• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıklı Oruç (Intermittent Fasting) diyetim.

13. GÜN PAZAR

9,00 DA UYANDIM öĞLENE KADAR BUZDOLABI SİLDİM EŞİM BU ARADA F1 YARIŞLARINI İZLEDİ 12,00 YE KADAR
12,00 DE KALVALTI AMA ÇOK KAÇAMAKLI OLDU SAAT 13,00 TE TEMİZLİĞE BAŞLADIM TAKİ AKŞAM SAAT 18,00 E KADAR DİP KÖŞE TEMİZLEDİM (MUTFAĞI DOLAPLARI FIRINLARI SİLDİM, HALILARI KALDIRDIM, HALI SİLDİM, CAM SİLDİM, BANYO TUVELET YIKADIM, SİLDİM SÜPÜRDÜM TOZ ALDIM) AMA ÇOK YORULDUM AKŞAMDA KÜÇÜK PİZZA YEDİM GECE 10 DA DA 1 SAAT ÜTÜ YAPTIM.

BUGÜN HESAPLADIM YEDİKLERİMİN KALORİLERİ İLE YAKTIĞIM KALORİ NEREDEYSE EŞİT YANİ DÜN KALORİ ALMADIM.. YEDİM AMA YAKTIM :KK23:
Maşallah iyi iş yapmışsın :) Kaloriyi sıfırlamışsın.

İnternette IF günlüğü var .Bunu yapan çok dikkatli beslenmiş ve güzel kilo vermiş.Biz karbonhidratın çok yiyoruz.Benim 100-130 arası değişiyor.Bakalım cuma kaç kilo vereceğim?

selam kızlar, nasıl gidiyor bakalım :KK25::KK25:
IF benim de çok sempati duyduğum bir diyet, haftada 2-3 gün akşam öğünlerini atlatıyorum kendimi çok hafif hissediyorum, diyeti bozduğum zamanlarda hemen telafi ediyorum bu şekilde, bakalım ilerde ilerlemeyi düşünüyorum bu diyette. kolay gelsin hepimize..

selam kızlar, nasıl gidiyor bakalım :KK25::KK25:
IF benim de çok sempati duyduğum bir diyet, haftada 2-3 gün akşam öğünlerini atlatıyorum kendimi çok hafif hissediyorum, diyeti bozduğum zamanlarda hemen telafi ediyorum bu şekilde, bakalım ilerde ilerlemeyi düşünüyorum bu diyette. kolay gelsin hepimize..
Teşekkür ederiz sana da kolay gelsin canım

Eşim toplantıya gidiyor Antalya ya pazara kadar annemde kalıcam bütün düzen değişecek bakalım diyete devam ama

14. GÜN

SAAT 9,00 : AÇLIK HİSSETTİM
SAAT 11,00 : SORUN YOK
SAAT 12,30 : YEŞİL MERCİMEK 1 KASE- 1 KASE YOĞURT - ZEYTİN - 1 ELMA TOPLAM 425 KALORİ
SAAT 15,00 : SORUN YOK
SAAT 17,00 : ELMA 104 KALORİ
SAAT 18,00 : FIRINDA TAVUK- AYRAN- PİLAV 618 KALORİ
SAAT 22,30 : UYKU VAKTİ SORUN YOK

TOPLAM KALORİ 1147

15. GÜN

SAAT 9,00 : SORUN YOK
SAAT 11,00 : TÜRK KAHVESİ
SAAT 12,30 : ÇORBA - NOHUT YARIM PORS - BULGUR PİLAVI - AYRAN 562
SAAT 17,00 : LEBLEBİ 214 KALORİ
SAAT 18,00 : KÖFTE - SALATA - AYRAN 475
SAAT 23,50 : UYKU VAKTİ SORUN YOK

TOPLAM KALORİ 1251 KALORİ

16. GÜN

SAAT 12,30 : KARNIBAHAR - ÇORBA - YOĞURT 420 KALORİ
SAAT 17,00 : 15 TANE FINDIK 134 KALORİ
SAAT 18,00 : DANA CİĞER - EKMEK 1 DİLİM - AYRAN 392 KALORİ
SAAT 23,50 : UYKU VAKTİ SORUN YOK

TOPLAM KALORİ 946 KALORİ

Canım son durum ne. Bende oruc değilde ramazana kadar 6 dan sonra bir şey yemeyi düsünmüyorum.bugun 3.günüm bitecek insallah.

17. Gün

SAAT 12,30 : TAVUK ÇORBASI - BULGUR PİLAVI - AYRAN 422 KALORİ
SAAT 17,00 : LEBLEBİ 174 KALORİ
SAAT 18,00 : BALIK SADECE 92 KALORİ

TOPLAM KALORİ 688

KAYINVALİDEM HASTANEDEYDİ AKŞAM BENDE ONUN YANINDA REFAKATÇİ KALDIM SADECE 2 SAAT UYUDUM O YÜZDEN FAZLA BİŞEY YEMEDİM İYİ OLDU :)

6. SABAH TARTILDIM 92,3 KG

VERİLEN KİLO -1,5 KG
:KK49:

12. SABAH TARTILDIM 91,6 ÇIKTIM (-700 GR) :mad::mad:

SONUÇTAN MEMNUN DEĞİLİM :KK12::KK12::KK12:
tüm sayfaları okudum çok iyi gidiyorsun aynı şekilde devam et
40 gün bu programını devam ettirirsen sonra alışkanlık haline gelir
belki bundan sonra böyle yemek hayat alışkanlığın olur,kilo vermek ve muhafa etmek için harika!!

tüm sayfaları okudum çok iyi gidiyorsun aynı şekilde devam et
40 gün bu programını devam ettirirsen sonra alışkanlık haline gelir
belki bundan sonra böyle yemek hayat alışkanlığın olur,kilo vermek ve muhafa etmek için harika!!

teşekkür ederim desteğiniz için :KK24::KK24:

2 hafta da 2,2 kg ama bu hafta daha tartılmadım cnm eşim şehir dışında toplantıda ben annemde kaldığım için de pzt tartılıcam kendi tartımda inşallah güzel sonuç olurrr
maşallah
ben de başlayacağım ama sabah ve öğlen yemeği şeklinde planlıyorum

Diyete devam ediyorum canım cumartesileri tartılıyorum sen napiyorsun ??
Ben sadece 6 dan sonra bir şey yemiyorum makarna pirinc pilavı yemicem bu sürecte salataya yag tuz katmicam.
Bol su yesilcay ve egzersizle.. Onun dısında yediklerimi yicem zaten bir zaman sonra mide kücülüyor porsiyonlar kücülüyor.

Back
X