- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haşlanmış balık nasil ol bilemedim canim haşlanmış ıspanak yağı tuzu yok
Boslukta kaldıkça daha bir fırsat kalıyor sanirim. Isyerinde işler yavasladiginda da arkadasla ne yedek diyoruzben regl oldum ama yinede dikkat ediyorum herşeye rağmen :) işin olmadığı günler nedense kaçamak oluyor anlamadım gitti :)
Afiyet olsun çok lezzetli.oluyor. biz çavdarlı da yapardıkYulafli kreplerim sonunda yulafi tüketmenin yolunu buldum lapa şeklinde yiyemiyorum 12:00 kahvaltim
Eki Görüntüle 2928150
Cuma günü emare girecek tansiyonu yuksek tansiyon takibi yapılacak 16 sinda eege cekinicek karışık biraz durumlar nefroloji görecek 15 gün sonra bide basagrisi takibi yapılacak bir ay hicbisey belli değil yaniAfiyet olsun çok lezzetli.oluyor. biz çavdarlı da yapardık
Oğlun nasil oldu canim hayirli haberler vardır insallah
Sinüzit ya da migreni vArmıydı canim. Hayirli sonuçlar çıksın insallah önemli birsey değildir.Cuma günü emare girecek tansiyonu yuksek tansiyon takibi yapılacak 16 sinda eege cekinicek karışık biraz durumlar nefroloji görecek 15 gün sonra bide basagrisi takibi yapılacak bir ay hicbisey belli değil yani
Afiyt olsun . Sporda şahaneSelam kızlar. Dünkü menüm sabah klasik kahvaltı 2 dilim ekmek
Ara kahve, şeftali
Akşam 2 hamburger köftesi kadar köfte salata 1 top dondurma
Bugun
1 haşlama yumurta 1 dilim ekmek 45 dk reformer pilates.
Spor sonrası 1 bardak greyfurt suyu
15:00 ara 1 dilim glutensiz kek,küçük boy latte
Akşam 19:00 da 150 gr kadar ızgara tavuk salata, ayran ve kapanış yaparım (ekmeksiz)
Oyy birde yemesek ne var ya bende bu 2 hafta abarttım günlük illaki birsey çıkıyor .sonra telafi icin ekstra spor yapıyorum gece yorgun giriyorum yatağa bebekle uğraşmak yetmiyromus gbSabah 10 da sağlam bir kahvaltı.
1 de 1 saat pilates.
Akşam tavuk but salata.
Kremalı strudel yiyorum şuan yaramasın amin akşam 1 saat yürürüm.
Burdayım burdayım canımzr ada nerdesin canim en son künefe den sonra ugramaz oldun.
Vallahi ilk amacım kilo vermek değil kilo almamak kolay gelsin size deOyy birde yemesek ne var ya bende bu 2 hafta abarttım günlük illaki birsey çıkıyor .sonra telafi icin ekstra spor yapıyorum gece yorgun giriyorum yatağa bebekle uğraşmak yetmiyromus gb