tartılmadım cnm eşim şehir dışında toplantıda ben annemde kaldığım için de pzt tartılıcam kendi tartımda inşallah güzel sonuç olurrr
Ben sadece 6 dan sonra bir şey yemiyorum makarna pirinc pilavı yemicem bu sürecte salataya yag tuz katmicam.Diyete devam ediyorum canım cumartesileri tartılıyorum sen napiyorsun ??
maşallah
ben de başlayacağım ama sabah ve öğlen yemeği şeklinde planlıyorum